0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
) muhammet bey dava gitmenize gerek yok bilginize.
seydi abi bilgin için teşekkürler... duruşma tarihi 23/04/2014 yuhhh yani... 3. ayda tekrar kart ücreti alacaklar zaten...
kredi kullanım ücretini geri alabiliyormuyuz.. kredi kullandırırken peşin peşin almışlardı.geri talep etmeeycem falan dıyede evrak ımzalattılar ama ne ıcın bilmiyorum
iptal ettirmek istiyorum de geri verirler. ama çok fazla da atar yapma
Bankanın vermiş olduğu cevap demek uğraştıracaklar beni. Tüketici hakem heyetine gitmek kaldı ama ilk defa gideceğim tüketici hakem heyetine ne yapılır nasıl yapılır bilgim yok.Sayın İlke Arslan,Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz tarafımızca değerlendirilmiştir. Öncelikle alışverişlerinizde Bankamız kredi kartını kullandığınız için teşekkür ederiz.İş'te Üniversiteli kredi kartınız, taksitli alışveriş yapma ve MaxiPuan kazanma avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartınız ile ilave taksit, indirim ve ekstra puan kampanyalarından faydalanabilir, kartınızı yurtiçinde ve yurtdışında dilediğiniz ülkede alışveriş işlemlerinde kullanabilirsiniz.Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir. Bankamız uygulaması kapsamında kredi kartlarından alınan yıllık ücret söz konusu maliyetin asgari düzeyde tutulmuş bir bölümünden oluşmaktadır. İş'te Üniversiteli kredi kartlarından alınan ücret ise Bankamızın diğer kredi kartlarından alınan ücretlere göre daha düşüktür.İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı yıllık ücretlerini siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica ederiz.Saygılarımızla,TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.Müşteri İlişkileri Birimi Türkiye Bankalar Birliği'nin "Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetinin Oluşumu, Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Tebliği" kapsamındaki duyurudur:"Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz."
yapacağın şey basit kardeşim. bu yazının bir çıktısını alacaksın, hesap ekstresi ile beraber bağlı bulunduğun ilçenin kaymakamlığındaki tüketici sorunları hakem heyetine gideceksin. orda sana bir dilekçe doldurtacaklar. hesap ekstresi ile beraber bankanın itiraz yazına verdiği cevabı vereceksin. 3 aya kadar sana sonucu bildirecekler. hepsi bu kadar.
onun içinde başvuruda bulun yada dava sonucunu bekle her ikisi için başvuruda bulun.
seydi abi selamlar,daha önce belirttiğim kredi kartı ücret iptali için banka itiraz etmiş olup tarafıma tenzip zaptı gelmişti,bankalar dosya masraflarını tüketiciye sonuçlandırmalar yapabiliyormuş, yani 80 tl iade alalım derken 500 tl masraf ödermişim 23/04/14 de tüketici mahkemesine gitmem gerektiği konusunda yada kendime kısaca nasıl bir savunma hazırlayabilirim, anlayacağın o ki gitmeyi düşünüyorum...
bilgiler için teşekkür ederim seydi ağabeyim...
Bu arada benim garanti kartımdan kesilen aidatı bankayı arayıp kartımı iptal ettireceğimi söyleyince geri yüklediler
garanti bankasından olduğuna eminmisin:)