0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bisikletli Oktay Honda Lpg li çıkarmış bak, fabrika çıkışı olduğundan alırsın bence sen
amaaan lpg li gibi yakan arabam var bi 10 sene binerim artık benzin, mazot uçuyoda LPG durur mu? bunlar herşeye düzenleme yapıyo o eksik kalmaz.
Mehmet bende kilerden aldım ama zam yapmada geç kalmamış adamlar 9 lira ödedik malboşa ben karar verdim bırakıcam kafaya koydum zaten 3 gündür gribim bu sigara öldürcek beni içmedende duramıyorum o yüzden o bırakmadan beni ben bırakıcam
Alkolü azalt demesi pozitif bir gelişme olmuş bir ara üzüm suyu tavsiye ediyordu .
Aynen ona bende şaşırmadım değil dünya felsefesi değişiyor sanki onunda yavaş yavaş
Her şey bir anda olursa geçiş zor olur böyle böyle alışıyor herkes işte...
inşallah abi bırakabilirsin en güzeli sigarasız bir hayat (belki bir hayır duası ederiz devlet büyüklerimize ) zam yaptılarda bıraktık sağolsunlar deriz
Müstehak bizim millete sürünsün,o kadar çok sürünsün ki evrim geçirip kol ve bacakları yok olsun ve layık olduğu solucan formuna bürünsün.
Tek ricam var...Emekli maaşın yetmiyormuş,tarladaki ürünün para etmiyormuş,haciz yemişsin,kart faizinden batmışsın,suç patlamış,çocuğun işsizmiş,vergi çokmuş,benzin pahalıymış,işler kesatmış,şehit tabutları resmi geçiş yapıyormuş,memleket bölünmüş,suyun akmıyormuş,kene ısırmış,hastanede rehin kalmışsın,zengin daha zengin,fakir daha fakir olmuş,elalem gemi almış, sen iskele babası almışsın... Sakın ola ağlama.Kendi düşen ağlamaz..." Yılmaz ÖZDİL.bunu okudum bir sitede paylaşmak istedim
Arabalarınıza iyi davranın kıymetini bilin. Artık araba almak Türkiye'de Gerçekti Hayal oldu.
Mehmet iki yazarı takip ederim biri yılmaz özdilemin çölaşan..diğeri sözcü de çok açık seçik konuşuyo beklıyom ne zaman kaldırcaklar die..
ben daha kaldırılmadıklarına şaşırıyorum abi çok bile konuştular ...
Bense hala yaşadıklarına şaşırıyorum...
Can bey ben bu güne kadar çok laf söyledim ama böyle bi beddua görmedim..
Çok sinirlendiğim zaman böyle yaratıcı cümleler çıkabiliyor.