0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.Bence lpg taktırmayın illa taktıracaksanızda 10.000 km den sonra taktırın .Birde mesaj yazarken küçük harf kullanmaya özen gösterelim büyük harf bağırmak anlamına geldiğinden forumda kullanılması yasak mesajınızı düzelt linkine tıklayarak düzenleyebilirsiniz.
tolga bey..benim çalıştığım esnaflar bakkal, büfe, market vb gibi tekel satan esnaflar sahaya personellerim çıktığı için kendim onlarıda şahsen tanımam onlarda beni. biz şarap bayisiyiz. kendim plasiyerlik yaptım ama 5 yıl sürekli muğla merkeze dağıtım yaptığım için buranın esnafı ile tanışıklığım var.
Eeee artık bi şişe şer-ab gönderirsin banada heralde
Bana sene sonu plaket verecekler Ankarada:1973 model modifiyeli Amerikan V8, 6600 cc, 10.5:1 sıkıştırma, 1500-2500 rpm dereceli egzantrik ve aluminyum manifold, 4 ileri kısa oranlı şanzıman vs vs vs Hedefim kmde 1.5 TL tüketim
Lpg taktırıpta pişman olan varsa yanlış ustaya taktırmıştır.Hatalı montajdan kaynaklanan sorunlar hariç ne çekişte düşme, ne stop etme, ne yüksek devirde benzine geçme gibi sorunlar kesinlikle yok. Ben de LPG yi aracıma 1 yıl 13.000 km bindikten sonra taktırdım, taktıralı 1.5 yıl 17.000 km oldu. Önceden verdiğim benzin parasına yanıyorum. Bu arada KHEIN marka enjektörlerden bahsetmişsiniz, benim aracımda KITMTM marka kit takılı, KITMTM de KHEIN marka enjektör kullanıyor. MtmSRL firmasının ürünü yani BRC yi üreten firma, fiyat olarak BRC den biraz daha yüksek ama ben KITMTM tavsiye ederim.
allah sabır ve kesenize bereket versi zor baş olur valla.
Peki yakıt sarfiyatınız konusunda birşeyler söyledimi sizin usta malum onada lpg ye geçenler mutlaka düşüncelerini iletiyorlardır.
İlhan bey eğer mümkün ise prins marka lpg kitlerini 2011 versolarda bugüne kadar hiç uygulamışlarmı benim için sorabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca 8 LT çok iyi bir değer eğer mümkün ise. Buarada arabayı öpme mevzuuna gelince,Aracınız bunu bilse inanın LPG bile taktırmanıza gerek kalmaz.Valla su bile koysanız olur yani...
Bu tür başlıkları merakla takip ediyorum,ama mümkün olduğunca 10.000 km den sonra düşünüyorum,yaptığım araştırma da prinsi çok övdüler,umarım başarılı olur ve sorunsuz kullanırsınız,eski aracımda da lpg vardı, rahat rahat dolaşırdık,şimdi ee biraz zorluyor, sol ve orta şeriti unutur olduk,en sağ şerit benzinli araçlara ait artık...Mutlu sürüşler...
saolasın kadir bey paylaştığın deneyimin için. bugün buradaki bayiye gittim. kendisi atiker, tartarini ve prins yetkili bayii. uzun uzun sohbet ettim kafama takılan birçok soruyu cevaplandırdı konuşmanın bir yerinde aylık 30 kadar atiker 20 - 25 adet tartarini yaklaşık 3 - 5 tanede prins taktığını belirtti , ama dedi ve ayağa kalktı servisin arka bölümünde duran şıkır şıkır rav 4 ün yanına gitti. kendi aracı imiş kaput ve bagajını açtı üstünde prins takılıydı. şu anki tartarini teknolojisi o taktığında yoymuş. olsaydı tartarinide tercih edebilirdim dedi o teknolojinin adınıda söyledi ama şuan hatırlamıyorum. velhasıl kelam enjektör faktöründen ötürü parayada madem kıyacaksın prins taktırabilirsin dedi. emme manifoltunu delmeden bağlanıcak. 47 lik simit tank konulacak istersem ufak bi farkla benim sitepne gözüne sığacağı için 55 lik tankla uygulanabilir dedi. ben istemedim. maliyeti tüm bu unsurlarla 2500 / 10 nasıl?