0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, birkaç haftadır Honda Civic otomatik vites 2008-2010 modellerine bakıyorum fiyatlar şöyle Dream modelleri 35-37 Elegance modelleri ise 37-42 bin arası değişiyor sizce nasıl fiyatlari, bu araçlara bu kadar para verilirmi?Toyota aracımı gecen haftalarda sattım.
aman hocam memlekette bir honda aşkı var sorma honda dişi robot yapsa millet hanımdan boşanıp onu alacak almayın hocam o paraya daha üst model daha donanımlı onlarca araç var hondacılar tutturmuş sorunsuz sorunsuz... Sanki mitsu-toyota-opel sahipleri sanayiiden çıkmıyorlar....
İlla ki Yaris diyorsanız Tavsiyem 1.33 motor sol modelleri olacaktır. 1.33 motorun altında almanızı tavsiye etmem. Ancak unutmayınız ki Yaris daha çok şehir içi kullanıma uygundur. Eğer çocuk koltuğu da koyarsanız arkada koltuğun yanında ancak bir kişi rahat oturabilir. Ayrıca bagaj yükleme kapasitesinden dolayı aileye hitap etmeyeceğini düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar profilimde gördüğünüz aracın sahibiyim ancak manuel vites olduğu için eşim kullanamıyor. Aracımı satıp üzerine en fazla 2-3bin lira koyabilirim yani takas edebileceğim önerdiğiniz bir otomatik vites araç var mı? Aracım HB ama bagaj sorunumuz var o yüzden sedan olsa daha iyi olur gibi. maksimum 27-28 bintl civarında ne tavsiye edersiniz?
profilimdeki aracımı birisi 39,000 tl verdi sizce bu fiyata vereyim mi ucuz mu yoksa pahalı mı aracım 53.000 km sağ çamurluk boyalı arka tampon değişti 4 kış lastiği bagaj havuzu ve bej renkli paspasları var elegant 2009 model manuel vites
lpg de yok sanırım. bence fiyat gayet iyi. araç değiştirme niyetiniz varsa değerlendirin bence.
Araç değiştirme niyetinde değilim ama ne b,ileyim acaba diye düşünmeden edemiyorum lpg yok aracımdan memmunum
Gürbüz bey konuyu unuttu sanırım