Gönderen Konu: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 676049 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #2340 : Mayıs 12, 2016, 12:00:52 »
Accord sahip olmak istediğim araçlardan birisi. Lakin benim limitler dahilinde olanlar da pek iç açıcı gelmiyor bana.
Sendeki kasayı ilk gördüğümde (2,4 füme+bej deri+1 numara siyah film+çift egzoz) bildiğin aşık olmuştum. Ama aradan geçen zaman aşkımı azalttı :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #2340 : Mayıs 12, 2016, 12:00:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2341 : Mayıs 12, 2016, 13:11:40 »
Baris bey maşallahin var piyasayı çok yakından takip ediyorsun  :)
Estağfurrullah Eyüp Bey,
Sizin kadar olamasakta arkadaşlar filan alıyor satıyor araştırıyoruz elimizden geldiği kadar. Arayanlar ihtiyacı olanlar daha iyi bilir diyelim. Avensis 1.8 ve 2.0 grubuna da arada bakıyorum..
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2342 : Mayıs 12, 2016, 14:29:58 »
Accord sahip olmak istediğim araçlardan birisi. Lakin benim limitler dahilinde olanlar da pek iç açıcı gelmiyor bana.
Sendeki kasayı ilk gördüğümde (2,4 füme+bej deri+1 numara siyah film+çift egzoz) bildiğin aşık olmuştum. Ama aradan geçen zaman aşkımı azalttı :D

Abi 2.4 hiç kullanmadım(daha doğrusu benim accordan başka accorda da binmedim :D ) ama 2.4 ün tadı bambaşka diyorlar. Lakin günümüz şartlarında vergisi ve yakıtı beni kendisine uzak etti. 2.0 bile bana canavar gibi gelirken 2.4 nasıldır tahmin edemiyorum :)

Abi araba tamamen nasip meselesi birazda. Allaha şükür araba alıp satmada kendimi nasipli hissediyorum. Elimden çıkarmak istediğim aracı en fazla 1 hafta süre ile sattım alırken de 5gün bilemedin 1 hafta içerisinde araba sahibi oldum. Hele bundan önceki focusu bir alışım vardı tam komedi. Antalyada eğitimdeydim corolla hala elimde duruyordu ben otomatik araç arayışına girdim ve Erzincanda buldum bir araba dedim ben satayım senin arabayı almaya gelecem. Adamda o süre içinde satamadı ben Oltuya döndüğüm gün arabayı Sarıkamıştan bir öğretmene verdim aynı gün yola çıktım Focusu aldım geldim :) Bu araba ise sahibi Göledeydi kendisi geldi verdi  :rofl:

İnşallah seninde nasibine gönlüne göre bir araba denk gelir.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2343 : Mayıs 12, 2016, 15:05:06 »
Hayırlısı olsun artık Selman.
Şimdilik 1,6 Doblo Premio ve C4 Picasso arayışındayım. Eve yakın bir tane Picasso gördüm. Dışardan alıcı gözüyle inceledim. Araba tam istediğim gibi. Yeterince geniş ve konforlu görünüyor. Bagajı da 6-7 koltuklar kapatıldığında fazlasıyla işim için kullanabileceğim. Şuan için görünen tek dezavantajı geniş ve uzun olması. Normal araba 15 Doblo tarzı arabalar 20 liraya yıkanırken herhalde Picasso'da 20'lik sınıfa giriyor :D (yıkamacıda araba yıkattığım yılda 2'dir herhalde) Hayırlısı olsun diyelim hayırlı olsun artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2344 : Mayıs 12, 2016, 15:09:34 »
Fatmagül abla galerici herhalde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2345 : Mayıs 12, 2016, 15:22:21 »
Hayırlısı olsun artık Selman.
Şimdilik 1,6 Doblo Premio ve C4 Picasso arayışındayım. Eve yakın bir tane Picasso gördüm. Dışardan alıcı gözüyle inceledim. Araba tam istediğim gibi. Yeterince geniş ve konforlu görünüyor. Bagajı da 6-7 koltuklar kapatıldığında fazlasıyla işim için kullanabileceğim. Şuan için görünen tek dezavantajı geniş ve uzun olması. Normal araba 15 Doblo tarzı arabalar 20 liraya yıkanırken herhalde Picasso'da 20'lik sınıfa giriyor :D (yıkamacıda araba yıkattığım yılda 2'dir herhalde) Hayırlısı olsun diyelim hayırlı olsun artık

Yıkamacıya verilen paraya acıyorum(kendim için) benim kadar özenli silmiyorlar hem 20 lira para veriyorum hemde camlarda bez izi gördüğüm zaman delleniyorum o yüzden yarım saatlik bile olsa kendim yıkıyorum :)

Abi aslında benimde istediğim tarz araçlar 7 koltuklular. Benim ellerinden öper iki tane ufaklık var arka koltuk onlara rezerve edildi oto koltuğu aldım ikisine de arka koltuk iptal. Yolda bir tanıdık gördüğüm zaman alamıyorum yanlış anlıyorlar :) Geçenlerde grand scenicler çok hoşuma gitti ama onlarında fiyatı çok uçuk. İnşallah güzel bir araç bulursun abi.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2346 : Mayıs 13, 2016, 08:52:00 »
Estağfurrullah Eyüp Bey,
Sizin kadar olamasakta arkadaşlar filan alıyor satıyor araştırıyoruz elimizden geldiği kadar. Arayanlar ihtiyacı olanlar daha iyi bilir diyelim. Avensis 1.8 ve 2.0 grubuna da arada bakıyorum..
bende otomatık makyajlı kasa avensıs bakıyorum ama masallah ıyı para ıstıyorlar o paraya passat var 1,4 tsı tek korkum dsg sanzıman ve yakıtı cok uzer mı ?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2347 : Mayıs 13, 2016, 09:41:57 »
bende otomatık makyajlı kasa avensıs bakıyorum ama masallah ıyı para ıstıyorlar o paraya passat var 1,4 tsı tek korkum dsg sanzıman ve yakıtı cok uzer mı ?
Her motor gibi düzgün kullanıldıysa 1.4TSI' ın üzeceğini sanmam.
DSG' ye gelince; kavrama setleri artık özel parçacılarda da mevcut ve 2500TL civarı fiyatları var diye hatırlıyorum. Yani kavrama sıkıntı çıkartırsa ve iyi niyet garantisi ile yaptıramazsanız artık eskisi kadar yüksek meblağlar sözkonusu değil. Bir de mekatronic problemi var DSG' nin ki yüksek oranda çözdüler ancak yine de bir risk taşıdığı aşikâr.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2348 : Mayıs 13, 2016, 09:49:35 »
Passatlar güzel araç, okulda arkadaşımın var 80bini bulmuş,Dgs sorun yaşamamış. Anlatılan yazılanları okuyunca korkmamak elde değil. Katılıyorum size.
Yakıtına gelince km yapan biriyseniz 15 bin- 20bini devirirseniz büyük külfet olur,  İyi yakıyor. Bu arabaları şehir dışına çıkıyorsanız 90km hızla sürülecek araçlar değil. Oda yakıt demek. Zaten adamlar yakıt değerlerinide düşük göstermişler gerisini Siz düşünün.
Avensis olayına gelince şu araçta biraz tip olsaydı keşke...Lpg uyumu ,konforu özellikle sorunsuz olması cezbediyor.
Opele binerim derseniz 1.4T insigniayada bakın derim. Onlarda lpg uyumlu yakıt derdi yok. Ama sert araç...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2349 : Mayıs 13, 2016, 09:58:33 »
Fatmagül abla galerici herhalde
Arabanın fiyatı çok yüksekse Fatmagül'ün suçu ne Tuncay? :islik:

Selman yeğenleri Allah sizlere bağışlasın. Herşey onlar için değil mi zaten?
Grand Scenic'ler donanım olarak çok iyiler lakin baktığımda bana itici gelen birşey var ama çözemedim. Ford'da C-Max'ler var. Onlarda çok küçük geldi gözüme. Verso desen o başlı başına ayrı bir dünya. Bomboş içine hiç mi birşey koymazlar. 5008'ler ise yeni olduğu için fiyatları yüksek. Bu durumda sadece iki araç kalıyor geriye. Grand Scenic ve Grand Picasso. Picasso'ların tamamına yakını otomatik vites. Ve bu benim için artı özellik. Ön camı çok çok büyük en sevdiğim özelliklerinden biri. Zaten patron'da beğenince sorun kalmıyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2350 : Mayıs 13, 2016, 10:08:16 »
Allah razı olsun abi, aynen öyle.

Şu citröenleri sırf direksiyonu yüzünden sevemedim(belli model aralığındakileri) Çok cins geliyor bana :) pejo 5008ler çok devasa geldi gözüme ve donanım haberde biraz yoklama yaptım, pek tavsiye etmiyor kullanıcıları, ama grand scenic için araştırma yaptım adamlar beğeniyle kullanıyorlar. Aslında Fransız araçlarına hep bir adım uzağım ancak Reno Grand Scenicler hem donanım olarak hemde tip olarak beğendiğim bir model. Versolar tamam sorunsuz güzelde abi dediğin gibi bomboş arabaya çok yüksek meblağlar istiyorlar. C-maxlar dediğin gibi bu diğerlerinin yanında küçük kalıyor. Picassolar iç dizayn olarak hoşuma gitmedikleri için hiç araştırmadım ama iç işlerinden izin çıktıysa sorun yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2351 : Mayıs 13, 2016, 10:48:37 »
Herkese hayirli cumalar.Sonunda Aurisi sattiktan sonra yeni bi araç alabildim.2013 model Hyundai I30 1.6 Crdi Style Otomatik yakinda fotograflarini forumla paylaşirim.Ilk izlenimlerim gayet olumlu.Iyi forumlar.[emoji4]

2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2352 : Mayıs 13, 2016, 11:13:19 »
Herkese hayirli cumalar.Sonunda Aurisi sattiktan sonra yeni bi araç alabildim.2013 model Hyundai I30 1.6 Crdi Style Otomatik yakinda fotograflarini forumla paylaşirim.Ilk izlenimlerim gayet olumlu.Iyi forumlar.[emoji4]

Yer uçağı dedikleri 4 tekerlekli araç. Performansına kapılıp yakıt seviyesini düşürmek istemediğim bir araç. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2353 : Mayıs 13, 2016, 11:19:30 »

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yeni hyundai otomatikler de sanırsam dsg gibi çift kavrama 7 ileri. Dün bayide inceledim. Uyarı yazısı koymuşlar. Durduğunuz yerde ya frene tam basın yada el frenini çekin Rampalarda yokuş kalkış desteğini kullanın. Aşırı ısınma sonucu kendini korumaya alabileceğini. Bunun arıza olmadığını belirtmişler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2354 : Mayıs 13, 2016, 11:41:55 »

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yeni hyundai otomatikler de sanırsam dsg gibi çift kavrama 7 ileri. Dün bayide inceledim. Uyarı yazısı koymuşlar. Durduğunuz yerde ya frene tam basın yada el frenini çekin Rampalarda yokuş kalkış desteğini kullanın. Aşırı ısınma sonucu kendini korumaya alabileceğini. Bunun arıza olmadığını belirtmişler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler.2015 makyajli kasalarda Çift kavramali otomatik şanzimana geçtiler.Bizimkiler 6 ileri tam otomatik olduğu için oyle şeyler yok.[emoji4]

Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2355 : Mayıs 13, 2016, 15:26:27 »

Hayırlı olsun. Denildiği gibi çok yakıyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2356 : Mayıs 13, 2016, 18:03:47 »
Hayırlı olsun. Denildiği gibi çok yakıyor mu?
Yok ya şehir efsanesi onlar. 180 tl ya fulledim.200 şehir dişı 600 km de şehir içi gezdim.Toplamda 800 falan yapiyor. Ama ben hiç insan gibi kullanmadim kafa tutmalar ve genelde kick down yaptim.[emoji1]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2357 : Mayıs 13, 2016, 19:27:30 »
Her motor gibi düzgün kullanıldıysa 1.4TSI' ın üzeceğini sanmam.
DSG' ye gelince; kavrama setleri artık özel parçacılarda da mevcut ve 2500TL civarı fiyatları var diye hatırlıyorum. Yani kavrama sıkıntı çıkartırsa ve iyi niyet garantisi ile yaptıramazsanız artık eskisi kadar yüksek meblağlar sözkonusu değil. Bir de mekatronic problemi var DSG' nin ki yüksek oranda çözdüler ancak yine de bir risk taşıdığı aşikâr.
Abi bi tane buldum 2012 model 49 binde full servis bakımlı evrakları ile vericem dedi rengide tam istediğim gibi beyaz ama içi siyah renk.
Aracın tek kötü yanı 2012 model olması ve içinin bej renk olmaması.  Bi sikinti olsa dsg şanzımanı garanti kapsamına girermi beni cok dusunduruyor
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2358 : Mayıs 13, 2016, 19:40:03 »
eyüp bey nekadar istiyorlar.Babam da ix35 var oda satip passat alacam diye tutturdu.2012 comfortline dsg onemli degil manuel olsa daha iyi piyasasi nekadar aracin

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2359 : Mayıs 13, 2016, 21:59:26 »
Passatlar güzel araç, okulda arkadaşımın var 80bini bulmuş,Dgs sorun yaşamamış. Anlatılan yazılanları okuyunca korkmamak elde değil. Katılıyorum size.
Yakıtına gelince km yapan biriyseniz 15 bin- 20bini devirirseniz büyük külfet olur,  İyi yakıyor. Bu arabaları şehir dışına çıkıyorsanız 90km hızla sürülecek araçlar değil. Oda yakıt demek. Zaten adamlar yakıt değerlerinide düşük göstermişler gerisini Siz düşünün.
Avensis olayına gelince şu araçta biraz tip olsaydı keşke...Lpg uyumu ,konforu özellikle sorunsuz olması cezbediyor.
Opele binerim derseniz 1.4T insigniayada bakın derim. Onlarda lpg uyumlu yakıt derdi yok. Ama sert araç...
Baris bey alırsam ya 1.4 tsi düşünüyorum yada 1.6 tdi  benim bildiğim sadece dizellerde emisyon konusunda çakallık yapmışlar.
Yılda 15 bin yaparım gibime geliyor bakalım nasip temiz servis bakımlı  bulursam alıcam
Bi yandan da gidip dizel mmt Corolla alayım diyorum. aynı paralar hemen hemen en azından kafam rahat aklımda soru işareti kalmamış olur. 
Kars Atasozu