0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail bey hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Bence güzel bir seçim olmuş TR şartlarında segmentinde en mantıklı araçlardan biri .
Tavsiyeleriniz için teşekkürler Qashqai yi 114.000 Tl ye almış bulunuyoruz safir mavi.
Allah her daim mutlu huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin... 110bini bulsam bende 2. el (anca ona gücümüz yeter) bi land cruıser alacam kesin.. ama 4-5 sene sonra:)))
Peki otomatik vitesin snow vs. modları var mı acaba? Evet, listelerinde 4x4 görünüyor, ilginç.
Bugün çok önemli bir gelişme oldu.Kaporasını verdiğimiz araç için ilgili bayi aradı ve araca zam geldiğini fiyatının da 116.000 olduğunu eğer bugün mesai bitimine kadar 75.000 Tl hesaplarına havale girişi yapmamız gerektiğini bildirdi.Satıştan vazgeçersek kaporamız yanacak.Onaylarsak durduk yerde 2000 lira fazladan ödeme yapmamız gerecek bu Nissan 'dan soğudum şimdi.Kaporamı kurtarmanın yolunu bulmam lazım.
ve avensise gönlünü kaptırarak konudan uzaklaşır.....
Bu işler sakat İş arkadaşımda 16ya clio sattı 25e kadar çıkabilirim dedi, uyardım kendisini 25e bi araba al fazla araştırma kafan karışmasın kriterlerin belli dedim. Dün 40.000TL lik araba aldık kendisine hayrını görsün