0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda Bey,Verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok teşekkürler, konuya sizin kadar ilgi gösteren olmadı.Peki sizin yakınınızda chip yaptıran yada ne bileyim sprint booster taktıran birileri var mı ? varsa onlardan feedback ( konuyla ilgili kullanıcı bilgilerinden bahsediyorum ) alabilirmiyiz ?Hani, ben 100 Beygire çıkarttım chiple şuana kadar bişi olmadı .. yada şu oldu veya şundan dolayı rahatsızım gibi veriler lazım aslında bana.olumsuzluk yaşayan varsa bu konyla ilgili neden dolayı olumsuzluk yaşamış onları öğrenmek istiyorum.Şayet hatalar kişisel bazda hatalarsa, ben chip yada sprint yaptırır aracı kullanım şeklimi düzeltir öyle kullanırım icabında ve araca zarar vermiş olamam, o nedenle bunları öğrenmek istiyorum.Saygılar
Bu kısıtlamaların sebebi sizce sadece emisyon standartları mı? Güzel paylaşımlar ancak yeterince açık ve bilimsel değil. Net veriler ile yaptığınızı anlatır ve deney grubu ile gözlem grubu arasındaki farkın anlamlı olup olmadığını ortaya koyarsanız gerçek faydaya bizlerde ulaşabiliriz. Açıkçası kendi adıma beklentim bu. Mesela yaptığınız işleme kaç sene garanti veriyorsunuz ve bu garanti motor aksamınıda kapsıyor mu? Bu arada lütfen türkçe yazımı konusunda daha özenli olalım.
Erkan abim yanlış anlamayın bu yorumum size değildir sadece bilgilendirme amaçlıdır...2008model 1.4hdi 70hp pejo 207 araca chip uygulaması yapılmıştı ve 97hp olmuştu torkunu hiç hatırlamıyorum şuanda unuttum gitti neyse işin özü o araç 40.000bin km gibi bir yoldan sonra 87.000kmde baskı balata bitirdi 1. 2. 3. ve 4.vites dişlilerinde sorun çıktı yani şanzumana bayağı bir faydası oldu (araç yaklaşık olarak 40bin km chiple yol aldı) saygılar
1.6 benzinli için nasıl bir uygulama yapılabilir.
pejonun bozulması için chip tuninge gerek yok,benim 20 bin km de hiç ellenmemiş pejo 307 dizelimin 2 kere turbosu bozuldu,3. kez arıza verdi arabayı takasa verdim ,5 tane farklı marka pejo kullandım hepsindende ağzım yandı.80 bin km de çoğu araba baskı balatayı bitirir,
erkan bey güncel chip tuning fiyatları nedir?ben de 2009 model corolla d4d elegant sahibiyim. ilk sahibinden 22binde satın aldım. aracı expertize gösterdiğimde 85 beygir ve 185 tork çıktı. normalde 90 beygir ve 205 tork olması gerekmiyormu?yanlışım varsa düzeltin. bu araçların motor gücü ve torku nedir?garantili chip tuning yapılabiliyormu?
evet mahmut bey rahatlıkla 90 bg vermesi lazım zaten araba daha sıfır kokusu üzerinde duruyor. araç fazlalığından binilmemiş arabaya. expertizciye sordum oranlar neden böyle diye, adamın cevabı 'abi arabanın motoru daha açılmamış, motoru zorlanmamış titiz binilmiş' dedi.