0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen Metin abi 2 yada 3mm kadar kalınlığı , Bauhaus , koçtaş gibi yapı marketlerde var , ben bauhaustan aldım, farklı isimlerdede satılıyormuş , araştırırken çatı için bir tarafı ziftli bir tarafı aluminyum folyolu kendinden yapışaknlı diye tarif et abi , yinede bulamazsan bende yardımcı olurum
Metin abi bende araştırayım diyorum bende yapacağım büyük ihtimalle alırsak beraber uygulayalım bir günde biter gibime geliyor... Özellikle bagaj kapağına istiyorum orada hiç bir yalıtım malzemesi yok ama ona rağmen bizim bagaj kapakları ağır bir üst kasadaki gibi değil.. Ona şaşıyorum Neyse ben biraz bakınayım abicim buluruz inşallah Ayrıca Mesut abi bugün pegeout 206nın teki yanımda indi ve kapı kapattı dediğin sesi anladım malsef bildiğin sac sesi geliyor :/
Metin abi aluminyum tarafı çıkmıyor, zaten çıkmasında abi o çıkarsa yapış yapış olur heryer
Ercü sende şu aralar vakit boldur bir araştırmaya girsen fena olmaz hakikaten şart bir uygulama koltukları bile sökesim geldi Bagaj kapağına herhalde uygulamam gibi geliyor diğer kısımları yapıp gördükten sonra buna karar verebilirim ama
Ercü teneke sesi çıkıyordu direk olarak
Aynen hergün saat 10-14 arasında doluyum sonra boşum Biraz bakınayım abicim sonrası halledilir zaten
Tamam bakalım yarın koçtaş ve tekzen'e bakarım büyük ihtimalle, ama başka nerelerde olur fikrim yok açıkçası.
bi ihtimal büyük nalburlarda olabilir onlar yapı malzemesi satıyorlarya abi.
Evet büyük boyacı ve hırdavatçılarda kesin vardır bu malzeme, çatı altına serilen malzemeye benziyor bu aslında. Ve büyük miktarlarda satılıyor olma ihtimali yüksek tabi onunda. Neyse bakayım hafta sonu bakalım bulabilecekmiyim.
Bu kadar basit bir şeyi neden arabanın orijinal haliyle yapmazlar hiç anlamam. İlla alt segment üst segment farkını yalıtımdan çalarak mı koymak zorundalar ı?
o ellerden her türlü marifet çıkıyor arkadaş maşallah kardeş ellerine sağlık
Metin abi valla bu akşam tesisatı takıcam arabaya , yarında vaktim kalırsa arka kapılarıda yapıcam inşallah abi kesinlikle seste çok fark oluyor
Başkaa.. Çarşıdaki hırdavaçılarada sormak lazım aslında...
Bende yarın çarşıya bisiklet için maşa bakmaya gidicem bu arada araştırırım bakarız fiyatı uygun düzgün olan malzemeyi satan yerden alırız belki indirim yaparlar ne kadar uçuk bir düşünce olsada
Tesisatın da hayırlı olsun Mesut Yok böyle olmayacak ben seni bir hafta sonu ziyarete geleceğim artık Tabi ben bu arada Koçtaş'a gittim ve bitüself denilen malzemeyi buldum, hakikaten çok verimli görünüyor malzeme. Mağaza müdürleriyle konuşup indirim isteyecem 10-15 cm'lik maalesef kalmamış ama 20 cm'lik 10 metre olan paketlerinden var fiyatı 50.90 TL. En kötü bunu alıp yarın bende bir deneme ile başlayım istiyorum Koçtaş'ta mevcutmuş Ercü, bu akşam gözlerimle gördüm Koçtaş'ta farklı bir marka daha vardı guardian diye. Kullanım amaçları aynı malzeme aslında ama zift dediğimiz siyah kısım çok sert sanırım o da biraz daha kalın olduğu için. Girinti ve çıkıntılarda zorlayabilir düşüncesiyle bende bitüself 'e kesin karar verdim. Farklı yerlerde de bulunabilir malzeme ama çok fiyat fark edeceğini de sanmıyorum.
Tamamdır güzeeeelllll... Teşekkürler abicim Yarın ben dolaşayımda yine bakınırım ne olur ne olmaz