0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 model 1.6 elegant aracimi satip 2008 ya da 2009 Honda accord almak istiyorum. 2009 mayis ayinda 77 binde aldigim ve 111 bin de olan aracımı satmak istiyorum artik. Farlari ve klima kompresoru haricinde bana bir sorun yasatmayan aracimdan ayrilmak biraz Zor olacak AMA accordun sportif kasli goruntusu ve ic mekandaki sportif konsola mest oluyorum..accord kullanan ve deneyimi olanlar fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim...aracimin bakimlari tam olmakla birlikte kaportasinda muhtelif kisimlarda boya mevcut ve hepsi Benim kullanimim doneminde oldu..ciddi bir kazasi mevcut degil....suspansiyonlar ve arka salincaklar yetkili serviste gecen yil degisti, baski balata 95 binde degisti, Michelin primacy 4 adet lastikler gecen yil degisti, 2 far biri yan sanayi degisti, far sorunu yok, 10 bin bakimi bujiler haric onlar 10 bin daha gider dendi, yeni yapildi..site de almak isteyenlere duyurulur...
Avensis'in direksiyonuna oturduğunuzda aldığınız kaliteyi Accord'da alamazsınız. İçi daha dardır Avensis'e göre. Accord'un tipi güzeldir ses sistemi daha iyidir.Avensis'in süspansiyonu Accord'a göre daha yumuşaktır. Accord Avensis'e göre biraz sert gelebilir. Aklıma gelenler bunlar siz aklınıza gelenleri sorun Ben de 2,2 dizel versiyonu vardı...
Accord'un 1.6 versiyonu yok değil mi?
Maalesef en düşük motor 2,0 cc
Aslında hacim çok sıkıntı değil. Asıl sıkıntı haleb daha hacme ve model yılına dayalı vergi sistemini kullanmamız.Motoru 2.0 lt olup emisyonu çok düşük olan araç sahipleri boşuna devleti zengin ediyor maalesef.
Maalesef öyle. Zaten lpg de çok yakan bir araç değil.
Performans nasıl? Ayrıca otomatik vitesi kaç ileri?
Ben 2,0 benzinli modeli sadece kısa bir süre test ettim. Şöyle bir kıyaslama yapmak istiyorum. Test ettiğim zamanlar da bende de o zaman 2,0 FSİ Higline otomatik Passat vardı. Accord peformans olarak benim Passat'tan oldukça üstündü ve 5 ileri vites olmasına rağmen. Benim aracım ise 6 ileriydi. Öyle bariz bir güç yok araba da normal atmosferik 2,0 motor bastığın zaman şahlanmıyor baya yüksek devirlere çıkmak lazım ama yine de benim Passat'tan çok daha atikti ve daha çabuk hızlanıyordu...
Anladığım kadarıyla Accord ekonomi ve performans oranı tutarlı bir motora sahip.
Aynen öyle ve tüpe daha uyumlu misal benim kullandığım araçta lpg vardı ama benim Passat'ta yoktu çünkü o zamanlar Lpg'de takılamıyordu FSİ'lara...
Gerçi şimdi takılsa da pek etkili olmuyor FSI'larda.
Aynen öyle taktıranlar randıman alamıyor. FAkat beni aracı sattığım sayın kaymakamımız benden aldığı gün 3000 liraya lpg taktırmış çokta memnunmuş. Tabi ben beklentiler farklı olduğundan düşmedim üstüne...
Kaymakam bile LPG taktırmış. [emoji2]B6 kasada 2.0 TDI CR ve 1.4 TSI'ın en mantıklı seçenekler olduğunu düşünüyorum.
Devir ekonomi devri ne yapsın hemencecik taktırmış adam Aynen doğru düşünüyorsun hele o 2,0 Fsi'dan çıkan performans sinir sistemine zarar. Yemin ederim aracıma binen arkadaşlarıma 1,6 motor diyesim geliyordu içimden...
Hakkaten o kadar kötü mü?Demek ki 1.6 FSI alsak hiç gitmeyecek.
Kötünün de kötüsü ya da benim beklentim gereğinden fazlaydı bilemiyorum orasını Hatta aracı ilk aldım servise gittim bu araçta bir sıkıntı var diye usta bu araç gayet normal dedi bana... 1,6 Fsi'yı arkadaşımın Golf'ün de kullandım çok çok atikti ama Passat'ta durum nasıl olur bilmem...
Bence FSI'a buluaşmamak lazım.VW'de en iyi benzinli TSI.