0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde 93 Doğan SL vardı ne hoparlör ne radyo/teyp vardı. Biz sonraki yıllarda taktırdık 2000 lere girmeden galiba , yada girdiğimiz zaman. O zaman babam inat ediyordu ben bu arabada müzik dinlesem ne olur diye. Amcam gidip teyp hediye etmişti, ama bana hediye etti. Çok istiyordum çünkü Geçen yaz eski arabamıza bindik sonra şimdiki araca bindik. Babam " dağlar kadar fark varmış ya" diyordu. Bende dedim daha kasetçalar taktırmıyordun, şimdi navigasyonu beğenmiyorsun
Ben, parçası pahalı diye babama Doğan Slx aldıramamıştım. Artık isyan etmiştim "hidrolik direksiyonlu konforlu bir araba kullanmak bemin de hakkım" diye. Doğan, Tempra Sxa ya da 2,0ie Cat, Mazda 323 GLX ve Corolla listemde ki araçlardı. Doğan alma ihtimali en yüksek Corolla ise en düşük arabaydı ve bir anda annemin sayesinde Corolla aldık. O gün bu gündür Doğan'a karşı çıkan babam artık fanatik bir Toyota'cı oldu
hangi ara bu kadar yol yaptınız? Şirket aracı sanırım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cagdas-otomotiv-den-toyota-corolla-1.4-advance-dizel-otomatik-289767444/detayhangi ara bu kadar yol yaptınız? Şirket aracı sanırım.
Vay arkadaş ya... Arabanın ön-arka tamponu haşat olmuş, sol çamurluk hasarlı, sol arka çamurluk ağır hasarlı, sol ön kapı hasarlı, sağ arka çamurluk hasarlı, sağ arka kapı hasarlı.Arabanın boyanacak 7 parçası var ve fiyat 42.500,00 TL. "EMSALSİZ"miş bir de ! Ne kadar aç gözlü millet olduk biz ya... Sırf kasıla kasıla "ARABAMDA BOYA YOK" diyebilmek için harita gibi arabalara biniyorlar. Hiç üşenmedim, işsiz işsiz bilgisayar başında oturduğum için Otto Zenith'te çalıştığımdan küçük bir ekspertiz yaptım ve arabanın 2.325,00 TL kaporta ve boya masrafı var. Verdiğim fiyatlar da en dip, eksperin bile düşüremeyeceği fiyatlar. Arabanın onarımı için rahat 2.750,00 TL gider ve sırf orijinal diye 42.500,00 TL verilen arabanın orijinalliğinden eser kalmaz, her tarafı macun olur.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-satilik-emsalsiz-65.000-km-de-2006-model-corolla-290890072/detayÖn tampon sök-tak 50,00 TLÖn tampon sis farı sök-tak 20,00 TLÖn tampon boya işçiliği 150,00 TLSol ön çamurluk kaporta işçiliği 75,00 TLSol ön davlumbaz sök-tak 25,00 TLSol yan sinyal lambası sök-tak 5,00 TLSol ön çamurluk boya işçiliği 150,00 TLSol ön kapı trim işçiliği 50,00 TLSol ön kapı çıtası sök-tak 25,00 TLSol ön kapı kaporta işçiliği 120,00 TLSol ön kapı boya işçiliği 150,00 TLSol arka çamurluk kaporta işçiliği (ağır hasar) 300,00 TLSol arka çamurluk boya işçiliği 175,00 TLBagaj trim işçiliği 50,00 TLSol arka stop sök-tak 10,00 TLSol arka davlumbaz sök-tak 25,00 TLArka tampon sök-tak 50,00 TLArka tampon boya 150,00 TLSağ arka çamurluk kaporta işçiliği 150,00 TLSağ arka çamurluk boya işçiliği 175,00 TLSağ arka stop sök-tak 10,00 TLSağ arka davlumbaz sök-tak 25,00 TLSağ arka kapı kaporta işçiliği 150,00 TLSağ arka kapı boya işçiliği 150,00 TLSağ arka kapı trim işçiliği 50,00 TLSağ arka kapı kolu sök-tak 10,00 TLSağ arka kapı çıtası sök-tak 25,00 TL
neyyyyy........parçası pahalı diye doğan almadı da toyota mı aldı? benim doğana sağ far alayım dedim yenisi 60 tl. toyotaya 2. el sol far alayım dedim 200 tl dediler...( tabi hangi zamanda olduğu önemli)gerçi en iyisini yapmış toyota almış....
Tamam adam arabasına fazla para istiyor kabul, o paralara da zor satar ama bu işçilik boya masrafları da iyi şişirilmiş. O araba komple işlem görür parça başı değil, gidersin kaportacına boyasıyla birlikte tek seferde pazarlık eder yaptırırsın. Yukarıdaki fiyatlarla komple araba toplatmak 100bini bulur herhalde...
Bu işlerden çok anlamıyormuş gibi dursa da piyasanın tam göbeğinde olduğumu tanıyan arkadaşlar bilir... Ben sadece fikrimi belirttim...
Adam kafayı yemiş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-en-hizli-land-cruiser-292905542/detaySM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vayy hayırlısı olsun abi Yeni projen nedir?