0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizel ford focus olabilir, hem ekonomi olur hem de elden çıkarması kolay olur.
O fiyattaki dizel Focus'lar genelde pek temiz olmayabilir. (İstisnalar da vardir tabi) Focus bence de güzel bir tercih olur.
2007-2009 arası 1.6 tdci collection veya trend x tarzı donanımların piyasası bu şekil. 2005-2006 ghia bile bulunur.
dizel ford focus olabilir, hem ekonomi olur hem de elden çıkarması kolay olur. 1.33 lt corolla olabilir.
1.33 alda sonrayı kafayı taştan taşa vur ben ne yaptım diye seat skoda düşünmezsin acaba
Seçkin bey, ben de önümüzdeki 5-10 ay içerisinde araç değişikliğine hazırlanıyorum. Eğer ikinci eli çok sorun değil diyorsanız Volvo S40 2008-2009 veya Mitsubishi Lancer 2009-2012 tavsiye edebilirim. Zira ben bu ikisi üzerine duruyorum. Corolla ve Avensis te aklımda ama siz sanırım bu ikiliyi düşünmüyorsunuz... O yüzden Mitsubishi ve Volvo'ya ikinci elde acelesi yok diyorsanız bir göz atın bence...
Benim biladerde 2005 model civic vardi satti auris aldi istedigim konfor yok deyip satti tekrar 2004 civic aldi hondaci olan hondadan vazgecemiyor
ben olsam, o paraya 2009 patlak scirocco alırdım, gençliğimi yaşardım.
Servis yapamaz diye düşünüyorum zaten, direkt yeni anahtar fiyatı vermişlerdir size. Malum o parçalar orjinalde ayrı ayrı satılmıyordur. Siz gönlünüzü ferah tutun, çok makul birşey 30 lirayı geçmez masrafınız, hatta ucuza geldiği için , pilleri bile değiştirmek istersiniz.
Bende de müthiş bir accord merakı oluştu. 99 avensis i satıp 2003-2005 gibi accord almayı istiyorum. Aynı zamanda eskiden beri gelen mazda6 hayranlığı da artarak devam ediyor. Yanlız accordun 2.4 düşünüyorum. 30-35 arası en fazla verebileceğim. Aynı paraya hatta 28-30 civarına da mazda6 'nin 2006 civarı var. 2000 motor. Aslında kendi aracımın yakitindan memnunum. Korktuğum şey bu araçlardan birini aldığımda yakıt konusunda problem yaşama ihtimali. bir de mazdanin lpg deki subap problemi.
Yada mondeo nasıl olur acaba diyorum. Bu yandan da c sınıfına mi atlasam. Dizel bravo yada benzinli mazda3
Aytaç abi aslında daha önce mazda3 kullandım bildiğim ve beğendiğim bi araba mazda. Ama subap problemi yaşadım bende. Onun için çok tirsiyorum. Ama hiç lpg takilmamis bi mazda alıp uyumlu bi lpg atsam aynı sorun olmaz diye düşünüyorum.