0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 ekimde pazarlık yaptım, peşinatı verdim ve kredim onaylandı. verso 2.0 d-4d araçımda bugün sabah bayiye geldi. Sabah ötv ye zam geldi. Bayi merkezden haber bekliyoruz diyor yeni fiyat için; Sizce bundan sonra ne olabilir?
Bakan "Zam değil güncelleme" demiş hayret birşey ya....http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/zam-degil-guncelleme/7425
Valla Facebookta arkadaşın biri şu yorumu yazmış:"2000 ccc den buyuk motorlu arac alan zenginlerden ...cigara içenlerden ve alkol alanlardan devlet para kesmıs cok mu?"Demiş daha bunun üzerine diyecek birşey yok...
Hiç sorun değil, ben de ettiğim küfürlere %130 zam yaptım, önceden sadece kendilerine ve ana babalarına, günde 3 öğün küfür ediyordum. Artık çoluk çocuklarını, ve gelecek tüm nesillerde doğacak torunlarını da ekleyip, 5 öğüne çıkartıyorum.
Zengin için sorun değil, şirket üzerine herşeyi gider gösterir, kitabına uydurur yine binerler jiplerine. Olan bizim gibi koyunlara olur, oldu, olacak.
o bahsettiğiniz kdv de uygulanıyor sadece , onu da aracı satarken tekrar göstermeniz gerekiyor o da bişey farkettirmiyor ötv yi hele hiç katamıyorsunuz bu işlere ondan kaçış yok... he bi de tabii yakıt gider olarak gösteriliyor:)
Ayrıca bakım masrafları da.