0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercü kapının iç tarafı harcinde bu işlem kapının dış sacınada uygulanıyor o nedenle daha iyi bir yalıtım sağlıyor.valla Ahmedim geçen hafta sakaryadaydım epeyde gezdik ama sen yoktun, önümüzdeki ay tekrar gelicem
Mesut konuşturmuşsun yine ustalığını. eline sağlık.
Ellerine sağlık Mesut. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olurmuş.
Nagihancığım yani okul bitti diye butarafa bidaha hiç gelmiycekmisin ? olmadı ortada buluşuruz FSM nin üzerinde
Bizde dün bunu konuşmuştuk yaa
Derken?!
Mesut, yalnız olunca kafa bir milyon oluyor. Şimdi akrabamla çalışmaya başladık. Memleket dönüşü rahat rahat görüşürüz .Gel buyur, başımın üstünde yerin var.
Ellerine sağlık Mesut güzel olmuşhem kapıların teneke sesinden kurtulmuşsun hemde ses iyileşmiş daha ne olsun. Bagaja bence bass felan koyma, hayırlısıyla bebek doğduktan sonra bebeğin malzemeleri, arabası için yer kalmaz mecburen o bası çıkarmak zorunda kalırsın. Tekrar ellerine sağlık.
ellerine sağlık Mesut abi pug sayende bişeye benzemeye başladı
Eline, emeğine sağlık. Güle güle kullan
Eyvallah Levent abicim sende birşeyler araştırıp duruyorsun , varmı bi değişiklik arabada, aynaları naaptın ?.
Levent abi Aynaları bende düşünebilirim aslında maliyeti ne olacakki bunun ? cruise dizel benzinli ne farkeder abi sonuçta iş 1 beyne 1 debriyaj ve fren swicine birde kumanda koluna bakar .
Metin abi teşekkürler öncelikle, sendeki sıkıştırılmış malzemeyi bu malzemeyi uygulayınca üzerine yinede koy çok daha tok bir ses alırsın emin ol, bu malzeme dış kısma uygulanmaz bence çünkü malzeme yumuşak ve esnek, aslında bu çatılar için tasarlanmış yani yağmur , kar ve güneş gibi etkenlerden etkilenmiyor ama davlumbazın içine başka bir malzeme kaplayanları görmüştüm istersen onu bir araştır onlar daha sert idi , şalam denilen aletle ısıtılıyor ve yapıştırılıyordu.