0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baris bey maşallahin var piyasayı çok yakından takip ediyorsun
Accord sahip olmak istediğim araçlardan birisi. Lakin benim limitler dahilinde olanlar da pek iç açıcı gelmiyor bana.Sendeki kasayı ilk gördüğümde (2,4 füme+bej deri+1 numara siyah film+çift egzoz) bildiğin aşık olmuştum. Ama aradan geçen zaman aşkımı azalttı
Hayırlısı olsun artık Selman. Şimdilik 1,6 Doblo Premio ve C4 Picasso arayışındayım. Eve yakın bir tane Picasso gördüm. Dışardan alıcı gözüyle inceledim. Araba tam istediğim gibi. Yeterince geniş ve konforlu görünüyor. Bagajı da 6-7 koltuklar kapatıldığında fazlasıyla işim için kullanabileceğim. Şuan için görünen tek dezavantajı geniş ve uzun olması. Normal araba 15 Doblo tarzı arabalar 20 liraya yıkanırken herhalde Picasso'da 20'lik sınıfa giriyor (yıkamacıda araba yıkattığım yılda 2'dir herhalde) Hayırlısı olsun diyelim hayırlı olsun artık
Estağfurrullah Eyüp Bey,Sizin kadar olamasakta arkadaşlar filan alıyor satıyor araştırıyoruz elimizden geldiği kadar. Arayanlar ihtiyacı olanlar daha iyi bilir diyelim. Avensis 1.8 ve 2.0 grubuna da arada bakıyorum..
bende otomatık makyajlı kasa avensıs bakıyorum ama masallah ıyı para ıstıyorlar o paraya passat var 1,4 tsı tek korkum dsg sanzıman ve yakıtı cok uzer mı ?
Fatmagül abla galerici herhalde
Herkese hayirli cumalar.Sonunda Aurisi sattiktan sonra yeni bi araç alabildim.2013 model Hyundai I30 1.6 Crdi Style Otomatik yakinda fotograflarini forumla paylaşirim.Ilk izlenimlerim gayet olumlu.Iyi forumlar.[emoji4] LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yeni hyundai otomatikler de sanırsam dsg gibi çift kavrama 7 ileri. Dün bayide inceledim. Uyarı yazısı koymuşlar. Durduğunuz yerde ya frene tam basın yada el frenini çekin Rampalarda yokuş kalkış desteğini kullanın. Aşırı ısınma sonucu kendini korumaya alabileceğini. Bunun arıza olmadığını belirtmişler.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Denildiği gibi çok yakıyor mu?
Her motor gibi düzgün kullanıldıysa 1.4TSI' ın üzeceğini sanmam.DSG' ye gelince; kavrama setleri artık özel parçacılarda da mevcut ve 2500TL civarı fiyatları var diye hatırlıyorum. Yani kavrama sıkıntı çıkartırsa ve iyi niyet garantisi ile yaptıramazsanız artık eskisi kadar yüksek meblağlar sözkonusu değil. Bir de mekatronic problemi var DSG' nin ki yüksek oranda çözdüler ancak yine de bir risk taşıdığı aşikâr.
Passatlar güzel araç, okulda arkadaşımın var 80bini bulmuş,Dgs sorun yaşamamış. Anlatılan yazılanları okuyunca korkmamak elde değil. Katılıyorum size.Yakıtına gelince km yapan biriyseniz 15 bin- 20bini devirirseniz büyük külfet olur, İyi yakıyor. Bu arabaları şehir dışına çıkıyorsanız 90km hızla sürülecek araçlar değil. Oda yakıt demek. Zaten adamlar yakıt değerlerinide düşük göstermişler gerisini Siz düşünün.Avensis olayına gelince şu araçta biraz tip olsaydı keşke...Lpg uyumu ,konforu özellikle sorunsuz olması cezbediyor.Opele binerim derseniz 1.4T insigniayada bakın derim. Onlarda lpg uyumlu yakıt derdi yok. Ama sert araç...