0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam abi teşekkür ederim. Ikinizede babamın bitane boyacısı vardı akzo nobel diye. Ondan yaptırabilir miyim?
Sana bir büyüğün yaptığın hatayı hatırlatmış.Kalkıp bu sekilde yazmana hic mi hic gerek yok Sercan. Muhammet Tramer sonucları nette yayınlamış.% 100 kusurlu bulmuşlar beni.26 Eylül'de de gereki itiraz da bulunacağım.Yarın Sigorta'ci ablamız gerekli araştırmayı yapacak,ben de elimde ki fotoğraflarla gerekli itiraz da bulunacağım.Telefondan foto yüklemek biraz mesakatli yoksa kazanın oluş seklini sizede gosterirdim...
ozaman muhammed abi ve diğer abilerime bi sorum olacak bizimde aracımız bu resimdeki e12 http://imageshack.us/photo/my-images/716/img00179201108301427.jpg/ ve dikkatli bakarsanız sol arka tampon ve sol ön kapıda derin çizik var orayı boyattırsak sırıtırmı? babam orjinalliği bozulmasın diye boyatmıyor
arda istanbulda neler görüyorum hergün araba değil sanki gökkuşağı her tarafta ayrı bi renk yani dikkatsizce baksan bile gözüne takılıyor bizim bu corollaların gümüş gri renklerini tutturabiliyorlarmı?
Muş ta ne işin vardı...?
Özcan abi sanada geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Teşekkür estim Mahmut.Allah razı olsun.İtiraz süresi yayın garinden itibaren uc gün olduğu için itirazda edemiyorum.Zaten su an da noterde Beyaz Martı'nın devri için bekliyorum (gitti gül gibi Crafter )
Hayırlısı olsun Özcan abi Allah daha iyilerini nasip etsin
Âmin Mahmut kardesim.Sıkıntı su ki araba bulamıyorum Yani nereden baksan bir ay arabasizim
İkinci el'den ziyade sıfır araç sıkıntısı yasıyorum
VW istesem araba hazır.Yeni motorundan dolayı Crafter'i istemiyorum.Metalik Gri veya Metalik siyah almayı düşünüyorum.Nasip kısmet artık