0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle hepinize çok tesekkur ederim. Performans arardim eskiden hizli gitmeyi degil de ani hizlanmayi severdim ancak sanirim artik daha cok cebimdeki paraya bakiyorum o yuzden az yakan bi araba daha iyi olur diye dusunuyorum. Benim yarisi satma sebebim aracin motor sesinin cok rahatsiz edici olmasiydi. 100 km hizla giderken 3bin devir falan yapiyor yaklasik araba. Bu da uzun yolda cok basagrisi yapiyor. Eger e12 hb lerde de boyle bi sorun varsa benim icin caydirici bir sebep olabilir. Eskiden 2006 corolla sedanimiz vardi dizel. Onda ses olmuyodu diye hatirliyorum. Ancak tam emin degilim. Ailemizde bir de 2000 model passat var. Motoru bize her turlu sorunu cikartti o yuzden biraz korkuyorum vw den.Butcem 30-32 bin tl ye kadar eger arabam satilirsa tabi.Sizce yedek parca acisindan hangisi daha avantajli? Zamaninda yarisin kirik radyo anteni icin 600 lira gibi bi fiyat istemislerdi servisten. :/
Arkadaşlar merhabaBir yakınıma corolla almayı düşünüyoruz. Limit 20.000-25.000 arası bu fiyatlara donanım olarak alabileceğimiz corolla hangiisi olur ben bu son kasalar öncesinin sıralamasını hıç bılmıyorum yanı hangısı boş hangısı dolu diye. (yakınım biraz donanımlı olsun istıyorda)Ayrıca alırken dizel benzinli uzerinde durmalımıyız. ve bu fiyata aldığımız corolla bızi üzermi yani temız bulabılırmıyız. Bu fiyata maksimum kaç model alabiliriz.Şimdiden teşekkurlerMesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2014, 10:47:28
e12 şuan altından hızlı prim yapıyor. bugün 2004 modeline 29 lira fiyat çekti galerici. bu araba en çok 24 bin e alınıyordu.. yani şuan çok tutulan , aranan bir kasa. gelir seviyesini bilmem, mantıklı düşünürsek belki bir sonraki kasa daha uygun olabilir.
Honda da Toyota da sağlam ve güzel araçlar ama şunu söyleyim ben son e12 imi almadan önce honda larada baktım hatta 2006 bir taneye anlaştık adam sonra caydı .Honda (2005-2006) kasa efsane kasası gerçekten çok oturaklı motoru gayet seri ve iç hacmi inanılmaz geniş bir araba ben genişliğini oturma rahatlığına hayran kaldım .Birde e12 olmayan yol tutuş keinlikle honda da var .Ha benim usta ya sorduğumda Honda iyidir ama genede bi Toyota değil dedi ön takımları falan nazik dedi bilmiyorum ne kadar doğru.Gerçi bende usta Toyota iyide daha bir direksiyon tıkırtısını gideremedi dedim .Genel olrak naçizhane fikrimi söyleyim şu an e12 kasayı satarsam hedefim 2007-2010 arası beyaz donanımlı sanruflu bir honda almak .
Evet bu zamandır satılmaması da şaşırttı zaten. 4-5 parça boya ve sol ön çamurluk değişmiş. Galericinin yüzüme kapatması da cabası oldu.Adam gibi yazmıyorlar arayınca da mıy mıy konuşuyorlar. Bir favorinin daha sonuna geldik