benzin zammını öven, iyi oluyor diyen insanlar bile varken, ÖTV'lere bayram ediyor millet, nerede kaldı seçim zamanı hatırlamak...
Benzin pahalı diye basmayan insanlar tanıyorum

.
Benzin pahalı diye basmayan insanlar tanıyorum
.
Bende tanıyorum

Hemde çok yakından, kendim

Dizel araç kullanmama rağmen.
Benim rekor ilk çizgide 255 km. Ama sizin kadar yavaş gitmedim. Siz 270 görürsünüz heralde
Babam sabah Aşti'ye gitti.Son durum nedir bilmiyorum?
o ilk çizgi bi türlü düşmez zaten, düştükten sonra da noluyo lan dedirtir
Ben şuna gönülden inanıyorum. Eğer benzin fiyatları şimdikinin yarısı olursa, trafik canavarının aldığı can iki kat artar. Eğitim şart.
13 kuruş dizele zam gelicek bu gece itibariyle.Nasıl rahatladım anlatamam bi eksiklik vardı hayatımda.
13 kuruş dizele zam gelicek bu gece itibariyle.Nasıl rahatladım anlatamam bi eksiklik vardı hayatımda.
bende şimdi forumuda haber vereyim diyodum, haberlerde duydum yemek yiyecektim iştahım kaçtı

resmen suyunu çıkardılar artık. vergiye güncelleme yaptılar acaba bu ne? V.1923487678 güncellemesi sanırım
bende şimdi forumuda haber vereyim diyodum, haberlerde duydum yemek yiyecektim iştahım kaçtı
resmen suyunu çıkardılar artık. vergiye güncelleme yaptılar acaba bu ne? V.1923487678 güncellemesi sanırım
Benzin fiyatına eriştiğinde de Lpg düşünür müsün Sayın Okyay?
Oktay, bunları seni takip ediyor

. Şaka bir yana nerde millet fayda görse, bir balta yiyor.
Benzin fiyatına eriştiğinde de Lpg düşünür müsün Sayın Okyay? 
o zaman bisiklete binmeyi düşünebilirim

zaten yakında olacak demedi demeyin

Oktay, bunları seni takip ediyor
. Şaka bir yana nerde millet fayda görse, bir balta yiyor.
havayla çalışan otomobil üretilse nafile...
Hayır o bir önceki yükseltme idi bu V 2.0 düzenlemesi sanırım. Yıl bitmedende sanırım en az V 3.0 ı gelir diyorlar.