0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
metina bi fiyatı normalmiş bende Bauhausta 49 TL sormuştum 20CM lik olanını abi sen bituself al dediğin gibi yumuşak oluşu uygulamayı kolaylaştırıyor, yalnız dikkat etmen gereken şey kapının bu yüzeyine bunu yukarıdan aşağıya doğru uygulaman ve iki parçayı 1cm lik kenarları üst üste getirip birleştirmen ve birbirine o parçaları yapıştırman gerekli abi gerekirse elini arkasına sokup tutucaksın
mesut abi eline koluna sağlık süper olmuş...kapı döşemesini sökmeye cesaretim olsa ben de megane'da denerdim ama, belki bir gün cesaretimi toplar denerim...
Bugün Metin abiye mesaj atmıştım umarım almamıştır. Biraz araştırıp 10 cm x 10 mlik ölçüyü 22liraya buldum sanırım ben ordan alıcam gayet uygun buldum
Aldım aldım Ercü mesajını Ben sana 12'ye kadar demiştim patladı gitti çoktan 20 cm'lik olanı aldım bile. Yapabilirim bugün diye planlamıştım ama daha önemli işlerim çıktı uğraşamadım artık almış bulundum, sağlık olsun. Bir sonraki Toyota'ya inşallah bulduğun yerden alırım En önemlisi hayırlısıyla şu işi düzgün yapabilmek kaldı
Neyse artık abicim yaa :/ Yarı fiyatına buldum ama 10 cmlik :/ Neyse ben alayım haftaya çekelim arkaya arabaları direk kapılara girişerk başlayalım abicim nedersin uyar mı
Sağlık olsun. 20 cm'likle daha çabuk olur deyip moral bulacam artık Nasip Ercü yarın belki 1-1.5 saat boşluğum olabilir o ara canım ister ve hava iyi olursa 1 kapı bile olsa bakayım diyorum
Merak ediyorum açıkçası yap sen baya tecrübe sahibi ol bizde ona göre yapalım
Önce kapı sacını içerden güzel temizledikten sonra kurulayıp, yapıştırmadan bituself'i şablon çıkarcam 20 cm olarak, kapı sacını komple kapladıktan sonra diğer döşeme altı kısmı daha kolay olabilecek gibi gözüküyor. Bu işlem sırasında kapı kilitleri, cam motorunun teli vs bakımlarını da yapmak lazım. Onun ardından gevşemiş vidalar varmı kontrol etmeden de olmaz. İhtiyaç halinde açılacağı zamanki görüntü ve tahribat hoş olmayacağı için ufak tefek bakımları da tamamlamak lazım ki süre uzasın
hayırlı olsun metin, iyi iş çıkarmışsın...
Metin abi pejonun kapısının içi boş olduğu için ben 1 saate bitirmiştim arkalarıda mutlaka yapmak istiyorum abi , en azından teneke sesinden kurtulmak bile yetiyor
kesinlikle yap Mesut, benimki bayağa doluymuş el kol çok zor çalışıyor Ama oldu, azimle...... duvarı deldim