0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
faydasını gören birisiyle konustum sıfır arabasına koymus motor sesi baya azalmıs soylediğine göre...yağ yakan arabalarda kullanılır...ve pek bi değişiklik hissedileceğini zannetmiyorum ama sürtünmeyi azaltığından performans sağlıyormuş bor power büyük bi firma interneten sitelerinde yüksek güçteki arabalarda kullandıklarında aldıkları beygir gücleri gercekten şaşırtıcı
motoru korur filan onlara bi nebze inanırımda alınan beygir güçleri kısmı bana gerçekçi gelmio. ısınamdım gitti bu bor mor power lara
bor ile ilgili şunu söyliyeyim servis bu borlardan dolayı cok motor indirmiş ama BOR POWER yüzünden hiç indirmemiş bu borların arasında en iyisi bor power ben aldım daha koymadım başka marka kullanmayın derim...
Aracınızda enjektçör var onu diyenler halt etmiş geçin lütfen Motor silk yerine bor power koyun motorda yağ eksilmesi varsa işe yarıyor...V kayışınıda değiştirin eliniz değmişken... Bakımlarını yaparsanız çiçek gibi olur Şanzumana bor power koydurursanız memnuniyetinizi veya şikayetleriniz yazarsanız sevinirim babamda dşünüyor aynı kasanın 1.6 vvt-i sol special'ı bizde var yorumlarınızı bekliyorum hayırlı olsun şimdiden
Arabanın boğaz kelebeğini karbüratör spreyiyle temizletin,sonrada bana dua edin.Hatta tüm arkadaşlar yapsın bunu,özellikle rölantiden şikayeti olanlar.
dostlar listemden benzin enjektör temizliğini çıkarttım, bir ustayla görüştüm eğer sorun yoksa hiç elletme dedi ,ayrı bozulmasın durduk yerde dedi, yani benimde sorunum yok şimdilik..Bu arada ne marka yağ ve filtre alayım arabama, hep shell (10 40) kullandım bu güne kadar , devam edeyim mi?