0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu işler sakat İş arkadaşımda 16ya clio sattı 25e kadar çıkabilirim dedi, uyardım kendisini 25e bi araba al fazla araştırma kafan karışmasın kriterlerin belli dedim. Dün 40.000TL lik araba aldık kendisine hayrını görsün
Aynen hacı sakat işler, insan hakim olamıyor kendine, bende vw yi alırken az kaldı 118i ye 85 lira veriyordum, 2 sene fazladan kredi ödeyecektik, allahtan sürünce beğenmedim arabayı
Abi sen aşmışsın yine vw'de yeter.
araba işleri sakat işlerkayınçoma 25 000 tl ile başladık geçen gün 42 500 e tertemiz 2010 comfort 1.4 tsi superb -pardon karada giden transatlantik- aldım geldimMesaj Birleştirildi: Nisan 12, 2014, 01:20:31
dayıoğluna şahin diye çıktık araba pazarına honda crv alıp döndük
Evet haklısınız ama bu kadar kısa sürede bu kadar zam beklemiyordum.Birazdan bayiye gideceğim.Bakalım hayırlısı.Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2014, 19:57:35Uzun uğraşmalar sonucu kaporamızı alabildik, ve ikinci el bir Rav 4 almaya karar verdik.Bakalım artık hayırlısı.İçim de pek ısınmamıştı zaten.
arkadaşlar versonun 2009 dan sonraki kasasında panaromik cam tavan-sunroof ve navigasyon olan modeli varmı ben biraz baktım ama bulamadım şu an 2004 verso elegantım var eğer bu özellikler varsa yine verso düşünüyorum (2009-2012) yoksa nissan qashgai ye bakacam.şimdiye kadar hep japon arabası kullandım ve çok ta memnundum ama qashqai yi türkiyede reno üretiyormus motoru da reno motoruymus o yüzden pek tavsiye etmediler bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Verso güzel bir aile aracıdır. İstediğiniz donanımları yetkili bayiden öğrenebilirsiniz. Qashgai de suv sınıfını temsil etmeye çalışan bence başarılıda olan bir modeldir. Motor hususunda ise benzinli motorlar zaten nissan a ait. Dizel motorlar ise aslında renault-nissan ortaklığı ancak konusu forumda daha öncden geçtiği için belirtiyorum dizel motorun patenti nissan'a ait. O da başarılı bir motor. Karar sizin. Hayırlısı olsun.
nissan primera kullandım daha önce sattıgımda km 250 000 in üzerindeydi ama en ufak üfleme yoktu qashqai de donanım ve görüntü olarak çok hoşuma gidiyor kendim direk olarak araştırmadım cevremde kullanan arkadasım da yok sadece nissan kullanan arkadaşı olan arkadaşlarım pek memnun olmadıklarını avrupa üretimi bulabilirsem almamı tr üretiminde kaçmamı motor ömrü performans ve konfor olarak kötü oldugunu söylediler yoksa favorim qashqaiydi olumsuz yorumlar içime kurt düşürdü.verso ile ilgili hiç olumsuz yorum duymadım onun da tek eksiği 2009-2012 arası 1.6 motor olan modellerde bildiğim kadarıyla panaromik cam tavan ve navigasyon birlikte olan yok ayrı ayrı olan var mı onu da bilmiyorum
qasqaı alacaksanız yani suv düşünüyorsanız parasının hakkını veren tek ara mitsubishi asx tir inceleyin bagaj çok geniş donanım çok iiyi abd 2011 yılın en güvenli suv u seçildi 2. eli uygun motor ekonomik ....
Renault nun o beğenmediğiniz motorunu mercedes a 180 de kullanıyor