0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesaj attım, dedim aynısından bende var. Siz 10bin lira fazla fiyat yazmışsınız, gerçekten bu fiyatı yazınca arayan çıkıyor mu dedim. Valla birkaç kişi aradı son 36 olur dedim, diye cevap verdi. Gerçekten birileri aramış olabilir mi? TOYOTA COROLLA 1.6 sol .LPG OTOMOTİK VİTESİlan No: 279214998http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1.6-sol-lpg-otomotik-vites-279214998/detay
Olabilir valla abi. Geçen yıl bile 35.000,00 TL'ler havada uçuyordu.
İlanı kaldırmış 220000 kmdeydi adamın arabası. Makyajlı kasa bile değil, sonra aşağılarda senin ilanı gördüm, dedim bu arabaya 37 vereceğime Yükselin arabaya 30 veririm.
Ben de o fiyatı görünce "Herhalde araba 50.000 KM'de falan" dedim içimden.Vallahi pes, millet yemiş kafayı. Ben ara ara "Çok mu istiyorum acaba ?" diye düşünüyorum da, bunlara baktıkça ben bedavaya veriyormuşum gibi geliyor arabayı.
Ben arabayı 28'e almıştım. Temiz bi araba da değil, kaput, ızgara değişmiş. Cam filmi takarken rezistansları koparmışlar, boyası iyi durumda değil vs. Ha senin arabaya göre artısı Sol olması bir de 160000 kmde idi aldığımda. Ama senin motor sıfır, boyası gıcır, her parçası orijinal...Binmek için alacaksa biri senin istediğin fiyat çok makul, satmak için alacak adama satma zaten. Aklıma gelmişken, sıfır motor yaptırmışsın, ondan sonra ekspertize soktun mu onu merak ediyorum. Hani motor için yüzdelik değer veriyorlar ya.
Abi keşke hiç satmaya gerek kalmasa da, işsizlik çok kötü bir durum.Motordan sonra dynoya sokmadım abi ama sonucu merak ediyorum. Yakın bir abimiz oto expertiz dükkanı açtı, müsait bir zamanda gidip dynoya sokmayı düşünüyorum.
Bunlarda artmaya başladı son zamanlarda, garajda unutulanlar başlığı... Bu parayı veren çıkar mı merak ediyorum altı üstü Doğan sonuçta.
107binde 2005 sol otomatik aracimi 28.5 e satmıştım. Sol ön çamurluk hariç orjinal.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-sari-ap1-s2k-283551602/detaybuda yeni çıkmış heralde motorda boya yoktur