0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kışın başında Yokohama kullanmaya başladım.Yumuşak bir lastik yol sesi fazla yok fakat havalar ısınmaya başlayınca çok yumuşadığını aşırı şekilde hissettiriyor.2. viteste bile azıcık yüklensem araba kendini atmaya çalışıyor ve daha kötüsü ani frenlemede;asfalt üstünde,buz üzerindeymiş gibi kayma yapıyor.
Face de bir grup açarız Can bey sen rahat ol başkan da Hakkı hocam olur
Nokian marka lastik tavsiye ederim. Önceki aracıma aldım gayet memnundum. 25000km kadar kullandım diş derinliği 8mm den 6.5mm ye ancak düştü. Sessizlik, konfor, güvenlik ve dayanıklığın optimum birleştiği tek markadır.
Sefa'cım karpuz alırken bile şöyle bir elliyoruz,lastik alırken niye ellemeyelim.
yaklaşık 6 aydır toyo proxess cf1 model lastik kullanıyorum (corolla hb- 195-60-15) hem fiyatı hemde kalitesi en iyi lastik bence toyo başka bir konuda da paylaştım o arkadaş gidip toyo aldı şu anda oda memnun ve şunu söyleyeyim bundan önce en az 5 takım michelin eskitttim o lastiğe o kadar parayı boşuna vermişim kullandığım lastikler(kendi arabam ve ailemin arabalarında) bridgestone potenza , kumho ecsta michelin energy saver pirelli en sonunda toyo kumho fiyatına orjinal japon malı ve yol tutuşu michelinden çok daha iyi yumuşaklığıda çok ideal arabayı sarsmıyor yoluda bırakmıyor .. değerlendirmene bu markayıda kat derim , iyi günler ...
Yekta bey önceki aracınız neydi acaba?
bazı arkadaşlar pirelli falan demiş. Asla tavsiye etmem. Çok sert ve gürültülü bir lastik.
Valla sizin kullandığınız Pirelli nasıldı bilemiyorum ama geçen hafta yeni aracımıza 4 tane sıfır pirelli cinturato p7 taktırdık çok memnunuz sıfır ses var...