0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-iki-dereceden-bir-bilinmeyenli-denklem-hesap-ortada-287173554/detay"MEZARCILARA DUYURULUR KARACA AHMET TE YER KALMADI MEZARCILARA YER YOK.TAKLACI GÜVERCİNLE ,UÇAN KUŞLA, KAÇAN KEDİYLE, HASATTAKİ HARMANLA, YATAKTAKİ YORGANLA TAKAS YOOOOOOK."Bu tabir kullanılır
1. Resmin arka fonunda Agaoglunun arabası mi var acaba? 34 aga diyor....
Bütün aga plakalı araçlar Ali Ağaoğluna ait değil.
Bizzat kendisinin arabası. Agaoglu'na bağlı mimarlık ofisiyle çalışıyorum. RR'lar Bently'ler gidip geliyor. Genelde zengin Arap müşterilerinin hizmetine ve bazen de klip çekimlerinde sanatçılara veriyor.
50 bin Liraya Tofaşhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-teklere-inat-dunyada-tek-9-bin-km-de-vitrinlik-serisinin-sonu-203445396/detay
Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2016, 15:42:55
bu arabanın depo kapağı niye olması gereken yerde değil, yada benmi yanlış görüyorum.
Burda komik olan nedir ?
Gerçekten bende merak ettim siz neye güldünüz? Ağaoğlu'na mı yoksa eklediğim Citroen ilanında yazılanlara mı?Bu arada ucuz olan AGA plakalı araçlar Ağaya ait değil. 34AGA61 Avcılar'da bir kadında ama ne teklif etmişse kadını bir türlü ikna edememiş Sen Trabzon'luysan ben senden daha Trabzon'luyum deyip vermemiştir herhalde "Para her kapıyı açmazsa kapıyı satın alırım" diyen Ağaoğlu bu sefer sert bir kapıya çarpmış anlaşılan Burak Yılmaz'ında dediği gibi Doğan'lar çabuk tükenip Kartal'a talep olmayınca fabrika Kartal'ları Doğan 1,6 ie diye baştan üretip piyasaya sürdü. Sol'dan yakıt alan bütün Doğan'ların Aslı Kartal'dır.Türkiye üretim/satışı bitikten sonra Bursa'da TIR üzerinde Şahin Doğan gören insanlar üretim tekrar başladı diyerek sevinmişler ve bu söylenti bütün ülkeye yayılmıştı. Aslında onlar iç piyasaya değil bizzat Türki Cumhuriyetlere ihraç edilen ve devlet kademesinde görevli makam sahibi kişiler için hazırlanmış MAKAM ARAÇLARIydı
Bende depo kapagi bu sekilde olanlari fabrikasyonlu lpg li uretilen lerden saniyordum [emoji15]
Bızım ılk arabamız 2001 model kartaldı fabrıka cıkısı orjınal brc tuplu depo kapagı soldaydı. orjınal tuplu olanların depo kapagını sola koymuslar dıye bılıyordum.yahu aslına bakarsan yıllarca bu tenekelerı sozde yerlı malı dıye uretıp ınsanlarımıza resmen soykırım yaptılar. jant kapagını degısıp panjurunu degısıp yenı model dıye yutturdular.
Eyup hocam adamlar gelecegi dusunup yapmislar sanki. [emoji12] Suan bile hurdasini dahi alip yaptiranlar var. Nasil piyasasi varmis 2016 ya geldik halen yuksek piyatlara alinip satiliyor. Bana suan Hyundai Era bile Astradan inip binince fren yapinca icinden firlayacakmisim havasi veriyor. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memlekette Bir çok kişi ben dahil şoförlüğü kuş serisinde öğrendik. Millette şu algı var parçası cok ucuz ve az yakıyor o yüzden hala daha talep var. Birde bu namussuz koçlar sözde vatansever Milliyetçi ya hep o şekil reklam tanıtım yapa yapa bu hale geldi bu marka. Sanki sık sık kapı yada kaput değişecek. Alan kisi Bilmiyor ki Motor blogu dayanıksız az bi zorlama da eline alıyorsun motoru. Guvenlik sifir yillarin metal yorgunluğu da cabasi. Benzinde kullansan şehir içi min. 10 lt. Aşşağı yakmaz. Gazda kullandığında da oyle sanilldığı kadar az yakmıyor ama kulaktan dolma bilgilerle hayatinda ilk defa araç alacak gençler yüzünden piyasası yüksek. Bi Egsoz kafası birde cms 40 jant tak yaylarida kesdinmi hooop oldu fiyat 12 - 14 binZaten ilanlara dikkat et yok kilit defransiyelmis yok keyfe keder satılık mis. Kartalı sattıktan sonra fokus almıştık o zaman anladım araba ile otomobilin farkını yahu 2001 fokus sedan çok süper geldi kartaldan sonra 4 cam otomatik klima direksiyondan teyp kumandasi vs. O zaman fokusun davlumbazlari halifleksdi.2013 model sıfır otomatik Corolla aldık davlumbaz yoktu araba da
Her yerden agaoglu adı cikiyor. Ona guldum. 34 aga ve luks arac olduktan sonra agaoglunundur diye biliyordum ama tam emin degildim. Dediginz kadin da oflu. Yani kendi memleketlisi. https://www.google.com.tr/search?q=ağaoğlu+arabaları&oq=agaoglu+ara&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4701j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Bence bir arabayi komple sokup baska fomata sokmak daha maliyetlidir. Maliyet dusurmek isteyen fabrika bunu yapmaz. Kampanya yapar elindeki kartallari satardi diye dusunuyorum. ( tavan degisecek, dsemeler degisecek, sag sol camurluklar preslenip degisecek yeniden dosenecek, boyanacak vb.) kesin bilmiyorum . sadece benim dusuncem.
2002 yılında 92 Şahin'i verip 93 Corolla XL aldığımda dünyalar benim olmuştu. Aldığım arabanın merkezi kiliti, orijinal radyo teyp ve 4 adet hoparlörü vardı. Düşünsenize arabanın orijinal teybi var hoparlörü var siz takmamışsınız