0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya A.Güven kimi dinliyon, neyi konuşucan, bunların ne mal olduğu belli , zaten içkili araç kullanıyorlar, hangi yolun yolcusu oldukları belli, bunlarla anlayacakları dilden konuşacaksın
şimdi bir laf diyeceğim ayıp olucak,demiyorum...
geçmiş olsun abi baya atraksiyon yaşamışsın
Muhammet Hocam, geçmiş olsun, takma kafanı böyle şeylere, insanı durduk yere aracından soğutuyor.
Çok geçmiş olsun Muhammet. Aslında parça değişimi çok daha sağlıklı fiziksel olarak ama ülkemizde bunun psikolojik etkileri var piyasada sahtekarlar yüzünden oluşan bir etki bu. İçine hangisi sinerse onu yap ama merak etme, içini rahat tut ve aracına her şekilde keyifle bin. Kaza anında direk fotoğraf çek plakalar gözükecek şekilde.
eyvallah sefa, göbek adımız atraksiyon oldu )))teşekkür ederim... yok üstadım soğuma... yoksa sen soğudun mu? )) evet abi işte psikolojik baskı diyelim... foto çektim ama yakaladıkdan sonra...
boyalı oldugu anlaşılır muhammet abi
varsın anlaşılsın sercan,saklayan yok, cihazla baksalar 15 cm boya gözükür...alana da beyan ederiz ama aracı satmaya hiç niyetim yok şimdilik... buradaki amaç; hikaye okumadan kaliteli şekilde en az hasar masrafıyla olayı aşmakdı...
Muhammet bey çok geçmiş olsun. Bu gibi durumlarda bazı arkadaşların da dediği gibi servis en garantilisi. Metalik olduğu için rengi tutturamazlar ise tekrar tekrar boyatırın. Rengini mutlaka tutturuyorlar.
Ön ve arkadakinin araç fiyatına tahmini en fazla 500tl lik bir yansıması olur hatta kimi müişteri hiç kale bile almayıp önemli değil diyebilirde
Nasıl yani, sadece arka taraf gidebiliyor mu servise Muhammet? Ön tarafın işçiliği güzel görünüyor, sorun edecek hiç bir durum yok, tertemiz ve güzel bir şekilde, keyifle binmeye devam Muhammet.
boya gümüş gri toyotanın en güzel rengi ama tutturamıyorlar