0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DAHA 15 GÜN ÖNCE ALDIĞIM SIFIR KM AVENSİSİME LPG TAKTIRACAĞIM ŞU ANKİ DÜŞÜNCEM BU, ALIRKENDE ZATEN BU NİYETTEYDİM. YALNIZ KAFAMDAKİ MARKA PRİNS BU ARACA YAKIŞIR DİYORUM. SEVGİLİ TOYOTA SEVERLER KIYMETLİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
İlhan bey daha 15 günlük bir araca lpg taktırmak üstelik 65000. TL verilip alınmış bir araca hiç mantıklı gelmiyor bana yanlış anlamayın ama madem lpg takılacak daha düşük bir model araç alınabilir ....bence yazıktır avensise dünyanın parasını döküyorsunuz aracınıza ama benzinden kısıyorsunuz ama son karar sizin saygılarımla....
Tolga bey bendende sonsuz saygılar...ben arabaya verdiğim paraya yanmıyorum. ama bende kullanırken yakıt tüketimini santim santim hesaplayan ve bu doğrultuda sürüş zevkini yıpratan kullanıcıları anlamıyorum. devlet politikası vergilendirmedeki acımasızlık yüzünden arabalar iki katı para benzin beş katı para ne yapalım konfor- performans ve ekonomiyi başka nasıl birleştirelim.?yada şöyle diyim aman masraf olmasın diye araba 0-100 kmsi 10 sn iken, 25 saniyeyemi çıkarayım. veya az yaksın diye otobanda 90 km ye kitleyip yanımdan geçip giden 1.3 multijetlerimi seyredeyim. lpg yi yakıştıramadığımız avensise buda yakışmaz. 2010 model sıfır otomatik benzinli focus umu yakıt yüzünden. 2011 model d4-d corollamı gürültü ve confor eksileri yüzünden elimden çıkardım. bana focus benzinlideki sessizlik donanım artıları corolla m/m dizelimdeki ekonomim lazım. ben böyle çözmeye karar verdim . aşırı derecede memnun olduğum avensis imi dilediğim gibi kullanıyorum 0.44 krş tüketiyor bu kullanım keyfinden de vazgeçmeye hiç niyetim yok ama yine kullanmayı 4 yılda 20 bin lira ek yakıt masrafı açmasınada izin vermeyeceğim. ( bu farkı oturdum hesapladım. ) herkesin yorumuna saygılıyım. amaç dediğim gibi farklı bakış açıları yakalamak yinede ben ona kıymazsam o bana kıyar. değerli görüşleriniz için teşekkürler ve saygılar tolga bey.
Ben teşekkürederim İlhan bey..... açıklamalarınız tabiki ülkemizin şartları açısından doğru sizlerin bu düşünceleri okudukça acaba bendemi taktırsam diye kara kara düşünüyorum sonra hayır hayır kesinlikle hayır diyorum ailemi düşünüyorum Allah korusun bir kaza anında arkamda bomba taşımak istemiyorum sonuna kadar dayanabildiğim kadar tüpe hayır diyorum....İlhan bey merak ettim ikametinizi Muğla yazmışsınız acaba Marmaris mi ikamet? saygılarımla.
düp taktıranın pişman olduğunu hiç duymadım.taktırın bence arabanın yarısı bedava gelmiş olur 100 binde.kazasız belasız sürüşler.
marmarise araçlarım gidiyor ama ben muğla merkez ve bodrumda ikamet ediyorum.kışın sürekli muğladayım. yazlarıda bodrum un akyarlar diye şirin bir beldesi var oraya yazlığımıza gidip geliyorum.
Marmariste çok arkadaşım varda sanayisinde ,otelinde ,vb.... ondan dolayı sormuştum zannedersem sizde esnafsınız belki ortak tanıdık çıkar diye sormuştum.....