0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekleme : Az önce bir tanıdık abimle konuştum. Kendisi birkaç gün bindim o arabalar çok yakıyor dedi. bende ne kadar yakabilir ki dedim. Bana şehiriçi 75 krş dedi. Doğruluğu nedir ki? 75 krş çok yaaa
Selamlar,Kardeşime dizel sedan bir araç arıyoruz.. Max 3 yaşa kadar, tercihen sıfır araç..otomatik/manuel farketmez.. Bütçe 100.000 TL... O passat düşünüyor ama gereksiz büyük olması(2 kişilik bir aile) ve passata 100.000 TL verme fikri cazip gelmediğinden alternatif arıyorum:) Yeni corollayı önerdim ama istemedi...görüşlerinizi bekliyorum..teşekkürler..
Hb olsaydı direk volvo v40 derdim s60 olabilir. audi a4 güzeldir. c 180 alınabilir. ben pek beğenmiyorum ama insignia da beğenilen bir araba Ben iki kişilik bir ailenin sedan araç almak istediğini çözemedim. İki kişiye bir v40 ya da A180 yeter de artar bile
Zevkler işte.. ben de diyorum hb alın ilerde mecbur sedan alıcaksınız diye dinlemiyor:D V40 benimde aklımda, hatta biraz araştırdım şimdi.. A4 uzun zamandır aynı, sanırım yakında kasa değiştirir o yüzden onu es geçtim..c180'in de dizeli bu fiyata bulunmuyor ne yazık ki:(teşekkür..
öncelikle 1.6 lt dizel bir araç almasında fayda var. devleti yeteri kadar zengin ediyor. ayrıca bütçesi fazla diye sonuna kadar zorlamaya gerek yok sanırım.astra sedan 1.6 lt 136 hp dizel cosmo >> 82 bin tl (insignia da var 2.0 cdti 130 hp 6 ileri otomatik 108 bin tl ama bence gereksiz, satarken büyük zarar)a3 sedan 1.6 lt dizel 105 hp >> 90-100 bin tl arasına 2. el alınabilir (illâ bütçe zorlanacaksa)a4 2.0 lt olabilir 2010-2011 >> http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil-ilk-sahibinden-dogus-cikisli-sadece-49-binde-audi-a4-2.0tdi-174559314/detayskoda octavia 1.6 lt 105 hp düz vites elegance >> 73.200 tl (gayet mantıklı)seçenekler çoğaltılabilir.
100 bin tl arada kalmış bi rakam ne bmw mercedese çıkıyo ne alt segmente iniyor. bir de sanıyorum premium segment bir araba arıyolar
Çok doğru tespit vallahi doğru.. üste çıkamıyor, alt segment için fazla geliyor..ben zaten sıfır araç alma taraftarı değilim.. bence 2010-2011 bmw 3.20d ve a4 2.0tdı düşünmeli ama Hakan beyin dediği gibi bu sefer de devleti zengin ediyoruz..2 gündür araştırıyorum baya bence sıfır olursa volvo v40, 2.el için bmw/audi makul tercihler geliyor.. Fikirler için teşekkürler, baya bi netleşti... Şimdi aracını satılığa çıkardı, sonrası kısmet artık...Edit: Avensis bize gider de, onların yaşı çok genç onlara biraz "ağır" kaçar o araba..
merhaba arkadaşlar. 2008 dizel auris alacağız bir tane. ben almayalım diyorum ama arkadaş çok ısrar ediyor. 130.000 km siyah sol ön-arka kapı lokal boyalı. dizel elegant. fikirlerinizi bekliyorum. benim fikrim olumsuz.
35.000 tl fiyat.2001 golf verip uste fark verecek.
bizim araç arada kaynadı galiba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-temiz-corolla-sport-169260250/detaybu alternatif için ne dersiniz?arayışımız devam ediyor.
1.6 sport larda bildiğim kadarıyla çelik jant ve spoiler de olması gerek