0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun Özcan Bey. Benim arkadaşta Corolla almaya gitti Connect aldı geldi kısmette ne varsa o olur.
Hayirli ugurlu olsun ozcan abi Allah kaza bela vermesin [emoji4]
Herkese selamlarDoblo, Partner, Cady ve Vaneo derken çok alakasız bir araba aldım;Citroen Berlingo 2011 model1,6 motor 90 hp İki havayastığıABSCruise Control (en istediğim şey)Alaşım jantCam filmi (yaptırmama gerek kalmayacak )Park sensörüPartner'a göre çok daha geniş yolcu kabini ve bagaja sahip.30 bin liraya anlaştık. 15 bin liraya vermeyi planladığım aracımı 15 bine saydılar. Toplam 18 bin TL vermiş olacağım. Geriye kalanını da 12 taksitle ödeyeceğim Allah'ın izniyle.Hiiiiç almayı planlamadığım PSA grubundan ikinci araç nasip oldu.Yaradan kazasız belasız ağız tadıyla kullanmayı, sıkıntısız bir şekilde taksitleri ödetmeyi nasip etsin inşaallah.Ayrıca daha önce fotoğraflarını paylaştığım Doblo tam bir fiyasko çıktı. İntercool, turbo ve şanzımanında yağ kaçakları tespit edilmiş (gittiğimde biri ekspertize sokmuş yeni gelmiştiler beleş ekspertiz yaptım ) km düşürülmüş. Yetkili servisten rica ettim geçmişine baktılar. 110 bin km bakımına 2010 yılında girmiş. Bu sürede geçen 11 bakımın beşini yaptırmış 60-70-80-90 ve 100 bin bakımlarında arka arkaya servise hiç girmemiş.3 yılda 110 bin km yol yaptıysa aradan geçen 6 yılda 200 bin yaptı diye düşünürsek araba yaklaşık 300 bin km'de olabilir. Ayrıca 1.200 TL kadar mekanik masrafı ve 500 TL kadar da kozmetik masrafı var diyebiliriz ve ayrıca arabamı da 13 bine saydılar ben de vazgeçtim haliyle. Epey bir başka Doblo'lara da baktım ama kısmet Berlingo'dan yana oldu. Nasip artık
Hayırlı olsun Özcan abi. Allah kaza bela vermesin maşallah çok yakışıklı kara oğlan Plakanın sonundaki 23 te gözümden kaçmadı ayrı bir güzellik katmış arabana
Hayırlı ugurlu olsun Özcan abi. Kazadız belasız sürüşler.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özcan Bey kazasız belasız İnşaallah.Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.
Ozcan Abi hayırlı olsun kazasiz belasiz iyi günlerde kullan jantlari da iyiymiş