0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozaman muhammed abi ve diğer abilerime bi sorum olacak bizimde aracımız bu resimdeki e12 http://imageshack.us/photo/my-images/716/img00179201108301427.jpg/ ve dikkatli bakarsanız sol arka tampon ve sol ön kapıda derin çizik var orayı boyattırsak sırıtırmı? babam orjinalliği bozulmasın diye boyatmıyor
Kardeşim çok çok geçmiş olsun.Şimdi okudum.Şaşırdım kaldım inan ki.Neyse ki ucuz atlatmışsın.Bende Ramazan'ın 21 gününde kaza yapmıştım.Tek şeritli yolda bana yol verilmişken,sen yol veren arabanın sağından geç,benimle kaldırım arasında ki boşluktan geçeceğini düşünürken bana takıldı dangalak...Sonuç bende(Crafter'da) 400 TL'lik masraf,onda kapı göçtü ayna kırıldı vs... Dikkatsizlik ve acele etme sevdası yüzünden bunlar oluyor.Benim kaza da ben haklı görünüyorken kağıt üzerinde suçlu görünen maalesef benim.Sonucu bekliyorum artık bakalım Tramer ne verecek...
çok geçmiş olsun..
Abi çok geçmiş olsun, gerçi biz konuyu görene kadar geçmiş zaten bir zamanlar alkollü, kokoş bayanlar arardım ama denk gelmezdi, demek ki istemeyince denk getiriyorlarmış bu arada hiç öyle kovalamaca yapacak birine de benzemiyorsun aslında ama helal olsun çamurluğu iyi ki serviste yaptırmamışsın, güzel olmuş satarken de hiç bir problem olmaz. onu bahane eden adamın art niyeti vardır.
Passat'ın çamurluğuna geçen sene Ümraniye yolunda bir kamyonet çarpıp kaçmıştı.Çıkan masraf toplam da 5.000 TL civarındaydı.Arabayı satarken karşıma çıktı.Alan kişiye;"aldıgın araba Passat.parça fiyatları elbette ki yüksek olacak.Bir çamurluk,dikiz aynası(iki ayrı parça olarak satılıyor) bu ayna ve çamurluğunda boya + işçiliği var.Bu kadar çıkması normaldir desem de zor bela anlatabilmiştim
eyvallah özcan, olacağın önüne geçilemiyor ne yazık ki... sanada çok geçmiş olsun, tramer incelemesini bildiğim için genelde karşı taraf suçluysa tutanak çizimini ona göre yapıp beyanını o doğrultuda yazdırıyorum...
ilk çektiğim fotoğrafta ben ve kaldırım arasında çok kısa bir mesafe oldugu ve o dar alandan aracın geçtiği her halikar da belli oluyor.Ayrıca aracın % 95'i yolda geriye kalan kısım kaldırım tarafında duruyor.İstediğim sonuç gelmezse itiraz,o da olmazsa mahkemeye kadar gidecek bu iş...
abi çamurluk iyi olmuş.Arka tamponda çok masraf yok gibiydi.Tampon braketi kırılmış yerinden cıkmıs gibi birazda çizik.Yerine oturtur bırak öyle kalsınlar.nazarı olsun abi.
inşallah istediğin sonuçu alırsın... bundan dolayı tutanak çiziminin de çok önemi var...istediğimden de güzel olmuş boyama işlemi... tuncay o şerrolara tutanak üzerinde şey ettirmessem olmaz, sırf yanlarına kar kalmasın seneye trafik sigortası arttsın diye yapmam gerek...
muhammed abi bizim dükkanda çalışan abilerin eli yatkındır böle sıva işlerine hani önce turuncu bi sıva çekiyolarya ondan nerden alabilrim ucuzmudur bide boya kodunu öğrendikmi oto kingi bile geçerim
Tamam abi teşekkür ederim. Ikinizede babamın bitane boyacısı vardı akzo nobel diye. Ondan yaptırabilir miyim?
Muhammet abi geçmiş olsun.
Bu arada konuyu yeni okudum. Cok gecmis olsun Muhammet. Gene camurlukla kurtarmissin diye bakmak lazim olaya. Bu yaz Türkiye'de tatildeyken kardesimin aracini kullaniyordum. Aksam cizmisler. Diyecek bir sey bulamiyorum.Gecen haftasonu da Frankfurt'ta benim arabamin jant göbegindeki armalari calmislar. Yenisi 250 eur. Ebay'den 2.el bulup takacagim. Kesin calip ebay'de satiyorlar.
Yeni gördüm konuyu, çok geçmiş olsun Muhammet hocam.
Yeni Gördüm Çok Geçmiş Olsun,Sizin kaza anındaki durumunuzu bilemiyorum ama arkadaşlar kaza anında karşı tarafın alkollü olduğunu düşünüyorsanız hemen 155 i arayarak alkollü bir vatandaşla kaza yaptığınızı ve ekip istediğinizi söyleyin. durumu bildirin gelen ekibe alkollü olduğu tescillensin tutanak isteyin karşı tarafın trafik sigortası hasarınızı karşılamak zorunda, siz kaskoyu bozdurmak zorunda değilsiniz. ayrıca alkollü olduğu için karşı tarafın kaskosu kendisine ödeme yapmaz. (tam emin değilim ama size ödeme yaparak ücretini kasko sahibinden alıyor diye biliyorum.)
sercan 1co koduyla bir sürü boya cıkar önemli olan boyacının bunun üzerinde ufak uygulamalarla aracın üzerindeki boyaya en yakınını bulması.Yoksa herhangi bir boyacıdan 1co kodlu boya istesen 3 aşagı 5 yukarı olur.