0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allahtan kemal abimize denk gelmemişler.Yoksa direk tec... pardon taciz
öncelikle geçmiş olsun bence tanıdık bir kaportacıya götürün yaparlar veya toyota özel servisleri var servisten ayrılanlar dükan açıyorlar . Japon oto var boşu boşuna servise fazla para vermeyin
abim öncelikle geçmiş olsun çok şey denilebilir karşı taraftaki insan müsvettesi için.Abi polis çagırsan alkollü oldugunu ispat etseydin hasarsızlıgın veya kasko indirimin etkilenmezdi belkide sende sorunsuz bir şekilde yaptırablirdin.aBi serviste yaptırırsan o çamurluğu kesin değişirler.Dışarda iyi bir kaportacıda çamurlugun ucunu yarım boyayıp kurtarırsın hiç değilse değişeni olmaz
Öncelikle geçmiş olsun ama biraz daha inat edip yüzmüş kuyruğuna gelmişken poliside devreye soksaydınız tam olacakmış. Neticede 2 gün sonra birinin canınada kast edebilir bu dengesiz tipler.... Tamir konusuna gelirsek bencede kesinlikle serviste yaptırın. Servisler artık akıllanmışlar sanki... Eskisi gibi değil. Neticede fiyat alıp almadığınızı bilmiyorum ama benim 1 hafta önce başıma geldi orjinal arka sağ stop değişimi ve tampon düzeltme için 450 TL servis istedi sanayide 3-4 yere sordum onlarda 400 - 500 dediler bende %30 kasko indirimimden vazgeçip kaskoyu deldim ve kaskoda yaptırttım. hem garantili iş oldu hemde herşeyiyle orjinal oldu. Yapılan işte aklınız kalmasın serviste yaptırın. Bu arada 2011 corollanın yan sanayi aydınlatma parçaları daha piyasaya düşmemiş takılan parçanın orjinali dışarda 290 TL serviste 224 TL....BİLGİLERİNİZE.....
Okurken bile sinir oldum, allah sabır vermiş size, geçmiş olsun. Diğer taraftan onları takip etmeniz daha büyük bir kazaya neden olabilirmiy di diye düşünmedim değil. Madem niyetiniz polis çağırmaktı bence direk plakasını bildirip şikayetçi olsaydınız. Sorunuza gelince ben olsam iki tarafla da gider konuşurdum, iki tarafla da endişelerimi paylaşırdım ve ne diyeceklerini dinleyip kararımı verirdim. Tekrardan geçmiş olsun.
Ya A.Güven kimi dinliyon, neyi konuşucan, bunların ne mal olduğu belli , zaten içkili araç kullanıyorlar, hangi yolun yolcusu oldukları belli, bunlarla anlayacakları dilden konuşacaksın
Muhammet abi geçmiş olsun Allah beterinden saklasın .Bencede dışarıya iyi bir ustaya aracı yaptırırsan daha iyi olur servis onarılacak parçaları bile değiştirdiğinden ilerde aracı satarken sıkıntı çekebilirsin .
Çok geçmiş olsun, durduk yere kaza ve de bela diye buna denir...O bayan arkadaşları da ıssız bir adaya 20 tane zenciyle beraber 1 yıl kapatmak gerekir belkinormale döndürebilir çukulata renkli abiler onları
Muhammed bey ;Çok çok geçmiş olsun. İnanın okurken çok sinirlendim. Allahtan korkmasam , ağzımdan kötü şeyler çıkacaktı... Benim bu araçlar 10 yada 12 oldu , daha önce çok sanayide gezdiğim için servisin yerini hiçbirşey tutmuyor.. Bu benim şahsi fikrim... Tabiki siz bilirsiniz...Kastamonu Lahikasında bir söz var;" Beşer zulmeder , kader adalet eder..." Size bunu yapıp kaçan müsveddeler elbetteki misli ile bunun karşılığını mutlaka görürler...
Bende gerçekten hem üzüldüm hem sinirlendim.Olay sonrası takip neyseki facia ile sonuçlanmamış.İşin peşini bırakmayın bence.Gelmiş geçmiş olsun.
geçmiş olsun
gecmis olsun.
Sen de bu kadar yakışıklı olmayaydın Muhammet abi yani Cam filmi şart en az 2 numarasından Şaka bir yana gerçekten çok geçmiş olsun, biraz kafanı dağıtmak niyetinde takıldım yanlış anlamazsın umarım. Sonuçta trafikte kimin kimi bulacağı hiç belli olmuyor malesef.