0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bridgestone b250 ve b330(zaten bu baya eski bir model) alırsanız en yakın eczaneden kulak tıkacıda alın. Ben böyle yol sesi duymadım arkadaş.
Biraz fazla abartmışsınız Bridgestone B330 2006 Hatchback Corolla'da orijinal fabrika çıkışlı üstünde olan aracımı 4 yıl 41000 km kullandım hala sıfır gibi üstünde duruyor ve ses falan da hiç duymadım
Abartı olayı doğru. ama sizin aracınızdaki (aynı araçtan bendede var ) bridgestone b390 modeli b330 evo modelinin 15 16 jantı yok zaten en büyük 14 jant olarak çıkıyor.
Bridgestone B330 2005-2009 arası üretilen bir model sanıyorum 15 jant mevcut ama şu an üretilmiyor yerine ER 300 çıkıyor
dergilere çok güvenmemek lazım, örtülü ödenekten paylarına birşeyler düşmüştür P7 de PC2 de baya iyi ama, bunu kabul ederim
+1Motor Trend, Chevrolet Volt'u yilin otomobili secti. Kendi kriterlerine bile bakmadan. Yiln otomobilinin ilan edildigi sayidan 3-4 sayi oncesinden baslayarak sonrasinda da devam eden tam sayfa Volt reklamlari yayinlandi ayni dergide. Bir dahaki sefer Yokohama'nin portakal yagindan urettigi Envigor lastiklerini denemeyi dusunuyorum.
Bugünlerde kafayı yedim her aracın lastiğine bakıyorum,genel kullanım istatistikleri bakımından....
aynen Can bey bende öyleyim şu sıralar.. bir de gözlerim özellikle Nokian arayıp duruyor.. görsem hemen soracam sahibine nasıl lastiktir diye
Hehe tek kaçık ben değilmişim demek:)Sitede bir kişide var ama epey eski bir Nokian NRHİ modeli geçen yokladım epey sertleşmiş.Onun bunun arabasının lastiğini elliyorum.Bir gün ters birine denk gelip sopa yiyeceğim :)Michelin Primacy HP fena değil yumuşaklık olarak.Nokian H elleyemedim daha
Kışın başında Yokohama kullanmaya başladım.Yumuşak bir lastik yol sesi fazla yok fakat havalar ısınmaya başlayınca çok yumuşadığını aşırı şekilde hissettiriyor.2. viteste bile azıcık yüklensem araba kendini atmaya çalışıyor ve daha kötüsü ani frenlemede;asfalt üstünde,buz üzerindeymiş gibi kayma yapıyor.