0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, onu da uçurmuşlar, ama bagaj büyüdüğü ve diz mesafesi de iyi olduğu için bence çok büyük eksiklik değil.Honda Jazz'in arka koltuk sistemi ise (yeni Civiclere de uyarlamışlar) Yarise göre baya iyi. Hem düz katlanıyorlar, hem de koltuklar altları arkaya doğru dikilebiliyor.
bugün ancak yeni yaris i test etme imkanı buldum..kesinlikle herkesin test etmesini isterim. gerçekten yaris çok değişmiş. corolladan iyi yalıtım var diyebilirim. kapı ve mazemelerde güzeldi..cool paketine baktım ve eksik olan yalıtım işini çözmüş olmaları hemen sevdirdi bana yarisi. koltuk biraz yüksek ,en alt seviyede bile bence yüksek ama tabi bu bir corolla değil.cvt mükemmel olmuş !! manuel de 7 ileri vites ve son vitesde çok çok çok düşük devirde hızlı gidebiliyor. yani 100 le giderken belki 1800 devirle gidebiliyor.ayrıca kalkış süper. ilk vitesde biraz beklesede sürekli 2000 devirde hızlanmak mümkün. şehir içinde harika bence.. mmt gibi değil sürekli değişken şanzumanlı. bayırda kaçma çekmeme gibi bişey yok..tebrik ettim toyotayı.. yarise varım diyorum
Bu fiyata donanım çok eksik. honda jazz hem daha ucuz hemde daha fazla donanım var. Önceki yaris kadar satmaz bence...
Soru: Jazz'ın Çin malı olduğu nasıl anlaşılır?Cevap: Jazz'ın ön camının sol altında ve kolayca görülebilecek bir yerde olan VIN numarası LU.. ile başlıyorsa, o Jazz Çin malıdır. Bir diğer yöntem de sürücü kapısını açıp orta dikmeye perçinlenmiş olan plakaya bakmaktır.
2012 model Honda Jazz lar için çin malı üretim olduğu söyleniyor. Honda ingiltereden sonra maliyetleri daha da aşağı çekmek için çinde üretimi başlatmış. Honda bile olsa çinde üretilen bir araç almak istemem doğrusu.
hadi ya bende gidip bi bakayım. sonra da arabamdan iyice nefret edeyim
çok sağolun arkadaşlar
alt tarafı yaris ne kadar ilgi gördü yahu, kıskandım
güle güle kullanın. tam otomatik yarismi aldınız.yeni modellerde tam otomatik yaris üretilmeye başlandımı.beni yaris almaktan korkutan yarım otomatik oluşuydu .
evet yeni yarisler artık tam otomatik cvt şanzıman çok güzel 7 ileri vites yapmışlar. tam otomatik oldugu için de kaydırma yapmıyor.
betüll hanuumm artık yeni resimler görmek isteriz