0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2009-avensiz-2.0-d.4d-elagant-full-full-servis-bakimli-259957319/detaysizce nasıl bir araç bu ?
paylaştığım link de ki araca bakabildiniz mi dostlar ?
Açıklamaya bakmadan resimlerden aracın sağ önden işlem gördüğü izlenimine vardım ve açıklamaya baktığım da sağ çamurlukta işlem olduğu belirtilmiş.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servis bakımlı olduğu söyleniyor aracı alıp serviste bakturın beğenirseniz içinize sinerse alın.
Açıklamada öyle bir ibare yok ama ?Bir arkadaşa bakıyoruz da 1.6 avensisi vardı bunları sordu bana benim de hiç bilgim yok
Araç sahibine mesaj atmıştım
Hocam inanmıyon mu bana ben dedim sağdan hasar almış bu araç diye [emoji16] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kmde 250 kurusu benzinde mi yakıyormuşLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kendini bilmezleri görüdkçe bende 2011 D-4D MMT aracımı 115binde aracımı 80-90 binTLsatasım geliyor, parası bol birini bulursam
Mustafa bey son bir aydan bu yana her segment her marka araba bakıyorum. Temiz sayılabilecek bir araba (temizinden vazgeçtim artık) bulmaya çalışıyorum. A kişinin km'si düşük boyası az olan aracı 5 lira B kişisinin aynı aracı hasarlı boyalı km'si yüksek perişan aracının fiyatı da 8 lira. Ayrıca pazarlıkta istemiyor Millet gerçekten kafayı yemiş. Eskiden araç alım satımının bir güzelliği vardı. Satıcı ve alıcılar gayet seviyeliydiler. Şimdi ise..... Neyse anladı herkes
@Özcan Musaoğlu (4716) abi bizim kurumda bir arkadaş alıcı bulursam satarım diyodu. 2006 model dizel sedan corolla terra gri renk. Kmsi 183binde 1 yada 2 parça boyası olması lazım. Aracın motoru tertemiz damla yağ kaçağı yok. İç döşemelerde kılıf kullanılmış oda temiz birtek biliyorsundur corollanın direksiyonu çok dandik. Oda üzerine bi kılıf atmış. Daha yeni 4 lastik aldı yazlık markasını tam hatırlayamadım ama debicaydı sanırım. 33.500e bırakırım diyordu en son. Aklında ki rakam ne ise söyle biraz daha düşürtebiliriz belki.
Arkadaşın 2014 peugout partneri var 25binde 45bin tl istiyor. Hiç sormadım paket filan nedir ilgilenirsen soruyum abi.b]Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2016, 17:13:47[/b][/size]Selman hocam senin arkadaş 28'e almadı mıydı o aracı?
Selman merhaba kardeşim Önerin için teşekkür ederim lakin Toyota tercih etmiyorum. Bu kez donanımlı araç düşünüyorum. Geniş, konforlu ve güvenli olmasını istiyorum.Benim, kredi çekersem limitim en fazla 35 bin TL. Galeriden senetle alırsam o Zaman da en fazla 28 bin TL. Garip bir durum yaşıyorum. Eskiden kredi limitlerim hep fazlaydı. İflastan önceki durumum olsa şimdi Seat Alhambra alırdım mis gibi ama gerçek öyle değil.