0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyüp bey nekadar istiyorlar.Babam da ix35 var oda satip passat alacam diye tutturdu.2012 comfortline dsg onemli degil manuel olsa daha iyi piyasasi nekadar aracinLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyüp abi, Almana geçeceksen Audi, Mercedes, BMW ye geçilir bence. Passat alıncaya kadar Audi A4 alınır diye düşünüyorum.
Eyüp Bey, Toyotanın sıfır,touch +MMT 83.500 dayanmş. 2.elde 60bin liradan başlıyor, Octiviayada bakabilirsiniz. En azından donanımlı olur. Bu üst grubun tercihi çok zor gerçekten.
Abi bi tane buldum 2012 model 49 binde full servis bakımlı evrakları ile vericem dedi rengide tam istediğim gibi beyaz ama içi siyah renk.Aracın tek kötü yanı 2012 model olması ve içinin bej renk olmaması. Bi sikinti olsa dsg şanzımanı garanti kapsamına girermi beni cok dusunduruyor
...Audiler aklımdaydı çok baktım ama stronik şanzıman arıza verdi mi 20 bin tl yi buluyormuş...
Garantisi resmî olarak 2014' te son bulmuş ancak tamamıyla servis bakımlıysa, DSG' deki sıkıntı da iyi niyet garantisi dediklerini uygulayabilirler. Yanlız burada canları isterse uygularlar istemezlerse uygulamazlar gibi bir durum var maalesef. Resmî olarak belirtilmiş bir garanti vs. yok anlayacağınız.Stronic dediğiniz DSG' nin Audi' deki ismi zaten.[/quoteevet abı yasal garantısı bıtmıs sozde ıyı nıyet garantısı dıyorlar ama gerceklıgı nedır muamma.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 15, 2016, 22:16:49Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 15, 2016, 17:44:27Mantıklı olan makul 2.el Eyüp Bey. Passata odaklanın kafanızı karıştırmayın. Seçenek çok olursa allak bullak oluyor insan.aynen oyle haklısınız bakalım nasıp ne cıkacak karsıma.
Mantıklı olan makul 2.el Eyüp Bey. Passata odaklanın kafanızı karıştırmayın. Seçenek çok olursa allak bullak oluyor insan.
İlginç bir ilan, ama ben şu "önden tıklamış" ifadesine takıldım.Ne anlama geldiğini bilen varsa açıklasın lütfen.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2010-toyota-yaris-1.33-terra-sporty-ankara-teslim-294411278/detay
Tiklama dedin mi en fazla tampon hasar alir Bu vatandas tiklamanin ne oldugunu bilmiyor kendisine tiklamak lazim ki tiklamanin ne olduğunu anlasin O degilde arabanin yakit deposu full. hayret ettim iyi ki otoparkta hortumlamamislar benzini
Ben de şu an başka birşey farkettim.Böyle bir kazada, bu arabanın hava yastıkları açılmamış mı?
Ben kaç tane ilan için bildirimde bulundum ama ne fayda!!!Vatandaş bomboş Doblo satıyor ilanı ya Premio'dan ya da Vip donanımlından vermiş. İlanı açıyorsunuz satıştaki araba ne vip ne de Premio! Bu ilanları da inadım tuttu bir hafta boyunca izledim ama hiç bir işlem yapmadılar/yapmıyorlar