0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
süper ozaman hayırlı uğurlu kazasız elasız günlerde inşallah.. şimödi eski yarislerin pabucu damam mı atıldı..neydi o mmt şikayet edilen konular..vay be...akıllanmışlar cvt sistemine geçmişler.. acaba bu cvt ford un kullandığı sistemle aynı mı?
micrada da var sanırım.
evet öyle sanırım ford unkinden demişti bir arkadaşım bana.
ilginç bunu bilmiyodum..bak.. bi bakınayım bilgilereyani fordda olduğuna eminim de acaba aynı olaysa test etmeye gerek yok
benim yarisimin sadece cvt şanzımanı mı merak uyandırıyor insanlarda ne acı cık cık cık ..oysaki her santimetrekaresinde ayrı özellikler var
biliyorum betül hanım yaris vazgeçilmez...bu yarisciler hep böyle düşünüyor örneklerin içine birde siz girdiniz..sayı çoğaldı..nagihan duymasın..:)ama şu bi gerçek yarisler hakkında benim bildiğim şikayet hep şanzıman ve küçüklüğü.. ama özellikleri say say bitmez..oda bi kesin..en büyük özelliği heryere sığıyor..
Valla şimdi eğri oturup, doğru konuşmak lazım Betül hn.Öncekinde ayakkabı kaybolmuş, satarken ortaya çıkmıştı.Giriş kartı onun yanında çerez kalır
bugun otoparkçıda diyor hanfendi arabanıza iyi baksaydınız çıkar biyerlerden kart diye..''hiiiç boşuna dilini yorma..ben o kartı yolda bulurum da arabada bulamam'' dedim..adam garip garip baktı yüzüme limuzin fln kullandıgımı sandı sanırım =) o kafa karışıklığı içindeyken ben çoktaan uzaklaşmıştım bile
Mutlu günlerde kullanın..
Hayırlı ugurlu olsun inşallah Betül hanım.. İyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim..
kim demiş küçük diye..yeni kasanin içi kocaman her giren aa ne kadar genişletmişler diyor..allah sizi inandırsın o kadar kocaman ki dün otopark giriş kartımı kaybettim içinde ve bulamadım..mecbur bugun yenisini çıkardım..o derece yani..evet..öyle işte..
Allahtan Honda almamışsınız Betül hanımYarisin içinde ayakkabı , kart falan kaybediyorsanız, bunun içinde büyük olasılıkla kendinizi kaybederdiniz
zaten genişlikten değil, içindeki o muazzam ambianstan dolayı kendinizi kaybedersiniz demek istemiştimkendinden geçmek gibi bir şey yani