Gönderen Konu: ÖTV'de artış!  (Okunma sayısı 18543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: ÖTV'de artış!
« Yanıtla #100 : Ekim 15, 2011, 19:18:49 »
Başbakanımızın kahramamaraş ta bugun yptığı bir konuşmayı dinledim şok oldum resmen :) Kardeşim sigarayı içmeyi ver , alkolüde azalt :) porcshe le de gezmek zorunda değilsin fiat la gez volkswagen a bin .(bunu diyende 6000cc motor hacminde mercedes s600 long la gezsin )
Alkolü azalt demesi pozitif bir gelişme olmuş bir ara üzüm suyu tavsiye ediyordu . :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ekim 15, 2011, 19:18:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ekim 15, 2011, 19:23:39 »
Alkolü azalt demesi pozitif bir gelişme olmuş bir ara üzüm suyu tavsiye ediyordu . :)
Aynen ona bende şaşırmadım değil dünya felsefesi değişiyor sanki onunda yavaş yavaş :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ekim 15, 2011, 19:28:12 »
Aynen ona bende şaşırmadım değil dünya felsefesi değişiyor sanki onunda yavaş yavaş :)

Her şey bir anda olursa geçiş zor olur böyle böyle alışıyor herkes işte...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ekim 15, 2011, 19:29:51 »
Başbakanımızın kahramamaraş ta bugun yptığı bir konuşmayı dinledim şok oldum resmen :) Kardeşim sigarayı içmeyi ver , alkolüde azalt :) porcshe le de gezmek zorunda değilsin fiat la gez volkswagen a bin .(bunu diyende 6000cc motor hacminde mercedes s600 long la gezsin )

Bence  makam arabası kullanan milletvekilleri bakanlar kullandıkları arabaların benzinini yada mtv sini 1 yıl ödesele halimizden anlarlar....

herlade s600 ün mtv si 5000 lira felamdır...  Tamam mtv sini ödemesinler vazgeçtim benzinini ödesinler. Ben Ankara da asker iken başbakanla bi yere gittiğimizde makam arabaları stop ettirmezlerdi araçlarını 30-45 dk ne kadar beklerlerse kalorifer klima açık şöför oturur beklerdi. Biz se soğuktan titrerdik.Şahsen içimden gelmiyordu yoksa benzin hesabı yapan da yoktu..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ekim 15, 2011, 19:36:05 »
Bence  makam arabası kullanan milletvekilleri bakanlar kullandıkları arabaların benzinini yada mtv sini 1 yıl ödesele halimizden anlarlar....

herlade s600 ün mtv si 5000 lira felamdır...  Tamam mtv sini ödemesinler vazgeçtim benzinini ödesinler. Ben Ankara da asker iken başbakanla bi yere gittiğimizde makam arabaları stop ettirmezlerdi araçlarını 30-45 dk ne kadar beklerlerse kalorifer klima açık şöför oturur beklerdi. Biz se soğuktan titrerdik.Şahsen içimden gelmiyordu yoksa benzin hesabı yapan da yoktu..
Aynen abi öyle demişler tv kanalında bir programda  bizden alıyorlar vekillerin arabalarına koyuyorlar  tarzı bir şey demişler onun içinde Terbiyesizliktir bu dedi :) böyle düşününcede terbiyesiz oluyoruz :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Ekim 15, 2011, 19:39:20 »
halen zammı övenler var ya kafayı yicem sıkıysa pırlantadaki vergiyi artırsınlar.araba  lüks değil ihtiyaçtır.sende ucuz takım elbise giy ey başbakan ve oy atanlara hakkımı helal etmiyorum.bu konu siyasi değil ekonomiktir.ve ekonomide fakirden değil zengin almak esastır.sigara.oto,  benzine ve alkollü içeceklere zam yapacağına ithal ürünlere yapsın sadece.bu arada 1600 cc altı dobloya bile yüzde 5 ötvilave  olmuş.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #106 : Ekim 15, 2011, 20:13:25 »
halen zammı övenler var ya kafayı yicem sıkıysa pırlantadaki vergiyi artırsınlar.araba  lüks değil ihtiyaçtır.sende ucuz takım elbise giy ey başbakan ve oy atanlara hakkımı helal etmiyorum.bu konu siyasi değil ekonomiktir.ve ekonomide fakirden değil zengin almak esastır.sigara.oto,  benzine ve alkollü içeceklere zam yapacağına ithal ürünlere yapsın sadece.bu arada 1600 cc altı dobloya bile yüzde 5 ötvilave  olmuş.
Yusuf abi bu zammı destekleyenler yani hükümete hak verenler artık hükümeti desteklemiyorlar onlar hükümete tapmış durumdalar ve bu hükümet onlara sizi kazığa oturtacağım dese emin olun koşa koşa gider otururlar .

Bu arada zam değil bundan sonra güncelleme diğeceğiz inşallah birgün birileri bunlara format atarda bu güncellemelerde gider .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #107 : Ekim 15, 2011, 20:15:36 »
+1905 :) zammı övenler elektrik doğal gazıda sadece fakirler kullanıyor sanıyor heralde :D
2011 Honda Civic!

FD6! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Ekim 15, 2011, 20:32:31 »
+1905 :) zammı övenler elektrik doğal gazıda sadece fakirler kullanıyor sanıyor heralde :D

Yusuf abi bu zammı destekleyenler yani hükümete hak verenler artık hükümeti desteklemiyorlar onlar hükümete tapmış durumdalar ve bu hükümet onlara sizi kazığa oturtacağım dese emin olun koşa koşa gider otururlar .

Bu arada zam değil bundan sonra güncelleme diğeceğiz inşallah birgün birileri bunlara format atarda bu güncellemelerde gider .

Aynen abi öyle demişler tv kanalında bir programda  bizden alıyorlar vekillerin arabalarına koyuyorlar  tarzı bir şey demişler onun içinde Terbiyesizliktir bu dedi :) böyle düşününcede terbiyesiz oluyoruz :)

Anlamadığım bişi var bu forumda sadece biz mi varız böyle anlamadım yukarıda konuyla ilgili tek kelime dahi eden arkadaşların hepsine katılıyorum.Söylenecek okdar çok şey var ve okadar doluyum ki anlatamam ...Malum forum kuralları diyorum siz anlayın.Bu arada bizim plakalardan bizi fişlemesinler...Bi davanın içinde buluruz birden kendimizi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #109 : Ekim 15, 2011, 20:46:38 »
Anlamadığım bişi var bu forumda sadece biz mi varız böyle anlamadım yukarıda konuyla ilgili tek kelime dahi eden arkadaşların hepsine katılıyorum.Söylenecek okdar çok şey var ve okadar doluyum ki anlatamam ...Malum forum kuralları diyorum siz anlayın.Bu arada bizim plakalardan bizi fişlemesinler...Bi davanın içinde buluruz birden kendimizi.
Yok abi tek biz değilizdir .

Fişlenme olayıda olur mu olur vallahi .  :(

Bide konu dışı olacak ama dün yeni bir duyum aldım ne derecede doğru bilmiyorum memurların mesaisi 6 da başlıyacakmış ve cumarteside çalışacaklarmış eğer öyleyse memurların vay haline adamlar alışmış 8 de mesai haftada 2 gün tatil çok zor olacak onlar için diğer yandan esnafıda anlamış olacaklar esnaflar yıllardır 6 da iş başı yapar ve cumartesi hatta bazıları pazarları bile çalışır .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Ekim 15, 2011, 20:55:25 »
esnaflık da yaptım memurluk da yapıyorum.hiç bir esnafa devlet aileni  mahalleni eşini dostunu bırak şu köye git çalış demez.tersi olsun esnaflarda memurları anlasın.bakkallara zorunlu doğu görevi gelsin.  :)
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Ekim 15, 2011, 21:09:50 »
Sabah 6 da işe gidecek memur saat 5 te hazır olmalı peki bu kadar insanın çocuklarının okula gitme saatleri ne olacak okula kim bırakacak arada oluşan 2 saatlik zamanda çocuklar evde ne yapacak vs vs vs bu iş çok karışır.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #112 : Ekim 15, 2011, 21:26:12 »
esnaflık da yaptım memurluk da yapıyorum.hiç bir esnafa devlet aileni  mahalleni eşini dostunu bırak şu köye git çalış demez.tersi olsun esnaflarda memurları anlasın.bakkallara zorunlu doğu görevi gelsin.  :)
Yusuf abi memurluğun kolay bir iş olmadığını biliyorum ama esnaf mı daha rahat memur mu dersen memurun tek sıkıntısı zorunlu doğu görevi gerçi memur olmayan memurun derdinden anlamaz belki daha bir çok sıkıntıları vardır bilemem ama memur aylık maaşını bilir ve kafaları rahattır çünkü her ayın belli bir gününde maaşı garantidir ama esnaf öyle değil özellikle son yıllarda bir çok sektörde işlerinde bozulmasıyla esnaflar yanlarında çalışanların maaşlarını ödeyemeyecek duruma geliyor bazıları yanlarında çalışanlara parasını verip kendi cebinde 5 kuruş olmadan geziyor yani ikisini karşılaştıracak olursak 2 sininde birbirine göre sıkıntısı ve rahatlığı mutlaka olacaktır .

Ayıyetten böyle bir işe kalkışacaklarınıda sanmıyorum bana bir arkadaşım söyledi biryerde okumuş ama net değilmiş .

Neyse konu memur esnaf değil ötv güncellemesi ve bu güncelleme malesef her ikisinide etkiliyor . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Ekim 16, 2011, 00:49:34 »
   Cumhurbaşkanı,başbakan ve bakanlar dışındaki hiç kimsenin lüks ve büyük otomobile binmesi gerekmiyor.Hatta ve hatta emekli olan genelkurmay başkanının bile.Zırhlı A8'e binmeyi versin.Opel İnsignia,Ford Mondeo ya da Passat emekli genel kurmayın neyine yetmiyor.Geçen bir milletvekili konu ile ilgili olarak;
"gece geç saatlere kadar çalışıyoruz.Uykusuz bir şekilde bir de araba kullanıyoruz.Bize şoför şart" diyor.Haline çok üzüldüm,acıdım resmen.Gidip kendisine gönüllü şoförlük yapasım geldi.Birde ekmek parası için,önce ağır vergi ve pahalı yakıt yüküne rağmen,günlerce ülkenin doğusundan batısına,kuzey'inden güney'ine kontak kapatmadan direksiyon sallayan kamyon TIR sürücülerini düşündüm :( :( Bu insanlar robot'ta siz mi insansınız bir tek? Ramazan da o kavurucu sıcakta,niyetli olmalarına rağmen kazma kürek sallayan,sıcak asfalt döken,az paraya çok iş yapan işçiler insan ise siz nesiniz.Siz insansanız eğer onlar ne?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Ekim 16, 2011, 00:58:56 »
Yok yok herkes birşeyler demek istiyorda işte bizde ABS var mecburi frenliyoruz şimdi burda kopmaya bi başlasak piiiiuvvv  o yüzden en iyisi bu konulara girmemeye çalışıyorum :dans2: :dans2:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Ekim 16, 2011, 01:03:31 »
Yok yok herkes birşeyler demek istiyorda işte bizde ABS var mecburi frenliyoruz şimdi burda kopmaya bi başlasak piiiiuvvv  o yüzden en iyisi bu konulara girmemeye çalışıyorum :dans2: :dans2:
   Şarkıcı Arto ile aranızda benzer yanlar var.Mesela ucu sip sivri bir dil :) DİL sende zaten mevcut :) ABS tutuyor sanırım o dil'i :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ekim 16, 2011, 01:09:28 »
   Şarkıcı Arto ile aranızda benzer yanlar var.Mesela ucu sip sivri bir dil :) DİL sende zaten mevcut :) ABS tutuyor sanırım o dil'i :)

:argh: :argh: Öyle demiyeydin iyiydi be abi  :o :o

Konunun devamına katılıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Ekim 16, 2011, 01:34:13 »

:argh: :argh: Öyle demiyeydin iyiydi be abi  :o :o

Konunun devamına katılıyorum :D
   Yok yok sadece sivri dil'iniz benziyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Ekim 16, 2011, 20:38:42 »
Tek temennim seçim zamanı geldiğinde 1-2 aylık geçmişlerine bakıp kaset tir laf canbazlığıdır siyaset adı altında yapılan düzenbazlıklara kanmayıp yapılanları unutmayalım. Malum Türk Milleti hemen üstünü kapatıyoruz gündem değiştirmekte üstümüze yok. Doğudaki şehit haberleri ana haber bültenlerinde 1 dk da anlatılırken İbrahim tatlıses in düğün töreni için özel haber yapıp tüm anahaberlerlerde yarım saat süren bi haber yapılabiliyor.
Soru:
Ne zaman adam oluruz?
Cevap:
Doğudaki şehidimize Batıdaki türkücünün düğününden daha fazla ilgi gösterdiğimizde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Ekim 16, 2011, 20:44:29 »
son bi sey daha ..
Nefes Vatan sağolsun filmini izleyen varsa hatırlarlar izlemeyen varsa da tavsiye ederim..

http://youtu.be/BAYTfjJ1QPo

45 saniyelik kahramanlar koruyor bu vatanı...