Gönderen Konu: Pug 206 Plus Kapı içi izolasyon  (Okunma sayısı 21725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Pug 206 Plus Kapı içi izolasyon
« Yanıtla #40 : Haziran 24, 2011, 11:52:09 »
aynen Metin abi 2 yada 3mm kadar kalınlığı ,  Bauhaus , koçtaş  gibi yapı marketlerde var , ben bauhaustan aldım, farklı isimlerdede satılıyormuş , araştırırken  çatı için bir tarafı ziftli bir tarafı aluminyum folyolu kendinden yapışaknlı diye tarif et abi ,  yinede bulamazsan bende yardımcı olurum

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 24, 2011, 11:52:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 24, 2011, 13:22:00 »
Metin abi bende araştırayım diyorum bende yapacağım büyük ihtimalle alırsak beraber uygulayalım bir günde biter gibime geliyor... Özellikle bagaj kapağına istiyorum orada hiç bir yalıtım malzemesi yok ama ona rağmen bizim bagaj kapakları ağır bir üst kasadaki gibi değil.. Ona şaşıyorum :)

Neyse ben biraz bakınayım abicim buluruz inşallah :)

Ayrıca Mesut abi bugün pegeout  206nın teki yanımda indi ve kapı kapattı dediğin sesi anladım malsef bildiğin sac sesi geliyor :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 24, 2011, 14:20:55 »
aynen Metin abi 2 yada 3mm kadar kalınlığı ,  Bauhaus , koçtaş  gibi yapı marketlerde var , ben bauhaustan aldım, farklı isimlerdede satılıyormuş , araştırırken  çatı için bir tarafı ziftli bir tarafı aluminyum folyolu kendinden yapışaknlı diye tarif et abi ,  yinede bulamazsan bende yardımcı olurum

Tamam öyle tarif edeyim, bunu söylediğin iyi oldu. Aluminyum folyo kısmı da çıkabiliyor mu etiket gibi ? (farklı amaç için çift taraflı yapışkan kullanılabilir bir malzeme mi ? )  O kısım sanırım sabit malzeme üzerinde değil mi ? sadece ziftli kısım mı kendinden yapışkanlı ?

Metin abi bende araştırayım diyorum bende yapacağım büyük ihtimalle alırsak beraber uygulayalım bir günde biter gibime geliyor... Özellikle bagaj kapağına istiyorum orada hiç bir yalıtım malzemesi yok ama ona rağmen bizim bagaj kapakları ağır bir üst kasadaki gibi değil.. Ona şaşıyorum :)

Neyse ben biraz bakınayım abicim buluruz inşallah :)

Ayrıca Mesut abi bugün pegeout  206nın teki yanımda indi ve kapı kapattı dediğin sesi anladım malsef bildiğin sac sesi geliyor :/
Ercü sende şu aralar vakit boldur bir araştırmaya girsen fena olmaz hakikaten :) şart bir uygulama :) koltukları bile sökesim geldi :D Bagaj kapağına herhalde uygulamam gibi geliyor diğer kısımları yapıp gördükten sonra buna karar verebilirim ama :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Haziran 24, 2011, 14:33:56 »
Ercü teneke sesi çıkıyordu direk olarak :D :D

Metin abi aluminyum tarafı çıkmıyor, zaten çıkmasında abi :) o çıkarsa yapış yapış olur heryer :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 24, 2011, 14:50:51 »
Metin abi aluminyum tarafı çıkmıyor, zaten çıkmasında abi :) o çıkarsa yapış yapış olur heryer :) 

Tamam merak ettiğim buydu. Tabi çıkmasın, çıkmaması bu iş için daha verimli olacağı kesin :) Fena canım istedi yahu bu işi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 24, 2011, 14:57:19 »
Metin abi valla bu akşam tesisatı takıcam arabaya , yarında vaktim kalırsa arka kapılarıda yapıcam inşallah :)  abi kesinlikle seste çok fark oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 24, 2011, 14:58:44 »
Ercü sende şu aralar vakit boldur bir araştırmaya girsen fena olmaz hakikaten :) şart bir uygulama :) koltukları bile sökesim geldi :D Bagaj kapağına herhalde uygulamam gibi geliyor diğer kısımları yapıp gördükten sonra buna karar verebilirim ama :)

Aynen hergün saat 10-14 arasında doluyum sonra boşum :D Biraz bakınayım abicim sonrası halledilir zaten :)

Ercü teneke sesi çıkıyordu direk olarak :D :D

Aynen işte anlatmak istediğim buydu :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 24, 2011, 15:12:51 »
Aynen hergün saat 10-14 arasında doluyum sonra boşum :D Biraz bakınayım abicim sonrası halledilir zaten :)

Tamam bakalım yarın koçtaş ve tekzen'e bakarım büyük ihtimalle, ama başka nerelerde olur fikrim yok açıkçası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Haziran 24, 2011, 15:21:19 »
Tamam bakalım yarın koçtaş ve tekzen'e bakarım büyük ihtimalle, ama başka nerelerde olur fikrim yok açıkçası.

Başkaa.. Çarşıdaki hırdavaçılarada sormak lazım aslında...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Haziran 24, 2011, 15:22:26 »
bi ihtimal büyük nalburlarda olabilir onlar yapı malzemesi satıyorlarya abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 24, 2011, 15:29:32 »
bi ihtimal büyük nalburlarda olabilir onlar yapı malzemesi satıyorlarya abi.

Evet büyük boyacı ve hırdavatçılarda kesin vardır bu malzeme, çatı altına serilen malzemeye benziyor bu aslında. Ve büyük miktarlarda satılıyor olma ihtimali yüksek tabi onunda. Neyse bakayım hafta sonu bakalım bulabilecekmiyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Haziran 24, 2011, 15:34:28 »
Evet büyük boyacı ve hırdavatçılarda kesin vardır bu malzeme, çatı altına serilen malzemeye benziyor bu aslında. Ve büyük miktarlarda satılıyor olma ihtimali yüksek tabi onunda. Neyse bakayım hafta sonu bakalım bulabilecekmiyim.

Bende yarın çarşıya bisiklet için maşa bakmaya gidicem bu arada araştırırım bakarız fiyatı uygun düzgün olan malzemeyi satan yerden alırız belki indirim yaparlar ne kadar uçuk bir düşünce olsada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 24, 2011, 15:43:40 »
Bu kadar basit bir şeyi neden arabanın orijinal haliyle yapmazlar hiç anlamam. İlla alt segment üst segment farkını yalıtımdan çalarak mı koymak zorundalar ı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 24, 2011, 15:54:04 »
o ellerden her türlü marifet çıkıyor arkadaş :D
maşallah kardeş ellerine sağlık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 24, 2011, 16:01:14 »
Bu kadar basit bir şeyi neden arabanın orijinal haliyle yapmazlar hiç anlamam. İlla alt segment üst segment farkını yalıtımdan çalarak mı koymak zorundalar ı?

keşke 40 50 liralık şeyden kaçmasalarda herkes arabasının keyfine vararak binse :) ama mağlesef herşeyden çalıyorlar :(

o ellerden her türlü marifet çıkıyor arkadaş :D
maşallah kardeş ellerine sağlık

Hakkı abi ya bi türlü sana uğrayamadım ya :(  bu akşamda Tesisatçıya gidicem dükkandan bikaç malzeme kullanmam lazım tesisatı çekerken elimde yokta :D sağolsun arakadşım olduğu için ücretsiz tedarik ediyor yine senin ordan geçicem hızlıca :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 24, 2011, 16:09:37 »
canın sağolsun kardeş düşünmen yeter :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 24, 2011, 18:23:06 »
arkadaşlar burada bölgenize ait müdürlükten ürünün nerelerde satıldığını öğrenebilirsiniz. ben adanadayım. koçtaş ve praktiker var burada ve ikisinde de yok. praktikerde 10 cm lik 15 yıllık bir bitüself var..:) yaz tatiline girelim ilk işim bunu uygulamak olacak..
http://www.btmpolpan.com.tr/iletisim-bilgileri.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 24, 2011, 23:16:41 »
Metin abi valla bu akşam tesisatı takıcam arabaya , yarında vaktim kalırsa arka kapılarıda yapıcam inşallah :)  abi kesinlikle seste çok fark oluyor

Tesisatın da hayırlı olsun Mesut :) Yok böyle olmayacak ben seni bir hafta sonu ziyarete geleceğim artık :D Tabi ben bu arada Koçtaş'a gittim ve bitüself denilen malzemeyi buldum, hakikaten çok verimli görünüyor malzeme. Mağaza müdürleriyle konuşup indirim isteyecem :) 10-15 cm'lik maalesef kalmamış ama 20 cm'lik 10 metre olan paketlerinden var fiyatı 50.90 TL. En kötü bunu alıp yarın bende bir deneme ile başlayım istiyorum :)

Başkaa.. Çarşıdaki hırdavaçılarada sormak lazım aslında...

Koçtaş'ta mevcutmuş Ercü, bu akşam gözlerimle gördüm :)

Bende yarın çarşıya bisiklet için maşa bakmaya gidicem bu arada araştırırım bakarız fiyatı uygun düzgün olan malzemeyi satan yerden alırız belki indirim yaparlar ne kadar uçuk bir düşünce olsada :)

Koçtaş'ta farklı bir marka daha vardı guardian diye. Kullanım amaçları aynı malzeme aslında ama zift dediğimiz siyah kısım çok sert sanırım o da biraz daha kalın olduğu için. Girinti ve çıkıntılarda zorlayabilir düşüncesiyle bende bitüself 'e kesin karar verdim. Farklı yerlerde de bulunabilir malzeme ama çok fiyat fark edeceğini de sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Haziran 24, 2011, 23:27:58 »
Tesisatın da hayırlı olsun Mesut :) Yok böyle olmayacak ben seni bir hafta sonu ziyarete geleceğim artık :D Tabi ben bu arada Koçtaş'a gittim ve bitüself denilen malzemeyi buldum, hakikaten çok verimli görünüyor malzeme. Mağaza müdürleriyle konuşup indirim isteyecem :) 10-15 cm'lik maalesef kalmamış ama 20 cm'lik 10 metre olan paketlerinden var fiyatı 50.90 TL. En kötü bunu alıp yarın bende bir deneme ile başlayım istiyorum :)

Koçtaş'ta mevcutmuş Ercü, bu akşam gözlerimle gördüm :)

Koçtaş'ta farklı bir marka daha vardı guardian diye. Kullanım amaçları aynı malzeme aslında ama zift dediğimiz siyah kısım çok sert sanırım o da biraz daha kalın olduğu için. Girinti ve çıkıntılarda zorlayabilir düşüncesiyle bende bitüself 'e kesin karar verdim. Farklı yerlerde de bulunabilir malzeme ama çok fiyat fark edeceğini de sanmıyorum.

Tamamdır güzeeeelllll... Teşekkürler abicim :) Yarın ben dolaşayımda yine bakınırım ne olur ne olmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Haziran 24, 2011, 23:36:32 »
Tamamdır güzeeeelllll... Teşekkürler abicim :) Yarın ben dolaşayımda yine bakınırım ne olur ne olmaz :)

Ercü yarın vakit bulabilirsem gerçekten cidden uygulamak istiyorum. Ama sen yinede sabah erken kalk bir dolaş :D 12:00 'ye kadar daha ucuzunu buldun buldun, olayı koçtaş'ta patlatırım haberin olsun :D :D