0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu somali için toplanan yardımı Türkiye nin doğusu için deselerdi bu kadar para toplanmazdı. Bizim hassas noktamız doğu illerimiz gidin görün yolsuz sussuz elektriksiz bi sürü köy var . Geçim sıkıntısı çeken ayağında ayakkabı olmayan bi sürü çocuk var . Yeşil semaye, niye uzak arap ülkeleri yada kimsenin önemsemediği yerlere yardım görürmek için kendileriyle yarışıyorlar..Oysaki madem böyle bi iyi niyet düşünceniz var ozaman kendi söküğünüzü dikin ondan sonra ne iyilik yapacaksanınz yapın..
Kerem bey zaten doğunun yarısının elektrik parasını biz ödemiyomuyuz.
Arkadaşlar, konuyu polemik doğurabilecek noktalara çekmeyelim lütfen.
Emin olmamakla birlikte az önce eve gelirken bakkalla konuştum ssigara fiyatlarını verdi bide yeni güncelleme ile birlikte kısa marlboro 10 lira winston 7.5 lark 6.25 bakkalın yalancıyım valla arkadaşlar
Arkadaslar, 1. bu millete yıllardır küçük dusunmeyi ogretenlere yuh diyorum;bunu ogrenenlere de iki kere yuh diyorum.(yuh sayısını artırabilirsiniz)elin arabına, amerikalisina, avrupalisina, avusuturalyalisina luks arabalara binmek helal benim vatandasima haram, yok boyle bir sey en cok bu milletin hakkidir bu cunku; yıllarca dedeleri bu topraklar icin savasmis torunlar olarak bu kadar bu kadar ahmak olmamalıyız...... 2. Sigara alkole OTV iyi olmus diyen SALAKLAR; bu mallar kacak yollardan yine ulkende satilacak buna da hic bir devlet gorevlisi dur demeyecek o zaman vergi kaybi ne olacak diye soruyormusun : yok: o zaman istikrar var devam.............
Sadece 1.6'dan büyük hacimliler arttı diye düşünenler varsa, şunları da hesaba katmak lazım:1.Araç üreticilerinin, büyük araç satışları düştüğü zaman gelirleri düşecek haliyle. Planladıkları gelirle, gerçekleşen gelir arasındaki farkı nasıl kapatacaklar sizce? Evet, doğru. Küçük araçların fiyatına ekleyerek
+1
İbrahim bey sizi en içten dygularla kutlarım... Müthiş tespitler ...+ 1
Arkadaşlar güncelleme ne demek oluyor bilen varmı allah aşkına be ya biz yazılımmıyız ki güncellenecek hayatımızdaki bazı şeyler.
Sevgili arkadaşlar, bu konuyu bir hükümet, parti meselesine çevirmek veya öyle olduğunu düşünmek çok doğru değil. O parti veya bu parti farketmez, bugüne kadar sonuç hep aynı olmuştur. Hangi hükümet gelirse gelsin, bizim gibi ileri demokrasilerde gariban halkın temel bir görevi vardır: Belli kesimleri zenginleştirmek...Hükümetin değişmesi, onun yerine bunun gelmesi sadece zenginleştirilen kesimlerde değişiklik yapar. Ama gariban halkın temel görevi hiç değişmez.Bu arada, "gariban halk" deyimini kullanmaktan utanıyorum, ama maalesef ülkemizde böyle oldu. Ülkemizdeki insanlar "halk" ve "gariban halk" olarak ikiye ayrılıyor.Bu zamlarla yaklaşık 5 milyar TL'lik ek gelir sağlanacakmış, bakanımız öyle diyor. Şunu merak ettim: bu netmidir, yoksa brüt mü? Yani vergi artışlarının insanları alternatif yollara yöneltmesinin (kaçak sigara, kaçak içki, başka yollardan vergi kaçırma vb.) getireceği zarar düşülmüş halimidir?