0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Panık yok sıkısmıssa sıkıstıgı yerden cıkarıtız kardes
Taşkıncıım, bu kokpit klasik, mercedeste de var audidede var, ama tabi allaan "fiat"ındada "skoda"sındada aynısı varcivicin kokpitinin tasarımı olsun, ışıklandırması olsun çok sıra dışı, yağmurlu gecelerde tuhaf bir duyguyla kullanıyor insan arabayınasıl söylesem , geniş ekran Tv izler gibi bir duygu
Her daım buralardayım da herkezler farkında degıl
vool model+konfot pakedi aldım. 42700 e geliyordu 40.500 e aldım. ama asıl iyi tarafı eski aracımı 29500 e verdim ki normalde 28.000 den fazla vermiyorlardı. yakıt tüketimine henüz bakmadım açıkçası...araç çok sessiz ya yol sesi fln da yok bayıldım..müziğin sesi çok net. telefondan gelen ses çok net..çok memnunum açıkçası. Kol dayama da koymuşlar yaslıyorum kolumu keyfime bakıyorum =))
vool model+konfot pakedi aldım. 42700 e geliyordu 40.500 e aldım. ama asıl iyi tarafı eski aracımı 29500 e verdim ki normalde 28.000 den fazla vermiyorlardı. yakıt tüketimine henüz bakmadım açıkçası...araç çok sessiz ya yol sesi fln da yok bayıldım..müziğin sesi çok net. telefondan gelen ses çok net..çok memnunum açıkçası. Kol dayama da koymuşlar yaslıyorum kolumu keyfime bakıyorum
Ah Betül hanım ahhhhh.....! o paraya neler alınırdı biliyormusunuz
Hayırlı uğurlu olsun Betül Hanım mahzuru yoksa hangi bayiden aldığınızı yazabilirmisiniz.
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullanmanızı dilerim. Yeni kasa yarisi bende test etme imkanı buldum. Dediklerinize (yumşak direksiyon, iyi şanzıman seçimi, iç konforun kalitesi v.s.) hepsine katılıyorum, ama benim tek düşündüğüm fiyat/performans baktığımızda bu sınıftaki bi araç için bu kadar para vermek doğrumu? Tabiki bu benim kendi kendime sorduğum bi sorudan öte değil, tekrardan hayırlı olsun, iyi forumlar...
derindere...ama ortaköy bayii tavsiye ederim size..
haklısınız aslında ama toyotaya takıldık ailece..e benim de alabileceğim buydu o yüzden..yani öyle çok detaylı araştırma fln yapmadım..bide bu kasa hakkaten çok hoşuma gitti..ikinci el de düşünmüyodum...haliyle işte bu oldu =)
aracı aldıgımdan beri utanarak söylüyorum ki henüz yıkatmadım...yıkatır yıkatmaz fotolarını çekip koyacam siteye..özellikle içini.. hondacılara vermem gereken bi cevap mahiyetinde =)
'uote author=Betül Yalım (17487) link=topic=38835.msg525612#msg525612 date=1323027321]derindere...ama ortaköy bayii tavsiye ederim size..cevabınız için teşekkür ederim Betül Hanım,galiba derindere sizin aracı 31.950'den sahibinden.com'da satışa sunmuş.