0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostane bir uyarı, aşağıdaki araçtan uzak durun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-emsalsiz-49.000-km-de-boyasiz-ilk-gunku-temizlikte-298241350/detay
Ben kaç tane ilan için bildirimde bulundum ama ne fayda!!!Vatandaş bomboş Doblo satıyor ilanı ya Premio'dan ya da Vip donanımlından vermiş. İlanı açıyorsunuz satıştaki araba ne vip ne de Premio! Bu ilanları da inadım tuttu bir hafta boyunca izledim ama hiç bir işlem yapmadılar/yapmıyorlar
Araba aldım Kaan Yarın kuaföre gidecek, Cuma günü sabah da teslim edecekler inşaallah
Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim Yaşar bey kardeşim. Daha iyileri sizlerin olsun inşaallah. Cuma günü hemen ilk uzun yol deneyimi yaşayacağım. İnşaallah herşey güzel olur
Neden ki?
Araba ne diye sormadım bu aralar sürprizlerle dolusunuz İnşallah hayırlısı
Anlatılmaz yaşanır bir araç abi Bu arada yeni aracın hayırlı olsun, tekeri düz bassın inşallah
Dostane bir uyarı, aşağıdaki araçtan uzak durun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-emsalsiz-49.000-km-de-boyasiz-ilk-gunku-temizlikte-298241350/detaySM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araç alımım yılan hikayesine döndü artık. Şükür sonunda birşey alabildik. Fransa'dan Kore'ye geçtim diyeyim Ufuk teşekkür ederim kardeşim sağolasın.
Tuncay, Eyüp ve Mahmut kardeşlerim sağolun Allah razı olsun. Mahmut artık bende siyah arabacılar sahibiyim Allah'ın izniyle. Seni ve Seçkin'i bol bol rahatsız edeceğim bu böyle biline
Abi ne zaman istersen emrindeyim.
Estağfurullah ne emri kardeşim, olsa ricam olur Bu arada eski ve yeni bir arada (iç temizliği yapılırken çektim)
Maşallah abi kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Amin inşaallah kardeşim sağolasın.Aracın yakıtı ile ilgili çok yaktığı söylentisi var. Depoyu tam doldurup ilk 100 km dolduğunda hemen bir istasyona girip depoyu dolduracağım. Ne yaptığını gerçekten çok merak ediyorum. Fabrika verilerine baktığımızda birbirine çok yakın değerler ortaya çıkıyor. Eklediğim fotoğrafta yakıt değerleri ve ağırlıkları da yazıyor. Pejo düz yeni araba otomatik (4 ileri) vites. Pejoda 175/65/14 yenide 235/60/16 lastik var