0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Telefonun deposunu bir defa doldurdum. Sonra mobil şarjla yarısını doldurdum o da tükenmişti
Araba aldım Kaan Yarın kuaföre gidecek, Cuma günü sabah da teslim edecekler inşaallah
Anlatılmaz yaşanır bir araç abi Bu arada yeni aracın hayırlı olsun, tekeri düz bassın inşallah SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antepte Galericiler sitesi urfa suruç lularin çoğunlukta olduğu yer..Hakikaten dikkat etmek lazim.Antepin bütün temiz nizami helal işlerinin geneli ni suruç lu arkadaslar yapiyor.Kendileri çok düzgün namuslu kibar Helal ile harami bilen Kul hakkindan kaçan ahirete calisan vatandaslar.Antepten araba alacaksaniz Bene Şahin ekspertiz oto limited ticaret gayrimenkul emlak anonim insaat bilmem ne vs basvurabilirsiniz arkadaslar.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ılanlara bakarken bı tane avensıs gordum cok uygundu bırde korolla denk gelıyor fıyatı uygun kaza bela boya vs yok dıyor ama cok uzak dıye ve en onemlısı sehıtkamıl hıc ılgılenmemıstım genelde pıyasaya gore fıyatları uygun antep bolgesınde arabalar hep boylemıdır fıyatlar yoksa alıcengız mı yapılıyor
Abi hayırlı olsun ben yeni gördüm. Başka bir konuda temiz araba bulacaksın demiştim biraz önce ama. Kazasız güzel günlerde kullan abi, sanırım bahsettiğin tucsonu aldım. Arkadan güzel duruyor Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim Selman kardeşim sağolasın. Fransız arabalarına ayar olurdum Peugeot aldım, Hyundai'yi (eski modeller) sevmezdim 10 yaşında bir Hyundai aldım. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. İnşaallah Partner gibi üzmez beni
2004 sonrası Hyundai-Kia pek sıkıntı çıkarmayan araçlar. Piayasada da rağbet olarak hayli yol katettiler ki bu fiyatlarından bariz belli oluyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
3 yıl showroom aracı olarak kullanılmış son günlerde gördüğüm en güzel ilan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hundaiy-orjinal-294858637/detay
Showroom değil abi sovrum aracı olarak kullanılmış .
Dostane bir uyarı, aşağıdaki araçtan uzak durun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-emsalsiz-49.000-km-de-boyasiz-ilk-gunku-temizlikte-298241350/detaySM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi