0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başbakanımızın kahramamaraş ta bugun yptığı bir konuşmayı dinledim şok oldum resmen Kardeşim sigarayı içmeyi ver , alkolüde azalt porcshe le de gezmek zorunda değilsin fiat la gez volkswagen a bin .(bunu diyende 6000cc motor hacminde mercedes s600 long la gezsin )
Alkolü azalt demesi pozitif bir gelişme olmuş bir ara üzüm suyu tavsiye ediyordu .
Aynen ona bende şaşırmadım değil dünya felsefesi değişiyor sanki onunda yavaş yavaş
Bence makam arabası kullanan milletvekilleri bakanlar kullandıkları arabaların benzinini yada mtv sini 1 yıl ödesele halimizden anlarlar....herlade s600 ün mtv si 5000 lira felamdır... Tamam mtv sini ödemesinler vazgeçtim benzinini ödesinler. Ben Ankara da asker iken başbakanla bi yere gittiğimizde makam arabaları stop ettirmezlerdi araçlarını 30-45 dk ne kadar beklerlerse kalorifer klima açık şöför oturur beklerdi. Biz se soğuktan titrerdik.Şahsen içimden gelmiyordu yoksa benzin hesabı yapan da yoktu..
halen zammı övenler var ya kafayı yicem sıkıysa pırlantadaki vergiyi artırsınlar.araba lüks değil ihtiyaçtır.sende ucuz takım elbise giy ey başbakan ve oy atanlara hakkımı helal etmiyorum.bu konu siyasi değil ekonomiktir.ve ekonomide fakirden değil zengin almak esastır.sigara.oto, benzine ve alkollü içeceklere zam yapacağına ithal ürünlere yapsın sadece.bu arada 1600 cc altı dobloya bile yüzde 5 ötvilave olmuş.
+1905 zammı övenler elektrik doğal gazıda sadece fakirler kullanıyor sanıyor heralde
Yusuf abi bu zammı destekleyenler yani hükümete hak verenler artık hükümeti desteklemiyorlar onlar hükümete tapmış durumdalar ve bu hükümet onlara sizi kazığa oturtacağım dese emin olun koşa koşa gider otururlar .Bu arada zam değil bundan sonra güncelleme diğeceğiz inşallah birgün birileri bunlara format atarda bu güncellemelerde gider .
Aynen abi öyle demişler tv kanalında bir programda bizden alıyorlar vekillerin arabalarına koyuyorlar tarzı bir şey demişler onun içinde Terbiyesizliktir bu dedi böyle düşününcede terbiyesiz oluyoruz
Anlamadığım bişi var bu forumda sadece biz mi varız böyle anlamadım yukarıda konuyla ilgili tek kelime dahi eden arkadaşların hepsine katılıyorum.Söylenecek okdar çok şey var ve okadar doluyum ki anlatamam ...Malum forum kuralları diyorum siz anlayın.Bu arada bizim plakalardan bizi fişlemesinler...Bi davanın içinde buluruz birden kendimizi.
esnaflık da yaptım memurluk da yapıyorum.hiç bir esnafa devlet aileni mahalleni eşini dostunu bırak şu köye git çalış demez.tersi olsun esnaflarda memurları anlasın.bakkallara zorunlu doğu görevi gelsin.
Yok yok herkes birşeyler demek istiyorda işte bizde ABS var mecburi frenliyoruz şimdi burda kopmaya bi başlasak piiiiuvvv o yüzden en iyisi bu konulara girmemeye çalışıyorum
Şarkıcı Arto ile aranızda benzer yanlar var.Mesela ucu sip sivri bir dil DİL sende zaten mevcut ABS tutuyor sanırım o dil'i
Öyle demiyeydin iyiydi be abi Konunun devamına katılıyorum