0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tşkr ederim nagihancığım, araçta film vardı ama berberden yeni çıktığım için film yetersiz geldi sanırım... benim anlamadığım nokta şudur ki; diğer araçla ve bununla toplamda 6-7 kez bana çarpılma yoluyla kaza yaptım, biride durup tutanak tutalım demedi hepsi kaçtı... ama hepsini yakaladım ))))
kemal bey amca birde onları görseydin aracı bırakır alın araç sizin olsun derdin
Muhammet abi geçmiş olsun. Arka taraf kasko, çamurluk sanayi diyor.
Geçmiş olsun. İşin peşini bırakmakta iyi etmişsin ama yarım kalmış. Bence gereken cezayı verdirmeliydin. Tramer işine gelincede bence çok dert etme. 2. el fiyatını pazarlık yapıyoruz nasıl olsa.Sende fiyatı pazarlıksız yazarsın olur.
abicim elinden ne uçan nede kaçan kurtuluyor anlaşılan.iş olarak özel hafiyeydin demi sen abi
Çok geçmiş olsun Muhammed Bey. Bence tutanakları kasko sigorta şirketinize verin, onlar hasarsızlık bozulmadan bu işlemleri sizin yerinize hallediyorlar, aracınızı anlaşmalı Toyota servisinde yaptırın, şahsen benim araç şu an kaporta onarımında serviste, umarım pazartesi günü alacağım.Bahsettiğiniz şu bayan müsvettelerine gelince, bayanım diye birçok itlik yapanlar mevcut maalesef (siz nasıl olsa erkeksiniz el kaldırmazsınız gibilerden). Erkek-kadın demeden böyle tipler çok var. Hatta, ana avrat şekilde normal sokak serserisinin bile ağzına almayacağı küfürleri eden bayanlar bile gördüm.
Cok gecmıs olsun.Allah boylelerıne zengın olmadan ınsan olmayı nasıp etsın...
zaten anladıkları dil derken bu tarz bi konuşmadan söz etmek istemiştim, en son kazalaştığımız yengeyle hala ara sıra buluşup laflıyoruz
muhammet abi çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun.benimde arka tampon boyda boya çizilmişti,orjinal olsun diye servise boyattım ama 2 hafta sonra otoyıkamacı arkadaşım boyanın gövdeye göre mat durduğunu farketti,zımpara bile atmamışlar böyle boya mı yapılır dedi.bence en iyisi tanıdık iyi bir kaportacıya götürün.
muhammet abi geçmiş olsun bayanlar güzelmiydi
Muhammet çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Canın sağolsun gerisi boş, tramer mramer takma kafana. Serviste yaptır arabanı. Senin araç metalik lokal boya ile kurtaramazsın, o yüzden serviste yaptır kafan rahat bir şekilde hallet işini. Tekrar geçmiş olsun.
abi cok cok geçmiş olsun ya,üzüldüm ama 60 cm lik setten düşmüşse HANIMEFENDİ,fazlasıyla bulmuş belasını !
Cok gecmis olsun Peki kendi cebinizden yaptiracaksaniz neden o kadar kovalamacayla ugrastinizki hata orani sizde degilse yani tutanakta karsi taraf hatali gorunuyosa bence cebinizden yaptirmayin derim.