0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağol İlke, yeni projenin adı bende saklı SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Ufuk Sönmez (16363) abinin yeni projesi ortaya çıktı : www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=73311.0
Piyasadan uzak kalmışsınız, uzun zamandır aracınızda hasar olmadı sanırım. Verdiğim fiyatlar piyasada kabul görmüş, eksperin bile kırmadığı fiyatlar.Ben 1 ay kadar önce tanıdığın aracını tam tamına 4 farklı dükkana götürdüğümde 3 parça ve marşbiyel için 1.200,00 TL ila 1.700,00 TL arasında fiyat çıkardılar.Fiyatlar yine abartı geliyorsa, aracını son zamanda Yetkili Servis'te onarım yaptıran kullanıcılar gelip kalem kalem fiyatları burada paylaşabilir. Bahse konu olan araç bakalım o fiyatlara göre ne kadara çıkacak ?
Espri yaptın ama aslında biraz yaklaşmışsın Fatih SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arac fiyatı 31.500 küsur altta 26 yazmış amca )
Adam kafayı yemiş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-en-hizli-land-cruiser-292905542/detay
Vay arkadaş ya... Arabanın ön-arka tamponu haşat olmuş, sol çamurluk hasarlı, sol arka çamurluk ağır hasarlı, sol ön kapı hasarlı, sağ arka çamurluk hasarlı, sağ arka kapı hasarlı.Arabanın boyanacak 7 parçası var ve fiyat 42.500,00 TL. "EMSALSİZ"miş bir de ! Ne kadar aç gözlü millet olduk biz ya... Sırf kasıla kasıla "ARABAMDA BOYA YOK" diyebilmek için harita gibi arabalara biniyorlar. Hiç üşenmedim, işsiz işsiz bilgisayar başında oturduğum için Otto Zenith'te çalıştığımdan küçük bir ekspertiz yaptım ve arabanın 2.325,00 TL kaporta ve boya masrafı var. Verdiğim fiyatlar da en dip, eksperin bile düşüremeyeceği fiyatlar. Arabanın onarımı için rahat 2.750,00 TL gider ve sırf orijinal diye 42.500,00 TL verilen arabanın orijinalliğinden eser kalmaz, her tarafı macun olur.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-satilik-emsalsiz-65.000-km-de-2006-model-corolla-290890072/detayÖn tampon sök-tak 50,00 TLÖn tampon sis farı sök-tak 20,00 TLÖn tampon boya işçiliği 150,00 TLSol ön çamurluk kaporta işçiliği 75,00 TLSol ön davlumbaz sök-tak 25,00 TLSol yan sinyal lambası sök-tak 5,00 TLSol ön çamurluk boya işçiliği 150,00 TLSol ön kapı trim işçiliği 50,00 TLSol ön kapı çıtası sök-tak 25,00 TLSol ön kapı kaporta işçiliği 120,00 TLSol ön kapı boya işçiliği 150,00 TLSol arka çamurluk kaporta işçiliği (ağır hasar) 300,00 TLSol arka çamurluk boya işçiliği 175,00 TLBagaj trim işçiliği 50,00 TLSol arka stop sök-tak 10,00 TLSol arka davlumbaz sök-tak 25,00 TLArka tampon sök-tak 50,00 TLArka tampon boya 150,00 TLSağ arka çamurluk kaporta işçiliği 150,00 TLSağ arka çamurluk boya işçiliği 175,00 TLSağ arka stop sök-tak 10,00 TLSağ arka davlumbaz sök-tak 25,00 TLSağ arka kapı kaporta işçiliği 150,00 TLSağ arka kapı boya işçiliği 150,00 TLSağ arka kapı trim işçiliği 50,00 TLSağ arka kapı kolu sök-tak 10,00 TLSağ arka kapı çıtası sök-tak 25,00 TL
2005 model 4-5 parçalı bir Seat Altea 2.0 TDI denk geldi. Hasar kaydı olduğu da yazılı. Neyse galeriyi aradım sordum "ağır hasar kaydı çarptığı arabaya ait bu aracın sadece sağ yanı boyalı" dediler. Bana biraz ilginç geldi söylenenler. Şase numarasını alıp hem Doğuş otoda ki arkadaşıma hem de sigortacı arkadaşıma gönderdim. Araç en son 2012 yılında 140 bin civarı km'de bakıma girmiş. O zamana kadar ki sahibi aracı ihtiyaçları için kullanmaktan çok çarpışan araba gibi kullanmış. Ön arka sağ sol Allah ne verdiyse sürekli kaza yapmış durmuş. Sigorta üzerinden gelen haberde de Ocak 2014'te çekme belgeli şekilde ağır hasar kayıtlı kaza yapmış.Araç 4 yılda 100 bin km yapmışmıdır bilinmez ama güncel km'si 240 bin.140 beygir ve 6 ileri şanzımanlı Altea defterini açtığım gibi kapattım. Boyasını önemsemeyip türlü sevinçler içine girmiştim oysaki
Geleri satıyorsa yüzde %90bir çakallık var dişüncesine kapılıyorum abi ben. Araç almaya gittik arkadaşa. Sattığı arabanın neresi boyanmış neresi değişmiş falen filan şöle böle kıvırıyor. Ben dedim sağ far kaput arasına elim giriyo. Dedi işte değişmiş çamurluk ama sadece boyanmış desek ekspertizde bile çıkmaz kimse anlamaz muhabbeti yapıyor. Neyse içeri girdik çay felan içiyoz diğer çalışan gelmiş sizin arabanın kaput boyalı diyor. Dedim nerden anladın cihazla baktım. Peki be mübarek benim arabaya bakıyon da kendi arabana neden baktığın halde yalan konuşmaya çalışıyorsun. İkinci konuda hep aynı muhabbet. Kasarı servis şişirmiş , yok hasar kaydı diğer tarafa ait falan filan.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın piyasadan haberi yok galiba Bir de 0-100 7 saniye yazmış. Lambo mu bu Hayırlı Cuma'lar hayırlı satışlar Ufuk
Bu akşam 2007 model iki parça boyası olan 155 bin km'de bir Doblo'ya bakacağım. Fotoğraflarında ki gibiyse ve takasta anlaşırsak alacağım inşaallah
ooooo Land Cruiser 76 serisi geliyor galiba , merakla bekliyorum Ufuk Abi
Hayirlisi olur insallah ozcan abi.