0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erkan Bey , şimdiye kadar yaptığınız bu 150 civarı Toyota araç içinde mesela 2008 ve 2009 d4d motorlu olanlar içinde dinamometre testi yapılmış olanlar da vardır muhakkak , bunlardan birkaçının grafiklerini en az 640x480 boyutunda sisteme koyabilirmisiniz mümkünse? Böylece daha iyi bir fikrimiz olur , hangi devirde ne oluyor , ne kazanç var görebiliriz, yaptırmayı düşünenler için iyi bir fikir verir.
.. 118 ps 245 tork biçiminde ayarlanırsa 1,5 lt 100 km de ekonomi sağlıyor doğru kullanımda. Benim bir müşterim sizin kullandığınız modelde uzun yolda yolbilgisayarında 3,7 ortalama yakaladı.
RAŞİT BEY HAYIRLI OLSUN Sayın arkadaşlar Yapılan işin firmamız tarafından 1 yıl garantisi vardır. Ayrıca isteyen herkez garajımızı ziyaret edebilir ve chip uygulamasını kendi aracıyla test edebilir eğer memnun kalınmaz ise işlem tekrar geri alınabilir ama şu ana kadar hiç beğenmedim diyen olmadı. Motor ömrüne gelincede herzaman şunun arkasındayım motorlarda bu güç saklı biz bunu ortaya çıkarıyoruz emisyon normunu bir miktar arttırmayla bu ortaya çıkıyor. Bu işlem sonrası 100.000 kmden fazla gitmiş müşterimde mevcuttur isteğenleri görüştürebilirim bile. Yakında 1.4 D4D motorun güvenli moddaki dyno test çıktısını sizinle paylaşacağım.
Arda derinkaya öyle şeyler yazmış ki resmen tırstım !Bazı anlatılanlar mantıklı geliyor ama ne bileyim, yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım.1.4D 4-D Auris 2011 Confort Extra Aracıma Chip mi yaptırayım yoksa sadece Sprint booster mı uygulayayım ?Araca hiç bir şekilde zarar vermek istemiyorum, istediğim sadece aracın biraz seri olması...yardım lütfen !Saygılar.
maddi olarak ikisinide yapacak gücüm yok.Sadece birini seçmek zorundayım ve araca zarar vermeyecek olanı seçmek istiyorum da o hangisi işte ??
100-110hp arası kaliteli bir yazılımla güzel birşey ortaya çıkar aracı turbo dizele uygun kullanırsanız zararda görmez ekonomikte olur...