0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar şimdi antifriz değişiminden geldim normal bi tamirciye gittim radyatörün ordaki tıpayı çıkarıp suyu boşalttı 1.5 litre antifriz anca alır bu abi dedi radyatör küçük filan diye saçmaladı aracım t25 kasa 2004 avensis size danışmak istedim sanki yanlış koydu gibi ?
Bi sinirle çıkıp ustaya gittim tekrardan arkadaşlar anlattım durumu dereceyi ölçüp sorun yok diyip yolladı başından motor bölümündeki hortum nerede peki artık kendim yapacağım uğraşıp elimde 1.5 lt antifriz kaldı çünkü
Merhabalar 2015 lpg li Corolla Sahibiyim aracim 85000 de aracımdaki bulunan antifiriz suyunu şırınga ile cektim. Buzdolabında beklettim dondu kitapçıkta 160000 yada 8 yıl diyiyor ama arada LPG'de su eksikliğinden dolayi normal su eklenmişti. Ondan antifiriz degitirmeliyim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım vede İstanbul da önerdiğiniz servis varmi
2019 nisan ayında soğutma sistemi değiştirdim. Antifriz yeni yani. Son bakımda -11 derece denildi.Önceki gönderilerin tamamına yakınını okudum, bulunulan lokasyona göre değişir doğru kanı fakat hangi ortalama sıcaklılarda kaç derece olmalı bu antifriz bir bilgi göremedim.1) İstanbul gibi sıfırın üstünde kış geçirilmesi beklenen bir ilde sizce kaç derece olmalı?2) Bu dereceyi düşürmek için antifriz mi su mu eklenmeli?Komple değişim doğru olan fakat şuan iki servis periyodunun ortasındayım. Nisan ayında periyodum gelmiş olacak o zaman komple değiştirebilirim fakat mevcut durumum İstanbul kışı için yeterli mi? Cevaplarınızı merak ediyorum.