0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar uzun aramalarım sonucu 2012 model ford grand c-max titanıum x paket beyaz 24 binde hatasız kusursuz 1.elden bandırmadan buldum aldım ben özellikle dizel arıyordum versolarda dizel 2014 modellerde olduğu için fiyatıda 90 binler seviyesinde vede 2014 sıfırını inceledim araç 7 kişilik ama çok dar geldi bana kısacası beğenmedim bu mpv araçlarda çok inceledim benim en çok hoşume giden uzun araştırmalar sonunda ford grand c-max de karar kıldım 1 aydır kullanıyorum ve 1000 km yaptım aşağı yukarı çok memnunum geniş ve ferah bir araç yol tutuşu mükemmel çok sessiz bir araba motor sesi içeride yok denecek kadar az özellik yönündende dolu dolu bir araba ne ararsanız var ben şimdilik memnunum ama ileride ne çıkar bilemem ford bu kasayı çıkarırken baya biz özen göstererek üretmiş hissi veriyor bana elektronik aksamı çok bir araç ama arıza oranları düşük servisde çok yakın bir arkadaşım arkadaşım var abi çok nadir arıza yapan bir araba focus lar gibi değil güvene güvene bin dedi bende bu arabada karar kıldım bilemem iyimi ettim kötümü ettim göreceğiz bakalım genelde sorunlu araba diyorlar ama öyle yaygın bir kanı var ama türkiyede ve avrupada sınıfında en çok satan araba bende sorunsuzluk örneği 1997 model ae101 kasa 1.6 gli vardı onu isteyip duran bir arkadaşa pazarlıksız 19.250 ye verdim çok temiz ve memnundum ama aile ye yeni birey eklenince 3 çocukla dar gelmeye başladı esas değişmemin sebebide bu bu 7 kişil arabaya çok rahata sığabiliyoruz toyota son zamanlarda eski sorunsuzluk ibaresini delecek baya hatalar yaprı 2009 2011 arasında çıkan dizel araçlarındaki sorunların arkasında durmadı şikayet sitelerine baktığınızda toyota artık sayfalarca şikayet lere konu oluyor bunları hepimiz biliyoruz bu olaylar birazda beni toyotadan soğuttu neyse lafı uzatmayayım forda geçtim ama hala sizlerde beraber olmaya devam edeceğim c-maxla ile ilgili yorumlarımıda arada bir eklerim hepinize hayırlı günler
Hayırlı olsun. Aracınızı ne kadara aldınız, bir de otomatik vites mi?
herkese teşekkür ederim yorumlarından dolayı aracı 60 bine aldım ama bu c-maxlarda türkiye gelenlerde otomatik vites yok 6 ileri şanzıman var yakıt konusuna gelinde tam ölçemedim ama basmazsanız 90 ile 110 arası uygun viteste 4.8 litre yakıyor şehir içi ortalamsı ise 6.9 ile 7.6 arası yakıyor bilmiyorum yakıt nasıl biraz fazla yakıyor deniliyor ama ilk defa dizel araç kullandığım için diğer araçlarla kıyaslama yapamadım
6.9-7.6 Ş.içinde dizel için fazla gibi.
Bence maksimum 23 bin Tl bütce ile doğru düzgün bir dizel arac bulmak çok zor.
kaça çıkarılmalı sizce. gerçekten de bu fiyatlara yüz bini geçmemiş sadece linea denk geldi
arkadaşlar 20 bin (+- 3 bin) tl ye alınabilecek c sınıfı öncelikli dizel tavsiyesi istiyorum. bulabildiklerimden bazıları c4 linea modellerine aitti. sizce bunlara bulaşmayıp alman yada japon mu olsa. ama o zaman sınıf düşürmek zorunda kalıyorum polo vs gibi. sizce nasıl hareket etmeli ?