0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba selam ve saydılar derdinize derman olabilecek biriyim.Kullandığınız otomobili 120 ps ve 275 torka çıkarabilirim telefon numaranızı verin sizi aydınlatayım.
Burda açıklarsanız, herkez okur ve başkalarına da yardımcı olursunuz.
MERHABA CÜNEYT BEYYerimiz dudulluda çetinkaya mağzasının yanında gökkuşağı (özel toyota) otopratik servisiÖncesi ve sonrası ölçüm isteğiniz doğrultusunda tabiki yapılabilir.yeni nesiller 205 tork ve 6 ileri olanlar 120 ps ve 270 tork olabiliyor ama ideal ekonomi içinse 118 ps 265 tork farkedilir yakıt ekonomisi sağlıyor fakat ecu sökülerek yapılan modellerdir 2 saat içinde sonuçlanıyor.nakit 600 tl k.kartı olursa taksit dahil 710 tl dyno içinde 75 tl ilave olacaktır.yerimizi ziyaret edersenin daha önce uygulama yaptığımız yeni nesil toyota'cılarlada görüştürebilirim sizi.
MerhabaMotor ömrüne hiç bir zararı yok 2005 yılından beri bu işte pek çok başarı sağladım ben kendimi ispatlamak için insanların araçlarının motorlarına hiç bir zaman yüklenmedim yaptığımız iş güvenli modda yapılan bir iştir. Bu konuyla ilgili kendime güvenim sonsuzdur çünkü yaptığım araç sayısı 150 den fazla (toyota) olarak. ..