0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütçe varsa TDİ. Tadı hiç birinde yok
Dizel skoda fabia ambianteları nasıl bilirsiniz?2006 model 80 binde 25 bin tl?
Hb mi sedan mi?
fabia da sedan da varmıydı ya?
Arkadaşlar küçük araba almanız yönünde tavsiyelerde bulunmuşlar fakat tabi ki tüm bu konforu ve motor gücünü Avensis'te bulabilirsiniz. A veya B sınıf bir araçta bulamazsınız sanırım sizde konforlu bir araç istiyorsunuz. Fiyat olarak maksimum ne kadar düşünüyorsunuz baktığınız Avensisin fiyatı nedir Corolla'da düşünebilirsiniz avatarımdaki aracım satılıktır. Toyota club üyelerinden birine satılması isterim 23000 km tamamen orjinal sıfır ayarında bir araçtır.
fiyatı ne kadar ?
Eşinizin kullanması hiç sorun olmaz. Bizim hatun kullanıyor. Hemde düz vites. Hiç sorun yaşamadı. ilk gün 1-2 stop ettirdi. Balata bitikti pedal çok sertti. Ayar yapamıyordu. Balata değişince o sorun da kalmadı. Sizinki ile aynı şartlarda kullanıyor. İleride de kullanacak yani. LPG konusuna gelirsek. Araca emilatörlü lpg takılır. Yada vardır. Motor arızası vermez. Benim önceki aracım da avensis değildi ama emilatörlü lpg vardı. İyi ki sıralı değildi. Yaz kış direk lpg de çalıştırıp hiç benzin tüketmeden kullanıyordum. Sıralıda motor ısınınca gaza geçiyor. O zamana kadar okula ulaşıyor zaten. Ateşleme sistemi orijinal parçalar ile bakımlı tutulmalı. Yoksa kazan patlatır. Yalnız ne olursa olsun artık LPG ile uğraşmamak lazım. Dizel otomobiller ucuzladı artık. Yok ayar tutması yok relanti düşüklüğü yok ışıkta stop etti. Bizim hanım bazen kızıyodu. Her durduğumda direk stop ediyor diye Zaten motoru kapatacaktın iyi işte diyodum bende. Dizel bakın diyeceğim onunda otomatiği yok galiba. İşte öyle.