0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimkiler P6000 idi. Cinturato P7 yeni sayılır ve hakkında çok olumlu görüşler var. P6 ve P7 esasen verso, c-max tarzı araba lastiği olarak biliniyor.Fiyatı ne kadar? kaça geldi size?
Tanesi 210 lira fakat babamın bir arkadaşı aracılığı ile tanesini 160 tl ye aldık ve çok memnunuz herkese tavsiye ederim...
Baban sayesinde burayada 4 lastik gönderseniz olmaz mııı Bu devirde lastikte tane başına 50 lira indirim iyi para
Gerçekten çok uygun fiyata aldık bir lastik bedavaya geldi
arkadaşlar daha önce continetal'de karar kılmıştım ama '' bayide lastik olmadığı için '' alamadım . gelmesini bekleyemedim internetten PETLAS aldım . VELOX SPORT PT711 ... daha önceki arabalarıma goodyear michelin pirelli gibi markalar alıp kullandım ama ilk kez petlas kullanıcam ... 205/55/16 V Petlas VeloxSport PT711 tanesi 138 lira ve kargo bedava 3.gün kapıma geldi lastikler ... üretim tarihi 1111 . Kesinlikle güvenebileceğiniz bir site ... 50 tl de sökme-takma-rot-balans ve nitrojen olaylarına verdim ...bakalım bir de yerli üretime şans verelim ... şimdilik sadece yakışıklı durduğunu söyleyebilirim ... deneyimlerimi paylaşırım zamanla ... selamlar http://www.lastikjantdunyasi.com/Petlas-2055516-91V-PT711,PR-692.html