0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temel farklar çok değil fakat ayrıntılı inceleyince çok fark var:Yağmur sensörüFar sensörüOtomatik klimaSony ses sistemi (efsanedir)115 PS Ti Vct motorÖn arka kol dayamaKadife koltuklarŞimdilik bunlar geldi aklıma.Eski aracımız Focus'tu. O yüzden çok ilgiliyim bu araca. [emoji2]
25 km de gitsin bi zahmet:-) 20 tlye millet 100km gidiyor:-) Ww son motorları 1.4tsi 122byg cok tasarruflu lpgli 15 krsu telafuz ediyorlar passatta..o sınıftaki araça gerçekten inanılmaz bir değer... ama kimsenin lpg taktırdığı yok passat sınıfı zengin:-)))))
2.el fiyatında cok fark yok demistim :-))))
Focus 2 gerçekten de çok güzel araç, yol tutuş ve performans harikulade...Ancak makyajsız kasanın yalıtımı çok kötü, ayrıca yakıt olarak da çok ekonomik olduğunu söyleyemem...
yaşin 15 öyle demen garibime gitti belki sevmiyosundur bilmem ama genelde sevilir bu yaşlarda bende dahil tabi benim yaşimda büyük degil ben kendi imkanlarimla aldigim ve kullanim amacima gore aldim 20 tl attim 4 litreye yakin geldi ve çubuk en tepedeki çizgiyi bile geçti 25 30 km de yol yaptim oynamadi ki bu daha hiç bişey 20 tl ye 400 km gitcem okula gider gelirim zaten hiç kullanilmayan bir e12 miz var araba sıkıntım yok bu şekilde düşünmek lazim
tsi ya lpg olmuyo diye biliyorum ben , 25 km bayiden eve gelmem oynamadi ibre bunu demek istedim 20 tl ye 100 km hangi araba goturuyo
ben megane 2'nin direksiyonu sert ya da hafif demiş miyim ? bir okuyun isterseniz. hafif evet, hem de gereğinden fazla ama sorun bu değil. sanki araçla yol arasında hiçbir bağlantı yok, aracı başkası kullanıyor da elimle öylesine dümen çevirir gibi yön veriyormuşum hissi yaratıyor. hidrolik direksiyonda bu kadar kötü bir sistem daha önce görmedim. amacım tartışmak değil, bunlar benim görüşlerim. aracı kullananlar ne demek istediğimi anlamıştır.kullanırken zevk alayım isterseniz focus alın.
Biraz geri kafalı bir insanım ben.Her Hb aracı da sevmem mesela [emoji2]
estafurullah inşallah sende gönlünden geçen araci alirsin
Fsiye lpg olmuyor. Özel lpg 5000 civarında.... tsiler normal uyumlu... fsi motorlar tutulmadı lpg yüzünden golf 5ler ve passat jettalar piyasası düşük (1.6 fsi)
Senin sol lpgli götürmüyor mu okan:-) benzinli götürmez zaten de:-)
bizim araba terra abi hiç tüp takilmadi 85 binde benzini düsünmüyorum arabada zevkimi almaya bakiyorum çok seviyorum e12 yi geçen garaja girerken bir tane amca sorular sormaya basladi araba hakkinda tuturdu ben bunu alicam diye laf anlatamadim bende dedim ben satmaya karar verene kadar kimsenin parasi yetmez dedim en son hayalim yamaha yzf ydi ama acemiyim şuanda socooter aldim inşallah ilerde alabilirim
Lpg değerleri öyle okan... insallah alırsın hayalındeki arabayı:-)
Bende tam tersine megane direksiyonunu beğeniyorum. Corolladan inip ona bindiğimde dünya varmış diyodum.