0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel çalışma olmuş mesut emeğine sağlık.... hoparlörün arka kısmındaki kapı sacına ses sistemi için mi koydun? yoksa kapı seslerini kesmek içinmi? bu arada bituself çok kalında gözükmüyor esnek malzeme sanırım...
elinize sağlık bakak görek nasıl olmuş
Muhammet abi her ikisi içinde kapı kapanırken kapı saç sesini kesiyor , uzun yolda yol lastik sesini kesiyor ayrıca hoperlör bas vurunca saç çok esnemiyor , ses oraya çarpıp geri tok bir şekilde yankılanıyor , mlazeme esnek yumuşak elle uygulanıyor herhangi birşey yapmaya gerek yok
ellerine sağlık mesut kardeş. ben de kendi aracımın yalıtımından şikayetçiyim. tatilin gelmesini bekliyorum. ben de bitüselfi inceledim. sanırım 10 cm den 60 cm enine kadar seçenekleri var. bu arada aracını sattığını bilmiyordum. sattığın da aldığın da hayırlı olsun. yazın hem kapılara hem de aracın taban döşemesini söküp altına da yalıtım yapacağım. taban için bitüselften daha kalın bir malzeme olan levobit yapıştırmayı düşünüyorum.
Güzel olmuş elinize sağlık. Valla küçük bi dükkan açıp arada şu işleri yapsanız süper olur Müşteriniz bol olur. Tampon yapılır, angel eye yapılır, izolasyon yapılır:) Mesut TUNİNG
diğer aracın kapı malzemeleri çok iyiydi dış ses içe pek gelmiyordu, aurisde bu ses şahsen bariz gözüküyor... ziftli yapışkanlı olmasından dolayı yaz güneşlerinin kapı saacın vurmasında bantın içten kalkma yada koku yapma durumu varmı
Gelde bak len sana bakmamı dedik şaka bi yana accayip fark var kardeşim ya ben bile inanamadım
Abi kapının kendi içinde ki plastik(naylon poşete benzeyen:)) kaplamayı tekrar yapıştırdınız mı? Ya da öyle kapıların içlerini takıp kapattınız mı?
birde davlumbazlara falan daha ucun bişey bulup yapsak süper olur Beren'e yol sesi falan duyurmamak lazım
Gebze'de olsam da bakmaya gelsem
Berkcan Sağolasın,Ercü bu yol lastik sesinide bir nebze kesiyor ben bu hafta arabanın tamanı yapmayı planlıyorum, sünger olmaz ama bu mazemeyle yaparsan farkı çok rahat anlarsın, senin kasanın kapılarına şart bu malzemeden, bu pejoda kapılar kapanırken teneke sesi geliyordu şimdi o geçti tok bi ses geliyor kapanırken
Hmm anladım abicim.. Bir ara bir iş olmuştu babam sökmüştü arka kapıyı içinde 3-4mm kalınlığında keçe tarzı birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bu baya ince gibi ondan sünger dedim de sünger işe yaramayacaksa bir kez açılcak birşey sonuçta bunu alıp uygulayalım en kısa zamanda Teşekkür ederim
Bizde dün bunu konuşmuştuk yaa Ellerine fikrine sağlık abicim güzel olmuş gel Düzceyede gerçeğini görelim