0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sa arkadaşlar, foruma yeni üye oldum ve yardımlarınıza ihtiyacım var, 2010 ve üzeri, 80 bin km ye kadar makyajlı kasa Auris almak istiyorum, bütçem en fazla 44 bin TL, sorularıma başlayayım 1- Dizel modellerde comfort extra ve comfort plus arasındaki farklar sadece (vsc) esp asr ve çelik jant mıdır?2-Benzinlide comfort extra ve elegant arasındaki farklar tam olarak nelerdir3- Sizce aynı paraya az km li benzinli mi , çok km li dizel mi mantıklı, yılda ortalama 15 bin km yapıyorum,4 Tüp taktırsam ş. içi , ş. dışı ortalama kaç kuruş yakar, dizelde bu durum nedir5 Aynı fiyatlara daha mantıklı araç var mı?
Arkadaşlar kolay gelsin.Elimde ki araçları sattıktan sonra şu an elimde sadece Fiorino kaldı. 1-2 ay içinde durumu az topladıktan sonra 2004-2008 arası Opel vectra düşünüyorum. Majyajsız olursa design edition versiyon makyajlı olursa Comfort tabii o zaman ki duruma göre değişiklik gösterebilir. Sene 2011'de 2004 model lacivert 30 000 binde comfort paket bir vectra almıştım 1,5 yıl kadar bindim. 52 binde sattım ve bu kadar çok araba değiştirmeme rağmen tadı damağımda kalan tek araçtı Passat'tan sonra. Yanlız ben o aracı o zamanlar 23 bine almıştım çok acil sıkıştığımdan ve de renginin piyasa da tutulmamasından dolayı zorla 21,5'a verdim (araçta sadece sol arka kapı değişik o da bizim köyün çöp toplayan traktörü park halinde iken çarpmıştı) Lafı çok uzattım ama şimdi işin özüne dönmek gerekirse ben tekrar bu araçtan düşünüyorum ama piyasa aşırı yükselmiş şöyle eli yüzü temiz olan sıradan bir vectra 28'den aşağı değil. Bu araçların piyasası nedir ne kadar eder bu araçlar en fazla vereceğim para 30 bin lira... Sizden bu araç hakkında olumlu olumsuz her konuda bilgi istiyorum bende kendi tecrübemle yorumları birleştirecem şimdiden teşekkür ederim özellikle fiyat konusunda destek bekliyorum
C kasa vectra sınıfının en dolu arabası opel 2004te arabayı doldurmuş. Arabaya hantal derler kasadan dolayı üst devirlerde araba iyi hızlanıyor siz kullanmıssınız. Ama 30binde bir arabayla yeni alacağınız araba en az 150-200 bin arası olacak ağır bakımlar size kalacak artık şans. Opeli sevmez bizim forum arıza yönünden artık nasip meselesi. 2004 comfort 24-28 arası gidiyor. En az piyasası fırlayan arabalardan birisi temiz bulursanız kaçırmayın e12den piyasası uygun
Bir süre ara vermek durumunda kaldığım araç arayışına yeniden başladım.Fiyatların çok arttığını gördükten sonra kaçırdığım fırsatları yad etmedim değil , kısmet artık.Bütçemi 25.000 TL 'ye kadar çıkarabildim. 3 kişilik bir aile için önerilerinizi alabilir miyim?
istediğiniz nedir bilmiyorum ama senede 2-3 kez uzun yol yapacaksanız kesinlikle bagajı geniş bir araç düşünün. Ben bi hevesle HB aldım eşim hamileylen şuan 3 kişiyiz sedan araç almadığıma pişmanım. Ama yok bagajla işim yok diyorsanız bendeki araçtan düşünebilirsiniz. Ş.içi kullanımı rahat,yakıtı az, problemi az. 25bine temizini biraz sabırla bulabilirsiniz.