Gönderen Konu: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 676093 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #2240 : Nisan 02, 2016, 21:16:51 »
Adam hakli güzel yazmis.ama boyle yazanlarada pek guvenilmiyor
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #2240 : Nisan 02, 2016, 21:16:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2241 : Nisan 02, 2016, 21:48:42 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-iki-dereceden-bir-bilinmeyenli-denklem-hesap-ortada-287173554/detay

"MEZARCILARA DUYURULUR KARACA AHMET TE YER KALMADI MEZARCILARA YER YOK.TAKLACI GÜVERCİNLE ,UÇAN KUŞLA, KAÇAN KEDİYLE, HASATTAKİ HARMANLA, YATAKTAKİ YORGANLA TAKAS YOOOOOOK."

Bu tabir kullanılır  :lol:

Matematik bilenler hesaplasın demiş ama kendisi matematikten biraz uzak.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2242 : Nisan 07, 2016, 14:58:28 »
1. Resmin arka fonunda Agaoglunun arabası mi var acaba?  34 aga  diyor....
Bizzat kendisinin arabası. Agaoglu'na bağlı mimarlık ofisiyle çalışıyorum. RR'lar Bently'ler gidip geliyor. Genelde zengin Arap müşterilerinin hizmetine ve bazen de klip çekimlerinde sanatçılara veriyor.

Amcama araba bakarken bu ilana denk geldim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-27.000-km-de-2014-citroen-c-elysee-1.6-hdi-exclusive-92-bg-274193369/detay
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2243 : Nisan 07, 2016, 15:38:11 »
Bütün aga plakalı araçlar Ali  Ağaoğluna ait değil.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2016, 15:42:55
Bizzat kendisinin arabası. Agaoglu'na bağlı mimarlık ofisiyle çalışıyorum. RR'lar Bently'ler gidip geliyor. Genelde zengin Arap müşterilerinin hizmetine ve bazen de klip çekimlerinde sanatçılara veriyor.

:rofl:
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '13
  • 102 kere teşekkür etti
  • 63 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2244 : Nisan 07, 2016, 16:13:15 »
2006 Corolla HB Sol
2013 Civic FB7 Premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2245 : Nisan 07, 2016, 16:27:19 »

Burda komik olan nedir ?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2246 : Nisan 07, 2016, 18:37:41 »
bu arabanın depo kapağı niye olması gereken yerde değil, yada benmi yanlış görüyorum.  :rofl:
Hocam bunlar fabrikanın elinde kalan son kartallar kartaldan fabrikada işlemden geçerek doğanlara dönüştürüldüler o yüzden böyle diğer tarafta depo kapağı
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 30 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2247 : Nisan 07, 2016, 18:47:53 »
bu arabanın depo kapağı niye olması gereken yerde değil, yada benmi yanlış görüyorum.  :rofl:
Tofasci olsaydınız anlardiniz eski modellerde depo arka koltuğun arkasindaydi yenimodeller ise depo alt kısımda o yüzden depo kapağı orada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2248 : Nisan 07, 2016, 18:57:28 »
1.6 ie lerin cogu kartaldan cevirme

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2249 : Nisan 08, 2016, 00:31:06 »

Burda komik olan nedir ? 
Gerçekten bende merak ettim siz neye güldünüz? Ağaoğlu'na mı yoksa eklediğim Citroen ilanında yazılanlara mı?
Bu arada ucuz olan AGA plakalı araçlar Ağaya ait değil. 34AGA61 Avcılar'da bir kadında ama ne teklif etmişse kadını bir türlü ikna edememiş :rofl: Sen Trabzon'luysan ben senden daha Trabzon'luyum deyip vermemiştir herhalde :D "Para her kapıyı açmazsa kapıyı satın alırım" diyen Ağaoğlu bu sefer sert bir kapıya çarpmış anlaşılan :D

Burak Yılmaz'ında dediği gibi Doğan'lar çabuk tükenip Kartal'a talep olmayınca fabrika Kartal'ları Doğan 1,6 ie diye baştan üretip piyasaya sürdü. Sol'dan yakıt alan bütün Doğan'ların Aslı Kartal'dır.
Türkiye üretim/satışı bitikten sonra Bursa'da TIR üzerinde Şahin Doğan gören insanlar üretim tekrar başladı diyerek sevinmişler ve bu söylenti bütün ülkeye yayılmıştı. Aslında onlar iç piyasaya değil bizzat Türki Cumhuriyetlere ihraç edilen ve devlet  kademesinde görevli makam sahibi kişiler için hazırlanmış MAKAM ARAÇLARIydı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2250 : Nisan 08, 2016, 00:47:56 »
Tofaşla ilgili bilgileri ağzım açık okudum :)
Peki depo kapağı haricinde başka ayrım noktası var mı?

Tencere dibin kara benimki Kaan Kara
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2251 : Nisan 08, 2016, 04:46:08 »
Bende depo kapagi bu sekilde olanlari fabrikasyonlu lpg li uretilen lerden saniyordum [emoji15]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2252 : Nisan 08, 2016, 08:14:32 »
Bızım ılk arabamız 2001 model kartaldı fabrıka cıkısı orjınal brc tuplu depo kapagı soldaydı. orjınal tuplu olanların depo kapagını sola koymuslar dıye bılıyordum.
yahu  aslına bakarsan yıllarca bu tenekelerı sozde yerlı malı dıye uretıp  ınsanlarımıza resmen soykırım yaptılar. jant kapagını degısıp panjurunu degısıp yenı model dıye yutturdular.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2253 : Nisan 08, 2016, 10:00:01 »
Gerçekten bende merak ettim siz neye güldünüz? Ağaoğlu'na mı yoksa eklediğim Citroen ilanında yazılanlara mı?
Bu arada ucuz olan AGA plakalı araçlar Ağaya ait değil. 34AGA61 Avcılar'da bir kadında ama ne teklif etmişse kadını bir türlü ikna edememiş :rofl: Sen Trabzon'luysan ben senden daha Trabzon'luyum deyip vermemiştir herhalde :D "Para her kapıyı açmazsa kapıyı satın alırım" diyen Ağaoğlu bu sefer sert bir kapıya çarpmış anlaşılan :D

Burak Yılmaz'ında dediği gibi Doğan'lar çabuk tükenip Kartal'a talep olmayınca fabrika Kartal'ları Doğan 1,6 ie diye baştan üretip piyasaya sürdü. Sol'dan yakıt alan bütün Doğan'ların Aslı Kartal'dır.
Türkiye üretim/satışı bitikten sonra Bursa'da TIR üzerinde Şahin Doğan gören insanlar üretim tekrar başladı diyerek sevinmişler ve bu söylenti bütün ülkeye yayılmıştı. Aslında onlar iç piyasaya değil bizzat Türki Cumhuriyetlere ihraç edilen ve devlet  kademesinde görevli makam sahibi kişiler için hazırlanmış MAKAM ARAÇLARIydı :)

Her yerden agaoglu adı cikiyor. Ona guldum. 34 aga ve luks arac olduktan sonra agaoglunundur diye biliyordum ama tam emin degildim. Dediginz kadin da oflu. Yani kendi memleketlisi.

https://www.google.com.tr/search?q=ağaoğlu+arabaları&oq=agaoglu+ara&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4701j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Bence bir arabayi komple sokup baska fomata sokmak daha maliyetlidir. Maliyet dusurmek isteyen fabrika bunu yapmaz. Kampanya yapar elindeki kartallari satardi diye dusunuyorum. ( tavan degisecek, dsemeler degisecek, sag sol camurluklar preslenip degisecek yeniden dosenecek, boyanacak vb.)  kesin bilmiyorum . sadece benim dusuncem.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2254 : Nisan 08, 2016, 10:59:47 »
Bende depo kapagi bu sekilde olanlari fabrikasyonlu lpg li uretilen lerden saniyordum [emoji15]
Ben de böyle biliyorum.
Kaldı ki deponun yeri de hiç değişmedi diye biliyorum. Depoyu koltuğun sırtından alıp alt kısma koymak için onlarca parçanın yeri, şekli, kalıbı, ...vs. değişmesi gerek.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2255 : Nisan 08, 2016, 11:28:14 »
Bızım ılk arabamız 2001 model kartaldı fabrıka cıkısı orjınal brc tuplu depo kapagı soldaydı. orjınal tuplu olanların depo kapagını sola koymuslar dıye bılıyordum.
yahu  aslına bakarsan yıllarca bu tenekelerı sozde yerlı malı dıye uretıp  ınsanlarımıza resmen soykırım yaptılar. jant kapagını degısıp panjurunu degısıp yenı model dıye yutturdular.
Eyup hocam adamlar gelecegi dusunup yapmislar sanki. [emoji12]  Suan bile hurdasini dahi alip yaptiranlar var. Nasil piyasasi varmis 2016 ya geldik halen yuksek piyatlara alinip satiliyor. Bana suan Hyundai Era bile Astradan inip binince fren yapinca icinden firlayacakmisim havasi veriyor.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2256 : Nisan 08, 2016, 12:11:54 »
Eyup hocam adamlar gelecegi dusunup yapmislar sanki. [emoji12]  Suan bile hurdasini dahi alip yaptiranlar var. Nasil piyasasi varmis 2016 ya geldik halen yuksek piyatlara alinip satiliyor. Bana suan Hyundai Era bile Astradan inip binince fren yapinca icinden firlayacakmisim havasi veriyor.

Memlekette Bir çok kişi ben dahil şoförlüğü kuş serisinde öğrendik.
Millette şu algı var parçası cok ucuz ve  az yakıyor o yüzden hala daha talep var. Birde bu namussuz koçlar sözde vatansever Milliyetçi ya hep o şekil reklam tanıtım yapa yapa bu hale geldi bu marka.  Sanki sık sık  kapı yada kaput değişecek. Alan kisi Bilmiyor ki Motor blogu dayanıksız az bi zorlama da eline alıyorsun motoru. Guvenlik sifir yillarin metal yorgunluğu da cabasi. Benzinde kullansan şehir içi min. 10 lt. Aşşağı yakmaz. Gazda kullandığında da oyle sanilldığı kadar az yakmıyor ama kulaktan dolma bilgilerle hayatinda ilk defa araç alacak gençler yüzünden piyasası yüksek.
Bi Egsoz kafası birde cms 40 jant tak yaylarida kesdinmi  :D hooop oldu fiyat 12 - 14 bin
Zaten ilanlara dikkat et yok kilit defransiyelmis yok keyfe keder satılık mis.
Kartalı sattıktan sonra fokus almıştık o zaman anladım araba ile otomobilin farkını  :D
yahu  2001 fokus sedan çok süper geldi kartaldan sonra 4 cam otomatik klima direksiyondan teyp kumandasi vs. O zaman fokusun davlumbazlari halifleksdi.
2013 model sıfır otomatik Corolla aldık davlumbaz yoktu araba da  :D
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2257 : Nisan 08, 2016, 12:49:56 »
Memlekette Bir çok kişi ben dahil şoförlüğü kuş serisinde öğrendik.
Millette şu algı var parçası cok ucuz ve  az yakıyor o yüzden hala daha talep var. Birde bu namussuz koçlar sözde vatansever Milliyetçi ya hep o şekil reklam tanıtım yapa yapa bu hale geldi bu marka.  Sanki sık sık  kapı yada kaput değişecek. Alan kisi Bilmiyor ki Motor blogu dayanıksız az bi zorlama da eline alıyorsun motoru. Guvenlik sifir yillarin metal yorgunluğu da cabasi. Benzinde kullansan şehir içi min. 10 lt. Aşşağı yakmaz. Gazda kullandığında da oyle sanilldığı kadar az yakmıyor ama kulaktan dolma bilgilerle hayatinda ilk defa araç alacak gençler yüzünden piyasası yüksek.
Bi Egsoz kafası birde cms 40 jant tak yaylarida kesdinmi  :D hooop oldu fiyat 12 - 14 bin
Zaten ilanlara dikkat et yok kilit defransiyelmis yok keyfe keder satılık mis.
Kartalı sattıktan sonra fokus almıştık o zaman anladım araba ile otomobilin farkını  :D
yahu  2001 fokus sedan çok süper geldi kartaldan sonra 4 cam otomatik klima direksiyondan teyp kumandasi vs. O zaman fokusun davlumbazlari halifleksdi.
2013 model sıfır otomatik Corolla aldık davlumbaz yoktu araba da  :D
Eyüp hocam 2001 focus diyorsun. Şahinden sonra sı için Toyotadan inip Manda kasa Mercedese binmek gibi birşey. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2258 : Nisan 08, 2016, 14:27:46 »
Her yerden agaoglu adı cikiyor. Ona guldum. 34 aga ve luks arac olduktan sonra agaoglunundur diye biliyordum ama tam emin degildim. Dediginz kadin da oflu. Yani kendi memleketlisi.

https://www.google.com.tr/search?q=ağaoğlu+arabaları&oq=agaoglu+ara&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4701j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Bence bir arabayi komple sokup baska fomata sokmak daha maliyetlidir. Maliyet dusurmek isteyen fabrika bunu yapmaz. Kampanya yapar elindeki kartallari satardi diye dusunuyorum. ( tavan degisecek, dsemeler degisecek, sag sol camurluklar preslenip degisecek yeniden dosenecek, boyanacak vb.)  kesin bilmiyorum . sadece benim dusuncem.
Şimdiye kadar gördüğüm en ucuz Ağaoğlu (AGA plakalı değil) arabası Lacivert BMW 7.40 Şuan Türkiye'de bulunan ve Maslak 1453 projesinden iki adet kule (bu kulelerde 60 m2 1+1 daire geçen sene 1.154.000 liraydı) satın alan müşterisi geldiğinde ya Linet'in Adını sen koy adlı klibinde oynayan Rolss Royce ya da devasa büyük bir Bently var o tahsis edilir kendisine. Yaverlerine de ya Vito ya da 7.40 tahsis ediliyor. Durum böyle. :)

2002 yılında 92 Şahin'i verip 93 Corolla XL aldığımda dünyalar benim olmuştu. Aldığım arabanın merkezi kiliti, orijinal radyo teyp ve 4 adet hoparlörü vardı. Düşünsenize arabanın orijinal teybi var hoparlörü var siz takmamışsınız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2259 : Nisan 09, 2016, 01:51:22 »

2002 yılında 92 Şahin'i verip 93 Corolla XL aldığımda dünyalar benim olmuştu. Aldığım arabanın merkezi kiliti, orijinal radyo teyp ve 4 adet hoparlörü vardı. Düşünsenize arabanın orijinal teybi var hoparlörü var siz takmamışsınız :)

Bizde 93 Doğan SL vardı ne hoparlör ne radyo/teyp vardı. Biz sonraki yıllarda taktırdık 2000 lere girmeden galiba , yada girdiğimiz zaman. O zaman babam inat ediyordu ben bu arabada müzik dinlesem ne olur diye. Amcam gidip teyp hediye etmişti, ama bana hediye etti. Çok istiyordum çünkü :)

Geçen yaz eski arabamıza bindik sonra şimdiki araca bindik. Babam " dağlar kadar fark varmış ya" diyordu. Bende dedim daha kasetçalar taktırmıyordun, şimdi navigasyonu beğenmiyorsun :rofl: :rofl:
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara