0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levent abi bende yaptım ön tarafta çıt yok düzgün yolda uğultu arkadan geliyor mesela bu malzemeyi tabana falanda uygularsak bence daha verimli olur fakat biraz zahmetli ve pahalı bir iş... Fakaaat dışarıdaki hırdavatçıdan aırsanız ucuza gelebiliyor mesela koçtaşta ben 39 küsüre bulmuştum dedim bunu bulurum ben hakikatende buldum 22 liraya 10 metre x 10 cm...
Ben maliyetinden kaçınmıyorum. İyisini almaya hazırım.Ama daha önceden kapı panzotu hiç sökmedim. Tırnak kırma olayından çekiniyorum.Nasıl sökülüyor panzotlar? Hangi bölgeden başlamak ve nasıl başlamak gerekiyor.
Mesut bir sorum var.Kapı panzotları ne şekilde sökülüyor. Bir püf noktası var mı?Tırnak kırılma sorunları yaşanıyor mu?Bende benim arabanın yol sesini çok duyuyorum kapı taraflarından, ben de bir firişimde bulunacağım.Yol sesine ne kadar katkı oldu sende?
Levent abi kapının en altından çekiyorsun tık tık diye tırnaklar yuvalarından kurtuluyor merak etme tırnak kırılsa bile değiştirilebilen tırnaklar bunlar 50 kuruş tanesi servisten alırsın yada herhangi bir yedek parçacıdan, yol sesine epey katıkısı oluyor müzik sisteminin sesi bile değişiyor,tırnakları attırınca kapıda vida varsa genelde kapı açma kolunun altında ve kapı tutamağının içinde falan birertane vida olur onlarıda sökersin sonra pandilzotu yukarı doğrı hafifçe kaldırınca çıkması lazım
Mesut ilk konudaki fotolar duruyorsa tekrar güncelleyebilirmisin. (ya silinmiş ya da sunucu hatası var)Ben panzotu söktüm önceki hafta. Kapı izolasyonu yapmaya niyetliyim yakın zamanda.Resimlerim bu durumda inceleyip, keşif yapmak istiyorum.Ek soru;Sadece panzotun arkasını kaplasam nasıl sonuç alırım acaba?Sac ın kendisine yapıştırmasam nasıl olur.Sac a yapıştımak için döşeme naylonunu komple kesmem gerekecek. Pek de faydası yok ya o naylonların.....
Siyah şerit halinde döşeme sacına yapışmış olan şeyler o naylonun yapıştırıcıları Levent abi.. 2. fotoğraf tam bitmiş hali değil içerisi bitmişti ama ön tarafı tam bitmemişti çekmiştim şuanda tamamen kaplı oralar.. bence heryeri kaplayarak daha verimli bir iş çıkmış olur
Ercüment sağ ol bilader.Öyle kısmen de yapıştırınca faydası oluyor mu?